Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Kararlarından Memnunsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 90%
Sağlık 40%

Bugün şefkatli ve sevgi dolu hissediyor olabilirsiniz. Kalbiniz açık olabilir ve sevgilinizle bazı özel anlar yaşamak isteyebilirsiniz. Duygularınızı ve aşkınızı ifade etmenize izin vermek sizin için iyi olacaktır. İyileştirici enerjiler, şu anki aşk hayatınıza olumlu etkileri var ve geleceğinizde daha büyük bir mutluluk yaratacak. Şu anda dürtüsel olun ve aşk hayatınızda cesur bir adım atın!

Önce teori sonra pratik gelir. Bugünün gezegenlerin dizilimi ile düşünceleriniz hakkında kendi kendinize söz vermeniz gerekiyor. Başka bir deyişle öğütlediğiniz şeyleri uygulayın. Kaynaklardan alıntı yapmakta ve gerçekleri ve rakamları ortaya çıkarmakta harikasınız, ancak bu bilgiyi nadiren kişisel bir bağlama aktarıyorsunuz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Arkadaşlarınızın vearkadaşlarınızın bunu bilmek istemesi mantıksız değil.

Normalde kurnaz, uyanık ve tamamen gerçekçi bir insansınız. Ancak bugün ortalıkta sersem gibi dolaşabilir, hayallerde kaybolabilir, bir sürü farklı şey düşünebilir ve asla tek bir tanesine odaklanamayabilirsiniz. Hatta biri sizinle konuşmaya geldiğinde irkilebilirsiniz bile. Eğer iç dünyanıza döndüyseniz, sorun yok, böylece bazı içgüdülerinize kulak verebilirsiniz. Fakat öyle değilse, odağınızı yeniden kazanmaya çalışın!

Bazen genel mod ekstra heyecanlıyken ve neredeyse bulutlara değecek dereceye gelmişken, sen kendini mantıklı, sorumlu ve gerçekçi olduğun için tuhaf ve acayip hissediyorsun. Bugün, inanılmaz derecedeki istikrarlı ve sabit yapın böylesi duygusal açıdan çalkantılı bir günde adeta aranan bir özellik olacak. Aslında başkalarıyla çok daha fazla bağlantılı ve etkileşim halinde olduğunu göreceksin – özellikle de yerinde durmayan bir atmosferin hakim olduğu bir durumda sabitliği sağlayabilmiş olanlarla.Özellikle konu ikili ilişkilere gelince, bugün oldukça fazla olan duygusal yönünüz insanları korkutabilir. Ulaşmak istediğiniz sonuç, etrafınızdaki insanları sizin bir çılgın olduğunuza ikna etmezse eğer, bugün biraz daha geri durmak sizin için çok daha iyi olabilir. Dolayısıyla bugün bir başkasının bayrağı taşımasına izin verin, bu özel kişi ve sizin nerede karşılaşacağı hiç belli olmaz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün arkadaşlık ilişkilerinizde değişimler yaşanabilir. Bazı kişilerle mesafeleşirken bazı kişilerle daha yakın ilişkiler kurabilirsiniz. Geleceğe yönelik planlarınız için finansal düzenlemeler yapmalısınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel eğitim ile alakalı alacağın haberler seni mutlu edebilir. Peş peşe gelen telefonlar, farklı alanlara ve konulara yönelmeni sağlayacak. Geleceğin ile ilgili aldığın kararları, arkadaşlarına anlatmak isteyebilirsin. Uzun süredir ilişkisi olmayan bir Koç burcuysan, yeni bir ilişkiye başlayabilirsin.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aniden gelişen maddi sorunlarınıza çözüm üretmek için harekete geçiyorsunuz. Beklenmedik hamleler yapmak zorunda kalmanız planlarınızı aksatabilir. Kaynaklarınızı doğru kullanmak konusunda yeni bir plan yapmanız gerekebilir. İş hayatınızda güçleniyorsunuz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklı para konuları gündeminizi etkileyebilir. Beklediğiniz işlerde gecikmeler yaşanabilir. Gün içinde ilgileneceğiniz parasal konularda, iki kat özen göstermelisiniz. Sabah erken saatlerde işlerinizi hızlıca toparlamaya çalışın. Gün içinde aksamalar ve yavaşlamalar olabilir. Akşam saatlerinde duygularınızı dürüstçe ifade edebilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde göstereceğiniz çaba ya da efora değecektir. Eğitim, mesleki ya da ikili ilişkilerde olsun bugün evrensel olarak fazlaca zorlanabilirsiniz.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

28 Nisan 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün herkes sizin ne kadar çekici olduğunuzu fark edecek, Boğa. Konuşmalarınız sırasında, sizi yeni ilgi alanlarına ve muhtemelen yeni fırsatlara yönlendiren bazı büyüleyici ve faydalı bilgilerin farkına varabilirsiniz. Onlara tutunun ve sonraki adımlarınızı buna göre atın.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaptığınız işin karşılığını almak ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin de, sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz; egonuzu ön plana çıkaracaksınız.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın bir arkadaşınızın içinde bulunduğu durum sizi bazı açılardan rahatsız edebilir ve bu kişinin yardımına koşabilirsiniz. Bu hareket biçimi, kendisiyle olan ilişkinizi oldukça derinleştirmenize de yardımcı olacaktır.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar bir koçsanız, çok yakında kendinize göre bir eş adayı bulacaksınız. İş yerinizde çok yaratıcısınız ve başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz. Aklınızda olumsuz düşünceler var, ancak kendinize her şeyin yoluna gireceğini hatırlatmanız gerekiyor.

28 Nisan 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Dolunayın ardından güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bu durumunuzla karşınıza güçlü kişileri de çekebilirsiniz. Ancak güvenle ilgili problemler su yüzüne çıkabilir.

28 Nisan 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 52' 33" R
Ay
Akrep
24° 16' 40"
Merkür
Koç
15° 58' 53"
Venüs
Koç
25° 13' 56"
Mars
Balık
26° 06' 46"
Jüpiter
Boğa
22° 52' 10"
Satürn
Balık
16° 09' 05"
Uranüs
Boğa
22° 04' 54"
Neptün
Balık
28° 45' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 31"
Chiron
Koç
20° 23' 32"
Lilith
Başak
22° 49' 07"
True Node
Koç
15° 34' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>