Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sakin Kalmak İstiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2021, Pazartesi

Aşk 80%
Para 50%
Sağlık 60%

Cömert bir ruh hali içinde olacaksınız. Çocuklarınıza özel bir ürün almaya karar verebilirsiniz. Ya da özel biriyle şık bir restoranda bir akşam yemeği yiyebilirsiniz. Sevdikleriniz için özel bir şeyler yapmaktan zevk alıyorsunuza. Kovaların büyük bir kalbi vardır, tıpkı sizin gibi. Başkalarına olan sevginizi büyük şekillerde ifade etmeyi seviyorsunuz. Sadece kendinizi çok fazla masraf yapmamaya dikkat edin. Gözünüz kredi kartı bakiyenizde olsun.

Bugün el işlerinde pratik olabilirsiniz. Çok sayıda küçük ev işleri yapabilirsiniz. Bunlardan bazılarını halletmeniz iyi olacak. Evde çalışıyorsanız, bazı eski eşyaları atmak veya gazeteleri geri dönüşüme yollamak isteyebilirsiniz. Bazı eski kıyafetleri bir ikinci el dükkanına götürün. Ayrıca oturup bazı faturaları ödeyebilirsiniz. Hesaplarınızı dengelemek ve şu anki para akışınızı takip ederek iyi hissedeceksiniz.

Eğer bir şirket veya bir ekibin başındaysanız, Bir toplantı veya grup aktivitesi organize etmek isteyebilirsiniz. Bugün insanlar arasındaki etkileşimler için iyi bir gün ve kişisel çıkarların her zamankinden daha fazla olacağı bir gün. Bugün doğru ve yanlışı arasında savrulmak istemiyorsunuz. Kendinizi savunmak kendi kurallarınızı koymak zorunda kalabilirsiniz.

Evde çatışmalar ve rahatsızlıklar baş gösterebilir. Planlar iptal olabilir. Her şeyi kendin düzeltmeye kalkışma, nasıl yapılacağını bilsen bile gerilmiş sinirlerin çabalarını sabote edebilir. Bir profesyonele danış, icabına onlar baksın. Sen ise dışarı çık, eğlen ve unut! Böyle şeyler hep olur nihayetinde.Bugün zihniniz başka bir boyuttaymış gibi hissettiğiniz için başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Hayatta hızlı ve dairesel hareket etmenin önemini kavrayın ve takdir edin. Hızlı ve alışılmadık şeyler arayıp bulun, mesela bir derbiye gidin. Sokakta aşağı doğru yuvarlanan bir teneke kutu gibi basit bir şey zihninizi beklenmedik şekilde harekete geçirip hayatınıza farklı bir açıdan bakmanızı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizde, ailenizi ve arkadaşlarınızı içeren büyük bir toplantı oldukça gerçekleşebilir. Bir sürü çerez, tatlı ve abur cuburu evinizden eksik etmeyin çünkü misafirleriniz sınırı aşmak isteyebilir! Sohbet bir şekilde esrarengiz şeylere kayabilir. Herkes bundan çok memnun olacak, bu yüzden rahatlayın ve bu buluşmanın tadını çıkarın!

26 Nisan 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugüngörüşmeleri ve toplantılar yapabilir, grup ve ekip çalışmaları içinde olabilirsiniz. Sosyal ve hareketli bir gün. Davalar ve yasal gündemler ortaya çıkabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde ki yoğunluk seni yoruyor. Gerginlik olman olası bir ihtimal. Seni provoke eden hareketlere sende aynı karşılığı verebilirsin. Fakat bu durumu fark ettirmeden yapıyorsun. Kendini daha iyi hissetmek için sakin kalmak isteyebilirsin. Empati yapman gereken konular karşına gelebilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi değerlerinizi yapılandırma konuları ile güne başlıyorsunuz. Yeni yatırım kaynaklarını tercih etmeniz değişikliğe gitmenizi sağlıyor. Güvenilir ve yaşam standartlarınızı olumlu yönde değiştirecek kazançlar için çalışma alanınız ya da stilinizle ilgili planları hayata geçirebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konular gündeminizi oluşturabilir. Sabah saatlerinde olaylara karşı daha iyimser tavır sergileyebilirsiniz. Gün boyu enerjilerin akıcı olması sizin dengede kalmanızı sağlayacak. İkili ilişkilerde bazen küçük tartışmalar yaşanabilir. Ruhsal ve bedensel uyumunuz sayesinde bu durumların üstesinden kolayca gelebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi kısıtlanmış ve daralmış hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal açıdan isteklerinizin karşılandığı bir gün olabilir.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca enerjinizi yüksek bir ifadeyle yansıtarak, ikili ilişkilerde kendi şartlarınızı, özgürlüğünüzü ve kurallarınızı koruyabilir, yaptırım gücünüzü daha fazla gösterebilirsiniz. Ne var ki bu gerilimli enerji altında karşınızdaki insanlarla güç mücadelelerine girebilir, ani tartışmalara çekilebilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde sabırlı ve dengeli olmanız gereken bir gündesiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün, kendinize özel bir zaman ayırıp kendinizi şımartmak için mükemmeldir. Uzun zamandır aksattığınız bakımlarınızı yaptığınızda harika hissedeceksiniz. Ayrıca sağlığınız ve zindeliğinizle ilgili bazı iyi haberler almanız da muhtemeldir. Hangisinin size en uygun olduğunu bulmak için farklı beslenme çeşitleri de deneyebilirsiniz.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kendinize güveniyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda etkili konuşmalarınızla dikkat çekmeyi başaracak ve çevrenizi etkileyeceksiniz. Özgürce davranışlarınız, başınızı ağrıtabilir. Yanlış anlaşılmaktan korkmuyor gibisiniz. 

26 Nisan 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Tüm dikkatinizi geleceğiniz üzerine yoğunlaştırıp uzun vadeli planlarınızı elden geçirebilirsiniz. Yine de, ilgilenmeniz gereken detaylı günlük işler olabilir ve bunlar hem vaktinizi alabilir, hem de dikkatinizi dağıtabilirler.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün partneriniz ile birlikte keyif verici aktivitelere yöneleceksiniz. İş yerinizde çok yaratıcı ve başarılı olacağınız bir döneme girdiniz. Hayatınızı etkileyecek önemli kararlara varmadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun.

26 Nisan 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı birtakım endişe ve kuruntularınız bugün tetiklenebilir. Tutarsız davranışlarınız nedeniyle partneriniz sizi yanlış değerlendiriyor. Bu nedenle kararlarınızın arkasında sonuna kadar durun. İşle ilgili yaşadığınız sıkıntıların üstesinden gelebilecek gücünüz var. Yeter ki, olaylar karşısında mantıklı davranmayı başarın. Son günlerde yaşadığınız olumsuz maddi gelişmeler canınızı sıkmasın, yakında her şey düzelecek. Başağrılarınız artabilir, açık havada dolaşın.

26 Nisan 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 58' 37" R
Ay
Yay
08° 33' 41"
Merkür
Koç
16° 02' 29"
Venüs
Koç
26° 37' 38"
Mars
Balık
26° 59' 14"
Jüpiter
Boğa
23° 07' 54"
Satürn
Balık
16° 15' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 44"
Neptün
Balık
28° 47' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 43"
Chiron
Koç
20° 27' 26"
Lilith
Başak
22° 56' 39"
True Node
Koç
15° 31' 15"
Son Güncelleme : 26/04/2024 20:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>