Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Motivasyonunu Yüksek Tutuyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 40%
Para 100%
Sağlık 60%

Bugün davranışlarınıza dikkat edin ve cazibenizin yüksek olduğundan emin olun. Enerjinizle ilgili ivmeyi devam ettirdiğiniz sürece grubunuzla kaynaşmanın puzzle ın önemli bir parçası olduğunu göreceksiniz. Ne kadar fazla o kadar iyi. Bir şeye doğru yerden başlarsanız, bir sonraki adıma daha kolay geçersiniz. Önemli olan, tüm eylemlerinizin sorumluluğunu almanız.

Şimdi sakin kalmak için mücadele etmeniz. Normalde kolay bir insansınız, ama bugün bazı savaşçı ya da saldırgan kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, egolarını çok fazla dışa vuran arkadaş ya da tanıdıklar olabilir. Onlarla tartışmaya girmeyin, çünkü sadece kaybedersiniz! Herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışın ve yapabiliyorsanız huzurlu ve ayrı bir tavır takının. Diğer insanların yoğun duyguları üzerinde çalışmalarına izin verirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün sizin için yoğun bir gün olacak. Arabada fazla zaman geçirebilir, ayak işleri yapabilir, ziyaretlerde bulunabilir ve hatta projeyle ilgili birkaçyapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza ya da bağlı olduğunuzu grup üyelerine bir çok defa aramanız gerekebilir. Bu telefon görüşmeleri, sizi ilginç bir sohbetin içine çekecek birkaç güzel haber ve heyecanlı bilgileri almanız anlamına da gelebilir. Yani bugü yoğun olduğu kadar hareketli de geçecek. Tadını çıkarın!

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!Etrafınızdaki insanlar duygusal olma eğiliminde olabilirler, bu yüzden onlara karşı nasıl davranacağınız konusunda dikkatli olmasınız. Onların her türlü cephenin ötesini görebildiklerini ve muhalif olanları kolayca tespit edebildiklerini göreceksiniz. Nasıl algılandığını düşünmeksizin, düşünceleriniz konusunda dürüst ve direkt olun. Özellikle gerçekler ne olursa olsun su üstüne çıkacağı için, bu sizin belirli bir olay karşısındaki en iyi yaklaşımınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkiler ve finansal konularda bir sıkışıklık, kapanma, zorlanma durumu söz konusu olabilir. Risk alırken ve karar verirken iki kez düşünmelisiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Venüs, toprak burcunda hareket etmeye başlıyor. Yaşadığın yer ile ilgili yapman gereken değişiklikleri hızlandırabilirsin. Dekorasyon konusunda titiz davranabilirsin. işi ile uğraşan bir Koç burcuysan, yaptığın işlerden gelir elde etmek isteyeceksin. Moralini yüksek tutmak için meditasyon yapmayı düşünebilirsin.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza yakın hissettiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İşin içinde çıkamadığınız konularla ilgili arkadaşlarınızdan destek görmek sizi iyi gelebilir. Paylaşmak bugün sizin ilacınız olabilir.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelirlerinizle ilgili değişiklikler gündeminize gelebilir. Harcamalarınızı kontrol etmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda desteklendiğinizi hissettiğiniz zamanlar olabilir. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlerinize daha fazla zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle program yapmak isteyebilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer yapmaya başlamadan önce alanıza tamamen hakim olma isteği ön plana çıkabilir. Duygusal açıdan sevilmek istediğiniz bir gündesiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Başkalarını kendi bakış açınıza göre yönlendirme yeteneğiniz söz konusu olduğunda rakipsizsiniz. Bugün birçok insanın önünde bir pozisyonu savunmanız istenebilir. İyi olacaksınız ve herkesi şaşırtacaksınız. 

14 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Üstün nitelikli kişilerden hoşlandığınız için, bugün görüştüğünüz kişilerin farklı yönleri dikkatinizi çekecektir. İş yaşamınızda yeni kararlar almanızın zamanı geldi. Gücünüzü göstermeniz gereken bir dönem içindesiniz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte daha fazla vakit geçirmeye özen gösterin. Finansal bir bütçe belirleyin ve ona bağlı kalmaya çalışın. Zihinsel ve fiziksel sağlığınız için egzersiz yapmaya ve dengeli beslenmeye başlamalısınız.

14 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendi kendinize kuruntu yaptığınız bir konudan dolayı sevgilinizden gitgide uzaklaşıyorsunuz. Bu sorununuzu onunla bir kez bile konuşmayı denemediniz! İşinizle ilgili yeni fikirler üretmeli, çevrenizle her zamankinden daha çok konuşmalı ve tartışmalısınız. İşinizi yeniden yoluna koyduğunuzda daha güçlü olacağınız ufku açık işler üzerine yoğunlaşın. Riskli bir yatırım yaptınız. Çok geç kalmadan paranızı kurtarmaya bakın. Vücudunuzun C vitaminine ihtiyacı var.

14 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 17' 40" R
Ay
Akrep
16° 50' 57" R
Merkür
Koç
15° 59' 33"
Venüs
Koç
24° 29' 46"
Mars
Balık
25° 39' 04"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 52"
Satürn
Balık
16° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 02' 53"
Neptün
Balık
28° 44' 37"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
20° 21' 28"
Lilith
Başak
22° 45' 08"
True Node
Koç
15° 36' 20"
Son Güncelleme : 25/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>