Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Zamanı Doğru Kullanıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Nisan 2021, Salı

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Maneviyat, metafizik ya da insani çıkarlarla ilgili grup çalışmaları bugün yakını çevrenizde gerçekleştirilebilir. Bazı yeni insanlarla tanışmanız çok muhtemel ve şu anda bir ilişkiniz yoksa, özel biriyle tanışma fırsatınız olabilir. Harika göründüğünüzden emin olunl! Aklınız çok çalışıyor ve düşünceleriniz günün sonunda daha da yoğun oluyor, bu nedenle yatmadan önce yapılan kısa bir egzersiz seansı uyumanıza yardımcı olabilir.

Bu gün sizin için biçilmiş bir kaftan. Zaten doğal olarak sezgiselsiniz ve bugün de algılarınız çok keskin. Sonuç olarak, insanlar sizden gün boyunca yardım ve tavsiye almak için gelecekler. Bu ilk başta gurur verici olabilir, ancak gün geçtikçe can sıkıcı olmaya başlar. Onları bir şekilde atlatın (nazik bir şekilde, elbette), böylece yeteneklerinizi kendi kazancınız için de kullanabilirsiniz. İşinize odaklandığınız zaman, fikirleriniz yaratıcı ve harika yeni yollarla kesişecek. Parlak fikirlerin hiçbirini unutmak istemiyorsunuz, o yüzden not alın!

Bugün kendi kabuğunuza çekilip herkesten uzak kalmak isteyeceğiniz bir gün olabilir çünkü etrafınızda apaçık bir sürü iğrençlik var. Bu sizin hatanız değil. Yorucu bir gün ve insanlar buna tepkili. Bugünkü hedeflerinize odaklanın ve negatif enerjiyi üzerinize çekmeyin. Hissedebileceğiniz gereksiz baskıyı başınızdan savmak için, gün içerisinde molalar verseniz iyi olur.

Kendini geliştirmekle ilgilenmeye başlamış olabilirsin. Şu anda, göksel enerjiler hayatında daha iyi bir düzen oluşturma gereksinimini vurguluyor. Belki dini inancını geliştirmelisin. Ya da spiritüel bir konsept veyahut bir felsefe sana rehberlik edebilir. Mevcut kaygılarının bazılarına karşı farklı bir bakış açısı benimsemelisin. Eğer bu yüksek rehberlik teklifine açık olursan kaotik enerji de uçup gidecektir!Bugün kendinizi biraz bitkin hissedebilirsiniz. Kendinize vakit ayırmak isteyebilirsiniz çünkü son zamanlarda hayatınızdaki her şey son derece yoğun bir tempoda ilerliyor. Rahatlamak için tek başınıza uzun bir yürüyüşe çıkmak isteyebilirsiniz. Ya da öğleden sonra kısa bir uyku çekip tüm gün tembellik etmek cazip gelebilir. Kendinize vakit ayırın. İyi hissedene dek, etrafta koşup herkesin işini halletmeye bir ara verin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ailenizle yeni bir rutin inşaa ediyor olabilirsiniz. Kendinizi farklı bir programa sokmaya karar verebilirsiniz. Belki de kendinize çok az zaman ayırdığınızı fark edeceksiniz. Daha erken kalkmaya başlayabilir, böylece sessiz saatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Aile hayatınız sizi çok meşgul ediyor olabilir, ancak meditasyon yapmak ve kendi hobilerinizi takip etmek için zamana ihtiyacınız var.

13 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal alanda plan dışı gündemleriniz oluşabilir. Son dakika ödemeleri, beklenmedik kazançlar, riskli yatırımlarla ilgili konular günün başlıkları arasında olabilir. Özgüven ve cesaret duygusu artıyor.

13 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Vaktini iyi değerlendirmen gerektiğinin farkına varıyorsun. Gerekhayatın için gerek rutin hayatın için planlarının dışına çıkmak istemiyorsun. Sana geçmişi hatırlatan eşyalarında kurtulmak isteyebilirsin. Evin dekorasyonunda değişiklik planlarını hayata geçireceksin. Evli bir Koç burcuysan, sürpriz haberler gelebilir.

