Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kendine Vakit Ayırmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Nisan 2021, Pazar

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 60%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Bugün sanatsal yetileriniz bazı engellere takılabilir. Bitirmek için endişelendiğiniz yarım kalmış bir projeniz olabilir fakat bu noktada tam olarak ne yapacağınızı kestiremiyor olabilirsiniz. Panik yapmayın! Bir iki gün başka bir şey yapın. Daha sonra aklınıza mucizevi bir şekilde fikirler hücum edebilir. Kesin bir tarih olmadığı sürece, işi bitirmek için acele etmenize gerek yok. Kendinize biraz zaman verin.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Senden çok farklı biriyle vakit geçirebilirsin. Normalde aynı arkadaş grubuyla takılmaya eğilimlisin. Ya da yakın aile üyelerinle kafa dağıtıyorsun. Ama bugün daha ilginç bir topluluk içinde olabilirsin. Etnisitesi, dini veya enerjisi seninkinden farklı biriyle tanışabilirsin. Bu kişiyle sohbet ve fikir alışverişi keyifli olacaktır!Daha açık görüşlü olmaya çalışmanız gerekebilir. İnançları sizden oldukça farklı olan bir grup insanın etrafınızı çevirdiği bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Başka bir dine mensup tanıdıklarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da başka bir millete mensup insanlarla tanışabilirsiniz. Bu farklılıkları kucaklayın. Diğerlerinin mutlu bir şekilde yaşama sırrını öğrenip bakış açılarına saygı duyun. Aklınıza yatan bazı sohbetler size ilham verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iradeniz biraz zayıf olabilir. Eğer dikkat etmezsenizi kendinizi daha sonra pişman olacağınız bir şeyler yaparken bulabilirsiniz. Kilo vermeye çalışıyor olabilirsin. O çikolatalı kek seni market rafından çağırıyor olabilir. Her türlü cazibeye direnmek için elinizden gelenin en iyisini yapın. Ama eğer o kiloları verirsen, kendini çok fazla cezalandırma! Bazı günlerde bu baştan çıkarıcı sesleri görmezden gelmek zor oluyor.

18 Nisan 2021, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün evinizle, ailenizle ve yaşam alanınızla daha fazla ilgilenebilirsiniz. Dinlenme ve rahatlama, sakinleşme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün dinlemek istiyorsun. Dünün uykusuzluğunu bugün çıkartmak isteyebilirsin. Online alışveriş sitelerinde geziniyorsun. Beğendiğin kıyafeti almak için alışverişe çıkmayı düşünebilirsin. Evli bir Koç burcuysan, eşinin ailesindeki sağlık konularında olumlu gelişmelerin haberlerini alacaksın.

18 Nisan 2021, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kişisel farkındalığınızın yüksek olacağı bir gün olabilir. Enerjiniz etrafa pozitif bakmanıza yardımcı olurken yanlış yaptığınız noktaları da görmenize sebep olabilir. Bugün onları düzeltmek için çok efor sarf edebilirsiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi işlere odaklanabilir ve evle daha çok ilgilenebilirsiniz. Ancak zevklerinizde aşırılıklara gitmeniz de mümkün.

18 Nisan 2021, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sosyal olarak kendinizi çok güvende ve özgüvenli hissederek etrafınıza ışık saçabilirsiniz. Aşk konusunda beklediğiniz haberler gelebilir.

18 Nisan 2021, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve ailenize ilişkin konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Evinize güzel ve dekoratif eşyalar satın alabilirsiniz. Evinizi süsleyebilirsiniz. Ailenizin yakınlığıyla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

18 Nisan 2021, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İşyerinizdeki artan baskı stres yaratıyor. Bu stresi azaltmak için işinizde daha organize olmanız gerekiyor. Ayrıca abur cubur yemek de bunu telafi etmeyecektir. Geçici rahatlama için meditasyon yapın veya derin bir uyku çekin.

18 Nisan 2021, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Amaçlarınızı gerçekleştirmek için gereklibirliğine ihtiyacınız olacak. Arkadaşlarınızın size göstereceği dostluk karşısında daha cesur davranacaksınız. Kendinizi güçlü hissetmeniz için, motivasyona ihtiyacınız var.

18 Nisan 2021, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinize zaman ayırdığınız ve dinlendiğiniz zaman gösterdiğiniz performans herkesi şaşkına uğratıyor. Ne yazık ki kendinize fazla zaman ayırmıyorsunuz. Rejim yapmak istiyor ama başlayamıyorsunuz. Birden kendinizi bu kadar sıkıntıya sokmayın.

18 Nisan 2021, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda gerginlikler yaşansa bile birbirinize çok aşıksınız. İş yerinizdeki herkesin haklarını savunuyorsunuz ve çok adaletlisiniz. Bugün çevrenizdeki pozitif şeylere odaklanın ve enerjinizi yükseltin.

18 Nisan 2021, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Son günlerde kıskançlığınız had safhada. Daha anlayışlı olmaya çalışın. Sevgilinizin size olan duygularının değişmesi söz konusu değil. İşinizde bir görev değişikliği söz konusu. Bu değişiklik sizin aleyhinize olacak. Önerilerinizi sakınmadan dile getirmeniz yararınıza olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almakta zorlanıyorsunuz. Lükse olan merakınız, bütçenizi ciddi anlamda sarsmaya başladı. Sağlık konularındaki kuşkularınızdan kurtulmak için sağlık kontrolü yaptırın.

18 Nisan 2021, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 14' 02" R
Ay
Akrep
28° 53' 32"
Merkür
Koç
15° 59' 22"
Venüs
Koç
25° 41' 09"
Mars
Balık
26° 23' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 16"
Satürn
Balık
16° 11' 08"
Uranüs
Boğa
22° 06' 09"
Neptün
Balık
28° 46' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 35"
Chiron
Koç
20° 24' 48"
Lilith
Başak
22° 51' 34"
True Node
Koç
15° 33' 42"
Son Güncelleme : 26/04/2024 02:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>