Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Güven Veriyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 40%

Tesadüfen tanıdığınız biri sizinle kişisel zaman geçirmek istediğini ima edebilir. Bu kişi sizden etkileniyor mu? Öyleyse, hisleri karşılıklı değil! Bir ilişkiniz varsa, bu önemli kişi için çiçek siparişi verin. İstemediğiniz bir duruma girmekten kaçının.

Modern bir kadın mısınız? Dünyanın gelişmesine yardım ediyor musunuz? Birileri bugün size bu tür hassas soruları sorabilir. Durumlara karşı nasıl tepki vereceğini bilen aktivist br kadın olsanız bile, olaylar karşısında çok itici olmamaya dikkat edin. Çalıştığınız yerde oynayacak bir rolünüz var. Bu hassas sorulara hiç dikkat etmeyin.

Yabancı bir ülkeyle ilgili bir kitap veya film hayalgücünüzü esir alabilir ve bu ülke size özellikle çekici gelmeye başlayabilir. Çok yakında bu yeri görmeyle ilgili fikirler kafanızdan geçebilir. Eğer bu konuda ciddiyseniz, bir yerden başlamak ve plan yapmak için bugün iyi bir gün. Özellikle pratik bir ruh halindesiniz ve oraya da bu ruh haliyle gitmek istiyorsunuz. Haydi, seyehat broşürlerine ve haritalara göz gezdirin, iyi eğlenceler!

Sıkıcı ve ağır hissediyorsun, tatlım. Eğer kendini profesyonel yaşamında veya özel yaşamında kanıtlamaya çalışıyorsan bazı hayal kırıklıkları yaşayabilirsin. Senin için değerli olan birine öfkelenmen olası görünüyor. Olumsuz hislerini çabucak yansıtma; çevrene karşı tutumların bundan kötü etkilenecektir.Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özellikle konu ikili ilişkilere gelince, bugün oldukça fazla olan duygusal yönünüz insanları korkutabilir. Ulaşmak istediğiniz sonuç, etrafınızdaki insanları sizin bir çılgın olduğunuza ikna etmezse eğer, bugün biraz daha geri durmak sizin için çok daha iyi olabilir. Dolayısıyla bugün bir başkasının bayrağı taşımasına izin verin, bu özel kişi ve sizin nerede karşılaşacağı hiç belli olmaz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün resmi başvurular, imzalar ve anlaşmalar, yasal süreçler ve adli gündemler ön planda olabilir. İleriye yönelik planlar yapabilir, yolculuk planları organize edebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başarısızlıklar seni yıldırmıyor. Her zaman bir B planının olması işleri kolayca çözümleyecek. Güven veren bir kişilik olduğunu kanıtlıyorsun. Yeni başlayan bir ilişkisi olan Koç burcuysan, birbiriniz tanımak adına adımlar atacaksın. Sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, yeni projelerin startını vereceksin.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni bir ilişkiye başlamak için kendinizi hazır hissediyor olabilirsiniz. Karşınızdaki kişinin güveninizi sağladığınızı düşünerek adım atıyorsunuz. Bu birilişkisi ise işinize dair detayları konuşarak çerçevenizi belirleyebilir, sözleşme maddeleri üzerinde düşünebilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak istediğiniz bir gündesiniz. Öğrenmek istediğiniz konular üzerine daha fazla yoğunlaşmak isteyebilirsiniz. Ruhsal olarak kendinizi olgunlaştıracağınız konularla ilgilenebilirsiniz. Özgürleştirici yeni fikirlerin peşinden koşacağınız zamanlar var. Kendinizi geliştirmek için yolculuklar planlayabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bu aralar duygusal açıdan geçeceğiniz yoğun gelişmeler hem çevrenizin taktirini toplamanıza hem mutlu olmanıza neden olacak. Gözler üzerinizde.

29 Nisan 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün harika görünüyorsunuz! Yakınlarınızdaki biri muhtemelen bunun farkında olacaktır. Artan duygusallığınız çok belirgin olmalı! Arkadaşınızla uzun bir yürüyüş, sizi birbirinize yaklaştıran bir sohbeti içerebilir. Akşamın çoğunu birlikte geçirebilirsiniz. 

29 Nisan 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Süper Dolunay gününden merhaba! Bu dolunay sizin için ilişkilerinizde derin paylaşımlar, ortak kararlar, değerler alanında büyük farkındalıklara yol açacak gibi duruyor. Finansal anlamda tekrar hesaplar yapmanız gerekebilir, aile içinde sağlıkla ilgili konular gündeme gelebilir.

29 Nisan 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öğleden itibaren boşlukta olan Ay biraz daha akışa bırakılması gereken bir güne işaret ederken, sosyal buluşma ve toplantılar için uygun ve güzel bir gün olabilir. Akışın tadını dostlarınızla çıkarabilirsiniz.

29 Nisan 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizi memnun etmeye çalışmaktan kendinize odaklanamıyorsunuz. Bugün tecrübeliarkadaşlarınızdan çok önemli tavsiyeler alacaksınız. Günün sonunda kendinizi yalnız hissetmeniz olasıdır.

29 Nisan 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızda daha verici olmalı ve sevdiğiniz kişiye zaman ayırmalısınız. Birlikteliğinizle ilgili yersiz korkularınızdan bir an önce uzaklaşmanız mutluluğunuzu artıracak. Son günlerdehayatında gergin ve huzursuzsunuz, tersleyecek insan arıyorsunuz. İyiliğinizi isteyen birine kapıları kapatmayın. Beklemediğiniz bir terslikle karşılaşabilir, önemsiz bir konu da olsa canınız sıkılabilir. Maddi açıdan rutin bir dönemde bulunduğunuzdan harcamalarınıza dikkat edin. İhmal ettiğiniz bir rahatsızlığınız keyfinizi kaçıracak gibi

29 Nisan 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>