Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Formunu Koruyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 90%

Tabii ki, sevdiğiniz insanların etrafınızda olması sizi en çok mutlu eden şey. Ve önümüzdeki gün kendinizi böyle hissetmeniz muhtemel. Hem tavsiye almak hem de sizi sevdikleri için sizinle olmak isteyebilirler. Karakteriniz kesinlikle sıcak ve güven dolu bir yapınız var. Yani böyle bir gün tam size göre olacak!

Bugün sizin için müthiş bir gün, işlerin son derece sorunsuz gittiğini göreceksiniz. İşinizde ilerlemenize ve işlerinizi halletmenize yardımcı olacak sabit bir yaklaşımınız var. Bir sonraki adımı atmadan önce sağlam bir zeminde olduğunuzdan emin olun. Birçok dağın zirvesine ulaşma imkanınız var, bu yüzden zaman kaybetmeyin. Botlarını giyin ve tırmanmaya başlayın.

Borsadaki ani düşüş finansal geleceğiniz hakkında birkaç endişe uyandırabilir. Geçici bir şekilde sizi negatif olarak etkileyecek bazı yatırımlar yapabilirsiniz. Ancak bu gibi olaylar kesinlikle gelecek için devam eden eğilimleri yansıtmaz, bunu aklınızdan çıkarmayın. İsterseniz güvenli ağ yaratma konusunda bazı adımlar atabilirsiniz fakat otomatik olarak en kötüsünü düşünmeyin. Borsa yarın fırlayacak!

Başarı fırsatları parmaklarının ucunda; o halde karşına çıkacak olan yeni enerjilere karşı açık ol. Eğer rastlantı sonucu karşına çıkan yol ayrımlarını veya kavşakları kullanmazsan, bir daha karşına böyleleri çıkmayabilir. Ayağına gelen şeylere karşı dikkatli ol; direkt altın kesesiyle karşılaşmamış olabilirsin ama seni gökkuşağının sonuna yani altının olduğu yere götürecek ipuçları mevcut olabilir! Eğer hiçbir şey olmazsa da, ruhunu güçlendirebilecek fırsatlar sayesinde kendini sonraki güçlüklere hazırlayabileceksin.Sözlü iletişim yeterli olmazsa, etkili ifade için yazmaya bakın. Konuşma dili yanlış anlamaya ya da ani yanlış çıkışlar yaşanmasına çok daha müsaittir. Sözcükler boğazına takılabilir ve sizi kritik zamanlarda terk edebilirler. Yazmak, baskı veya etkileşim olmaksızın düşüncelerinize ses verir. Hazır olduğunuzda aklınızdakileri söylemenin temiz bir yolu. Söylemeden önce düşünmeniz için vakit vardır. Bunu deneyin - ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

11 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne erken başlayabilir, pek çokve planı hızlıca tamamlayarak günün geri kalanında dinlenme ve rahatlamaya odaklanabilirsiniz. Gün içinde beslenmede düzenli ve sağlıklı olmalı.

11 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, Koç burcunda hareket ediyor. Sporunu aksatmadan yerine getirmek istiyorsun. Kısa yürüyüşler ile formunu koruyabilirsin. İlişkisi olmayan bir Koç burcuysan sana duyguları olan bir kişinin itirafını öğrenebilirsin. Ev işlerinin fazla olması, yorgunluğunu arttıracak. Sosyal medyada gördüğün haberleri kafana takacaksın. 

11 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimlerinizde beden dilinizi daha özenli kullanmalısınız. Abartılı kullanmanız çevreniz tarafında eleştirilebilir. Konuşma esnasında heyecanınızı dizginlemeye özen göstermelisiniz. İş hayatınızda önemli kararlar veriyorsunuz.

11 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay burcunuzda ilerlerken kişisel konularda yapabileceğiniz çok şey var. Ayrıca ailevi konularla da zaman geçirebilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı anda bir çok işi halledebilecek pratik zekalı halinizin enerjisi yükselmiş olsa da bir konuda odaklanmak ya da uzmanlaşmak için uygun bir gün...

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer meseleleri bugün sinir bozucu olabilir. Ulaşmak için can attığınız bir türden belirli bir şeyi hedefliyorsunuz, ancak bu birbiri ardına başarısızlıkla sonuçlanıyor gibi görünüyor. Pes etmeyin! Sebat etin ve zorlamaya devam edin. Neye ulaşmaya çalışıyorsanız, oraya varacaksınız. İlk başta düşündüğünüzden çok daha fazla zaman ve çaba gerektirecek.

11 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. Zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün özellikle sizden beklenen çok fazla şey var.

11 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün kısa bir yol yapacaksınız. Yaşamınızda yenilikler görülmekte. Bunların bir bölümünü siz yapacaksınız. Önemli bir bölümü de tesadüfler sonucu gerçekleşecek. Para durumunuz iyi. Bugün bir kısmeti bölüşebilirsiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınızda bazı değişiklikler olacak ve partneriniz ile birlikte çok önemli kararlar alacaksınız. Finansal durumunuzu düzeltmeye çalışıyorsunuz. Bugün kendinizi çok mutlu ve enerjik hissedeceksiniz.

11 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız iyimser bir döneme giriyor. Kendinizi çekici hissedecek ve bu durum dış görünüşünüzü de olumlu etkileyecek. İş hayatınızda yeni girişimler yapmak için riske girmeye hazırsınız. Fakat aldığınız sorumluluklar sizi engelliyor. Soğukkanlı tutumunuz nedeniyle karar vermekte zorlanıyorsunuz. Evinizde yapmak istediğiniz değişimler için parasal kaynaklara ihtiyacınız olabilir. Önümüzdeki günlerde, böbreklerinizle ilgili sorunlar çıkabilir, dikkat edin

11 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 05' 06" R
Ay
Yay
09° 58' 43"
Merkür
Koç
16° 03' 10"
Venüs
Koç
26° 45' 51"
Mars
Balık
27° 04' 23"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 27"
Satürn
Balık
16° 15' 58"
Uranüs
Boğa
22° 09' 06"
Neptün
Balık
28° 48' 07"
Plüton
Kova
02° 05' 45"
Chiron
Koç
20° 27' 49"
Lilith
Başak
22° 57' 23"
True Node
Koç
15° 30' 53"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>