Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sessizlik İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Nisan 2021, Cumartesi

Aşk 80%
Para 90%
Sağlık 50%

Bugün özel biriyle yeni bir bağlantı kurmak için iyi bir gün. Şu an bekarsanız, arkadaşça bir konuşma başlatmayı daha kolay bulabilirsiniz. Daha az utangaç ve daha güvende hissedeceksiniz. Eğer bir ilişkiniz varsa, yürekten düşüncelerinizi ve duygularınızı sevgilinizle paylaşarak, daha fazla yakınlaşabilirsiniz. Hayal kurmaya devam!

Bugünlerde hayatınızı sıfırdan yeniden kuruyorsunuz. Kendinizi geliştirmek ve hayatınızı verimli bir yönde odaklamak için çok çalışıyorsunuz. Bugün biraz ilerleme kaydettiğiniz hissine kapılmış olabilirsiniz. Yaptığınız ilerlemeyle ilgili bazı teşvik edici bir haber ya da sizi destekleyen birinden hoş bir geri bildirim alabilirsiniz. Bu etkinliklere doğru yolda olduğunuzu gösteren işaretler olarak bakın.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Bugün oldukça iyi bir modda olacaksın; ki normalde karşına büyük olaylar çıktığında hiç de iyi hissetmezsin. Bir durumu kontrol edemiyorsan bile; vereceğin tepkileri kontrol edebilirsin. Mutluluğunun sana bağlı olduğunu unutma. Her şeye rağmen bugün mutluluğunu her zamankinden daha kolay sağlayacak ve sürdüreceksin. Nereye gideceğine bağlı olarak, rüzgar seni destekleyecek şekilde her yönden esecek!Geri geri ggidiyormuşsunuz gibi hissedebilirsiniz. Eskiden tanıdığınız insanlarla sohbet edebilirsiniz. Eski günlerdeki anılar birden hafızanıza hücum edebilir. Ya da eğitiminizin bir dönemini tekrar etmeniz gerekebilir. Belki de bilgisayar becerilerinizi, bir kursa giderek parlatmanız gerekir. Geçmişe dönmek sizi endişelendirmesin. Bir süre önce hayatınızın bir parçası olan konuları ve ilişkileri değerlendirmek son derece faydalı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça yaratıcı bir ruh haline bürünebilir, bambaşka dünyalara yolculuk edebilirsiniz. Mevcut gerçeklikten kaçıp sanatsal girişimler aracılığıyla fantazilerinizi keşfedin. Aklınızın erdiği en uç hayalleri kurun. Bugün gibi bir günde, gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yok! Sınırlarınızı test edin ve zorlayın. Sandığınızdan çok daha ileri gidebilirsiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sağlıkla ilgili hassasiyetler yaşayabilirsiniz. Enerjinizi düşebilir. Halsizlik, baş ve diş ağrıları ortaya çıkabilir. Eksikliğini hissettiğiniz konuları iyileştirmek için harekete geçin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay, burcunda hareket ediyor. Hızlı hareket edebiliyor olman sorumluluklarını hafifletiyor. Tartışmalardan yorulan bünyeni biraz dinlendirmek istiyorsun. Sakin bir gün geçirmek bugün senin için daha önemli olabilir. Aile içerisinde yaşanacak tartışmalarda sessiz kalmayı düşünebilirsin.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fiziksel görünüşünüzde değişiklik yapmak istediğiniz bir gün olabilir. Yeni bir imaj yaratmak, kişisel bakımınıza zaman ayırmak, spora başlamak gibi eylemler kendinizi daha iyi hissetmenize sebep olabilir. Bu değişiklikler hem size hem ruhunuza oldukça iyi gelecektir.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay olmamakla birlikte, bugün kişisel konularda canlanma ve yenilik isteği var. Aceleci olmamalısınız.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aynı anda bir çok işi halledebilecek pratik zekalı halinizin enerjisi yükselmiş olsa da bir konuda odaklanmak ya da uzmanlaşmak için uygun bir gün...

10 Nisan 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca üstlerinizden ve çalışma ortamınızdaki kişilerden destek görebilir, yaratıcılığınızı kullanarakhayatınızda daha fazla dikkat çekebilirsiniz. İlişkilerinizde tahammülünüzü sınayabilecek olaylar yaşayabileceğiniz için, problem olan konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün internet üzerindenkonusunda çok önemli kişilerle tanışabilirsiniz. Bu insanların iletişim bilgilerini alın. Daha sonra sizin için değerli olabilirler. Bugün mali açıdan yararlı haberler gelebilir. Bu, yeni bir tasarruf planına yatırım yapmak için iyi bir zamandır.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının fikirleriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize düşünmek için zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Çevrenizi eleştiriyor, sadece kendi duygularınıza önem veriyorsunuz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınıza önemli biri girebilir. Yalnız bu insan sizin kadar bağımsızlığına düşkün ve yine sizin gibi otoriter. Yani anlaşabilmeniz için taraflardan birinin biraz özveride bulunması gerekecek. Bu insan sayesinde yaşamınız fevkalade olabilir. Kararınızı bunu düşünerek vermelisiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte ilişkinizin geleceği hakkında konuşacaksınız. İş yerinizde çalışmalarınıza odaklanmış bir durumdasınız ve çok azimlisiniz. Gün içinde duygularınız sık sık değişecek ve kendinizi kararsız hissedeceksiniz.

10 Nisan 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde olayları değerlendirirken avantajlı olabileceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz. Bu durum kıskançlık ve kavgaya da neden olabilir. Bugünlerdeyerinde meydana gelen terslikler canınızı sıkıyor. Moralinizi yüksek tutun, sinirlerinizin yıpranmasına izin vermeyin. Geliriniz birçok beklentinize karşılık vermiyor olsa da tutumluluğunuz sayesinde bir sıkıntı çekmiyorsunuz. Ancak yine de kararlı davranmanız gerekiyor. Sağlık konusundaki gereksiz endişeleriniz sizi yatağa düşürecek.

10 Nisan 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 57' 00" R
Ay
Akrep
25° 13' 59"
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
25° 19' 35"
Mars
Balık
26° 10' 18"
Jüpiter
Boğa
22° 53' 13"
Satürn
Balık
16° 09' 31"
Uranüs
Boğa
22° 05' 09"
Neptün
Balık
28° 45' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 32"
Chiron
Koç
20° 23' 48"
Lilith
Başak
22° 49' 37"
True Node
Koç
15° 34' 34"
Son Güncelleme : 25/04/2024 19:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>