13 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizdeki kadın figürleri ile sözlü tartışmalar içerisine girebilirsiniz. Otoriter figürler ile gergin anlar yaşamanız çalışma performansınızı olumsuz etkileyebilir. Olayları büyütmek yerine küçültmeyi deneyin.

13 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili değişiklikler gündeminizi etkileyebilir. Bu konuda yeni fikirler geliştirebilir ve bunları hemen uygulamaya koymak isteyebilirsiniz. Sabah saatlerinde olaylara karşı çok daha iyimser yaklaşacağınız zamanlar var. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. İlerleyen saatlerde iletişime daha açık olacaksınız

13 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde İş ve çalışma hayatınızda olumlu sonuçlar doğuracak kişilerle bir arada bulunmak vizyonunuzu genişletebilir. Enerjik bir gün sizler için.

13 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi korkutan bir karar konusunda cesur bir adım atmanız gerekiyor. Zamanla fark edeceksiniz ki bu aslında o kadar korkulacak bir şey değil. O güne dek tedbirli olmanız sizin daha faydalı olabilir. Tedbirli ve cesur olmak arasındaki dengeyi kurun.

13 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde sabit bir kilitlenme söz konusu. Alışkanlıklarından ödün vermek istemiyor ve huzurunuz için, maddesel gelirlerinizi arttırma konusunda araştırmalar yapıyorsunuz. Ortaklıklar konusunda çekimser davranmayın.

13 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

BU haftanın en önemli gelişmesi, işlerinizle ilgili güzel haberler almanız olabilir. Yapmakta olduğunuz bir çalışma takdir görebileceği gibi, bu işlerde size yardım eden kişiler, karşınıza maddi gelir yaratacak fırsatlar da getirebilirler. Ancak, bu iyi etkilerin yanında, tartışmalara girdiğiniz zaman canınızı sıkabilecek durumların oluşmasına yol açacak etkilerle de karşılaşabilirsiniz. Özellikle bu haftanın başlarında, tartışmalara girmemelsiniz. KARDEŞLERİNİZ veya komşularınızla bazı anlaşmazlıklar yaşamanız mümkündür. İnsanlar bazı dengesiz davranışlarda bulunsa da, alttan almayı tercih edin. Geçirdiğiniz bu güzel dönemde, insanların sizi canınızdan bezdirmesi gibi oldukça olumsuz bir durum yine de söz konusu olmayacaktır, endişelenmeyin. Duygusal yaşamınızla ilgili olarak ise olumlu bir ruh hali içerisinde olabilirsiniz ve bu durum da sinirlerinizi gevşetip rahatlamanızı sağlayabilir.

13 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevdiğiniz kişiye açılmak için doğru zamanın gelmesini bekliyorsunuz. İş hayatınızda karşınıza olumsuzluklar çıksa bile başarılı bir şekilde ilerlemeye devam ediyorsunuz. Ani duygu değişimlerinden kaçının.

13 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk bu günlerde ne yazık ki sizin için sıkıntıdan başka anlam taşımıyor! Herhalde bugünlerde özgüveninizi yitirdiniz. Genel güvensizliğinizden sevgiliniz de payını alıyor. İşinizle ilgili alacağınız ilginç teklifler, size bağlayıcı kararlar aldırabilir. Sizin dostluğunuzu hak etmeyen biriyle bitirdiğiniz bir ilişki tekrar canlılık kazansa da siz istekli olmayacaksınız. Gelecek günlerde maddi sıkıntı çekmemek için harcamalarınızda kontrollü olun. Yediklerinize dikkat, mideniz bozulabilir.

13 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 36' 20" R
Ay
Yay
03° 42' 39"
Merkür
Koç
16° 00' 34"
Venüs
Koç
26° 09' 23"
Mars
Balık
26° 41' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 02' 35"
Satürn
Balık
16° 13' 15"
Uranüs
Boğa
22° 07' 26"
Neptün
Balık
28° 47' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 39"
Chiron
Koç
20° 26' 07"
Lilith
Başak
22° 54' 06"
True Node
Koç
15° 32' 31"
Son Güncelleme : 26/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>