Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorumluluklarının Bilincindesin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Bugün özellikle romantik ve seksi hissediyor olabilirsiniz, ancak muhtemelen bununla igili hiçbir şey yapma fırsatınız olmayacak. Hayatınızdaki insandan geçici olarak ayrılabilirsiniz veya başka sevgili adayınız olmayabilir. Yeni kıyafetler veya makyaj eşyaları almak için alışveriş yaparak ya da romantik bir kitap ve filmlerle kendinizi neşelendirin. Bu süreç geçici ve kesinlikle kaybedilen zamanı telafi edeceksiniz.

Bugün evde kalmak ve kimseyle konuşmamak isteyebilirsiniz. Eğer gerçekten dışarı çıkmaya karar verirseniz, kafanızı çevirdiğiniz her yerde karşıtlıklar ve engellerle karşılaşmaya hazırsınız demektir. Bunu olumsuz bir şey olarak görmek yerine, başarmak istediğiniz şeyde daha fazla çalışmak için teşvik olarak kullanın. Sizi dolduruşa getiren güçler var, bu yüzden güvenle ve cesurca hareket edin. Duygularınızı açığa çıkardığınızdan emin olun, aksi takdirde bu duygular içinizde çürüyecek ve size iyilikten çok zarar verecektir.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

İyi anlaştığın bir gruptan siyaset ve üyeleri arasındaki çatışmalar gibi sebeplerle ayrı kalmış olabilirsin. Bu şartlar altında, en iyisi bir süre olayların dışında kalmak olacaktır. Veya başı belada olan bir arkadaşın sana danışıp tavsiyelerini dinlemek isteyebilir. Onların zayıflıklarının seni etkilemesine izin verme. Senin için oldukça can sıkıcı bir gün olabilir. Kendi projelerine yoğunlaşman yerinde olacaktır. Her şey yarına düzelecek.Muhtemelen çok yoğun bir hafta geçirdiniz; zira bugün bir parça keyifsiz hissetmeniz olası. Belki dün gece yemeği fazla kaçırdınız ya da gecelediniz veya her ikisi birden de olabilir. Evde kalıp dinlenmek tabiatınıza aykırı da olsa elinize güzel bir kitap alıp bir köşeye kurulmak için harika bir gün. Biraz egzersiz yapmak isteyeceksiniz ancak bunu da abartmamanızda fayda var. Sizin de iyi bildiğiniz gibi sevdiğiniz şeyleri çok tüketirseniz bir süre sonra eskisi kadar zevk vermeyebilirler!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Daha açık görüşlü olmaya çalışmanız gerekebilir. İnançları sizden oldukça farklı olan bir grup insanın etrafınızı çevirdiği bir sosyal etkinliğe katılabilirsiniz. Başka bir dine mensup tanıdıklarınızla sohbet edebilirsiniz. Ya da başka bir millete mensup insanlarla tanışabilirsiniz. Bu farklılıkları kucaklayın. Diğerlerinin mutlu bir şekilde yaşama sırrını öğrenip bakış açılarına saygı duyun. Aklınıza yatan bazı sohbetler size ilham verebilir.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünveya özel hayatınızla ilgili bir sıkışıklığı çözmekle ilgilenebilirsiniz. Yenilikler ve yeni adımlar için planlamalarınızı tamamlayabilirsiniz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sorumluluk ve görev bilincin yüksek bir haftaya giriş yapıyorsun. Planlarını hayallerini oldukça ciddiye alabilirsin. Başarılı olmanın kendini geliştirmekten geçtiğini biliyorsun. Evli bir Koç burcuysan, romantik bir film izleme planları yapabilirsin. Bahar aylarının tadını dışarda çıkarmak isteyeceksin.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Pozitif enerjiniz günü daha anlamlı ve mutlu kılıyor. Kişisel hedeflerinize odaklanırken ikili ilişkilerinizde uyumu yakalıyorsunuz. Hayatınızda bir şeyleri yoluna koyuyor olmak size daha fazlası için güç verecektir, adımlarınızı hep bu güce göre belirleyin.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ailevi konuların hassasiyet oluşturacağı bir gündesiniz. Gün içinde babanızı koruma isteği içinde olabilirsiniz. İlgilendiğiniz konulara yön vermek isteyebilirsiniz. Ev hayatınızla ilgili konularda çaba sarf etmeniz gereken koşullar oluşabilir. Akşam saatlerinde sanatsal aktivitelerde bulunmak için planlar yapabilirsiniz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yazışma odaklı işlerinizin de başarılı olduğunu görerek rahatlayabilecek ve gün içerisinde sık sık gülme fırsatı yakalayabileceksiniz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün partnerinizle başa çıkmak için çok sabırlı olmanız gerekecek. İlişkinizdeki huzuru ve uyumu bozacağını düşündüğünüz konulardan uzak durun. Küçük anlaşmazlıklar ve ihmal edilebilir konular bile büyük sorunlara dönüşebilir. Sessizlik bugün altın değerinde olacak. Sadece sakin olun ve ilişkinizin doğuştan gelen gücüne inanın, bu da geçecektir.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

 Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza değişik fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Etrafınızda sizi tanımak için can atan birçok harika insan var. İş hayatınızda kendinize ve çalışmalarınıza çok güveniyorsunuz. Bu aralar dünyanın yükü omuzlarınızdaymış gibi hissediyorsunuz.

19 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde sevgilinizin beklentilerini karşılamakta yüksek bir performans gösteriyorsunuz ama, kendi ihtiyaçlarınızla ilgili hiçbir talepte bulunmayışınızı da düşünün! İş hayatında, becerikli ve yetenekli biri olmanız, üstünüze vazife olmayın işleri de yapmanıza neden oluyor. Bir süre sonra bununla ilgili huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını görmeye başladınız. Bir dostunuzun rahatsızlığı, sağlığınıza dikkat etmeniz konusunda sizi uyaracak.

19 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 11' 36" R
Ay
Akrep
28° 22' 06"
Merkür
Koç
15° 59' 16"
Venüs
Koç
25° 38' 04"
Mars
Balık
26° 21' 54"
Jüpiter
Boğa
22° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 10' 54"
Uranüs
Boğa
22° 06' 00"
Neptün
Balık
28° 46' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 34"
Chiron
Koç
20° 24' 39"
Lilith
Başak
22° 51' 17"
True Node
Koç
15° 33' 50"
Son Güncelleme : 26/04/2024 01:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>