Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Geçmişi Unutmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Nisan 2021, Salı

Aşk 40%
Para 40%
Sağlık 70%

Tanımadığınız çekici bir kişiyle tanışmaya karar verebilirsiniz. Cazibeli Koç flört havasında olabilir! Zaten bir ilişki içerisindeysen bile, güzel bir yüze karşı koymakta güçlük çekebilirsiniz. Fakat kendinizi belaya sokmamaya çalışın. Keyif almak ve biraz yakınlaşmak güzel şeyler. Gerçekten müsait olmadığınız sürece, bu kişiyle bir randevu planlamayın!

Birisi size bugün saatin kaç olduğunu sorarsa, onlara şu anın “doğru zaman” olduğunu söyleyin. Bu ifadenin, gerçekten hayatınıza dürüst bir şekilde bakmaya başladığınızda, günlük varoluşunuzda yarattığı farka dikkat edin. Planlamak ve organize etmek için geleceğe takılmaya devam ederseniz, şimdiyi yaşamanın mutluluğunu kaybedersiniz - dünden bugüne geleceğiniz yaratmak için çok çalıştığınızdır.

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Göksel açılar hayatında yeni bir periyodun başlamakta olduğunu işaret ediyor. Mod ise şu ankinden çok daha hafif olacak. Periyodun odak nokrası insanlarla iletişimi dengelemek ve aynı zamanda belli bir mesafeyi korumak. Yine de, geçmişten bazı olaylar karşına çıkarsa bunları görmezden gelmen pek mümkün olmayacaktır.Başkalarını düşünmekten ve düzenli olarak hayatlarına müdahil olarak onlara rehberlik etmekten keyif alıyorsunuz. Ama ironiktir ki bugün tavsiyeye ihtiyacı olan kişi sizsiniz. bugün muhtemelen tüm bunlardan kendi hayatınız hakkında daha temiz düşünmek için uzak kalmaya ihtiyacınız var. Bugün seyahate çıkmak için gerekli düzenlemeleri yapmaya karar verebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

20 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında talep ve beklentilerinizi ekibinize, üstlerinize iletebilirsiniz. İlişkilerinizde ve özel hayatınızda sevdiklerinize duygularınızı dile getirebilirsiniz. Çocuklar için harcamalar olabilir.

20 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaşların ile sık sık iletişim kuracağın bir gün olabilir. Geçmişin gölgesini sırtından atmak istiyorsun.  Alacağın kararlar ile birlikte geride bırakmak istediğin konulardan kurtulacaksın. Akşam saatlerinde kendinle baş başa kalma isteğin olabilir. Yeni şeyler keşfetmek isteyeceksin.

20 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi sorunlarınızın üzerine gitmek isteyebileceğiniz bir gün olacaktır. Yatırım kaynaklarınızla ilgili karar verirken duygusal düşünmemelisiniz. Hata ve yanılgıya açık olmak elde edeceklerinizi riske atmak demektir, mantığınıza kulak verin.

20 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız uğraşlarınızda yaratıcılığınızı kullanmak isteyebilirsiniz. Aşk hayatınız gündeminizi meşgul edecektir. Etrafınızdaki insanlara hediyeler almak isteyebilirsiniz. Güzel olan şeyler için harcamalar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alacağınız zamanlar var. Akşam saatlerini hareketli geçirebilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aşk hayatınızla alakalı olacak olan güzel gelişmeler sizleri geleceğe dair motive edebilir. Mesleki konularda bir süre yavaşlayabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınıza odaklanabilir, üstlerinizle ve aile büyüklerinizle görüşebilir, devlet ve resmi kurumlarla ilgili işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Akşamüstünden itibaren etkili olan Ay Merkür karesi ile gece yarısına dek ifade gücünüzü etkili olarak kullanamayabilir, iletişim konusunda problemler yaşayabilirsiniz.

20 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Düzenli egzersizler ve salata dolu bir diyet sizi sıkıyor. Damak tadınızı en sevdiğiniz yiyeceklerle tedavi etme zamanı. Ertesi sabah nasıl hissettiğinizi not etmeyi unutmayın. Acı bir deneyim, bir dahaki sefere yağlı yiyeceklere yönelmenizi engelleyecektir! 

20 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sezgilerinizin sizi yanıltmadığını görecek ve bazı konularda derin düşündüğünüz zaman daha olumlu olduğunuzu fark edeceksiniz. Kazançlarınızla ilgili hoşnutsuzluk duymanız, çevresel koşullarınızdan kaynaklanmaktadır. 

20 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu haftanın en önemli konusu, hiç hesapta olmayanfırsatlarının birdenbire karşınıza çıkması olabilir. Aynı zamanda, yürütmekte olduğunuz çalışmalar varsa, bunlarla ilgili olarak bazı başarılar yakalamanız, belki de bunlar yoluyla bir gelir elde etmeniz, bu haftaki etkilerin hayatınızdaki diğer yansımaları olabilir. AİLE içi ilişkilerin derinleşmeye başlayabileceği bu dönem içerisinde, aile çevrenizden de bazı yardımlar almanız olasıdır. Bunlar, maddi konulara yoğunlaşabileceği gibi, bir işinizi tamamlamanıza veya maddi kaynaklı olmayan bir sıkıntınızı gidermenize de yönelik olabilirler. Banka kredisi almak istiyorsanız, aile üyeleriniz size kefil olacaktır.

20 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile birlikte ilişkinizi ateşleyecek bir şeyler yapın. Gününüzü en verimli şekilde değerlendirmeye özen gösterin. Negatif enerjilerden kurtulmaya çalışın ve etrafınızı neşeli insanlar ile kuşatın.

20 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki uyum zaman zaman tehlikeye giriyor. Birbirinizi anlamaya çalışın. Birkaç gündür süren küçük huzursuzluk bugün çözülebilir. Yoğun geçen günlerin ardından, bugün işleri teslim edebilmek, rahatlamanıza ve birlikte çalıştığınız insanlarla ilgilenebilmenize olanak tanıyacak. Maddi açıdan aldığınız kararları uygularken zorluk çekiyorsunuz. Savurganlıktan vazgeçin. Çektiğiniz baş ağrıları göz problemlerinin bir belirtisi olabilir

20 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 10' 18"
Ay
Akrep
12° 05' 31"
Merkür
Koç
25° 57' 20"
Venüs
Balık
20° 22' 08"
Mars
Balık
04° 11' 23"
Jüpiter
Boğa
16° 34' 59"
Satürn
Balık
13° 11' 13"
Uranüs
Boğa
20° 36' 55"
Neptün
Balık
27° 46' 16"
Plüton
Kova
01° 48' 35"
Chiron
Koç
18° 44' 06"
Lilith
Başak
19° 41' 07"
True Node
Koç
15° 35' 20"
Son Güncelleme : 28/03/2024 12:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>