Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeni Bir Dönem Başlıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2021, Salı

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 40%

Aklınızda yeni bir yöntem veya plan olabilir. Zihniniz daima aktif ve her şeyi analiz etmekten zevk alıyorsunuz. Belki de sevgilinizi mutlu eden şeyi anlamaya çalışıyorsunuzdur. Bu kişinin davranışını belirli kategorilere sokarak farklı psikolojik perspektifleri araştırıyor olabilirsiniz. Veya birdurumu hakkında dedektifçilik olabilirsiniz. İşyerinizde size yardımcı olacak yeni bir strateji geliştirebilirsiniz.

Bir şey veya birileri sizi büyük bir hamle yapmaya zorluyor olabilir. Bu hamleyi doğru yöne yaptığınızdan ve gücün rakamların altında yattığını unutmayın. Fethetmek için bir olmalıyız! Kendi aralarında kavga eden insan gruplarını tutmak, ağır basan bazı sorunları daha da kötüleştirir. Anahtar, birbirinizin farklılıklarını kabul etmek ve hepinizi etkileyen daha büyük konularda birlikte çalışmak olacaktır.

İş arkadaşlarınız bugün sizi evinizde ziyaret edebilir. Beklediğinizden daha uzun kalabilirler fakat bu olumlu bir gelişme. Daha fazla ümit vadeden girişimler ve hepsini başarıyla tamamlamak için size yollar açan bir sürü ilginç tartışmalar yapabilirsiniz. Sonunda ise dikkatiniz dağılır ve başka şeyler konuşmak isterseniz, sorun değil. Bazen rahatlamak ve kendinize vakit ayırmak iyi gelebilir.

Bugün kafan hayallerle dolu olacak. Yaratmak istediğin bir objenin görüntüsünü zihninde canladırıyor olabilirsin. Evinde yapabileceğin değişiklikleri de düşünüyorsun. Ev atmosferini yenilemek için güzel bir gün. Küçük aksaklıkları gidermek, badana yapmak veya duvar kağıtlarını değiştirmek için uygun bir gündesin.İnsanlar sizin arkadaşlığınızı özlüyor olabilir. Fark edileceğinizi ya da takdir edileceğinizi bildiğiniz ortamlara katılmaya özen gösterin. Başkalarının hatalarını yargılamak yerine iyi yanlarını görmeye çalışın. Tüm yaptığınız arkalarından konuşmak ve sadece kişiliklerinin olumsuz yönlerini anmak olduğu takdirde insanlar sizi özlemekten vazgeçeceklerdir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zihniniz başka bir boyuttaymış gibi hissettiğiniz için başkalarıyla iletişim kurmakta zorlanabilirsiniz. Hayatta hızlı ve dairesel hareket etmenin önemini kavrayın ve takdir edin. Hızlı ve alışılmadık şeyler arayıp bulun, mesela bir derbiye gidin. Sokakta aşağı doğru yuvarlanan bir teneke kutu gibi basit bir şey zihninizi beklenmedik şekilde harekete geçirip hayatınıza farklı bir açıdan bakmanızı sağlayabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda netleşmeler yaşıyorsunuz. Alacaklar, ödemeler ve satın alımlar gündeminizde olabilir. İçsel bir karmaşanız sonlanıyor.

27 Nisan 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Akrep burcunda Dolunay meydana geliyor. Hayatında çıkan beklenmedik pürüzler işlerinin yavaşlamasına nenden olabilir. Sosyal ilişkilerinde duygusal konuların ile yakından alakadar oluyorsun. Uzun süredir çalıştığın işten ayrılıp, kariyerinde yeni bir döneme giriş yapabilirsin. Aile içerisindeki sorunlara gözlemci edasıyla yaklaşabilirsin.  

27 Nisan 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişimde daha sakin bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Aktif diyaloglara girmek ya da gündeminiz olan konularla ilgili fikir beyan etmek yerine öncelikle dinleyici olmayı tercih ediyorsunuz. Duyacaklarınız ve bu durulmanın size katacağı deneyimler bazı taşları yerine oturtmanızı kolaylaştırabilir.

27 Nisan 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hayatınızda kriz yaratan konularla ilgilenmeniz gerekebilir. Bugün yaşayacağınız olaylarda elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaksınız. Sonunda duygusal yenilenme içine girebilirsiniz. Akşamüstü harcamalarınızı abartma eğiliminde olabilirsiniz. Zevk aldığınız konulara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde aksiyon almak yerine karar almaya çalışmanız daha iyi olacaktır. Masa başı planlama, mail gibi işleriniz sorunsuz ilerleyecektir.

27 Nisan 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

27 Nisan 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yıldızlar, hayallerinizdeki kişiyle tanışmanıza yardımcı olmak için sıraya girdi. Maceracı ve iyi gelişmiş bir mizah anlayışına sahip olacak. Birini tam olarak böyle tasavvur etmemiş olabilirsiniz, ancak istediğiniz şeye çok yaklaşacaktır. Bu nedenle, beğeninizi ifade ettiğinizden ve duygularınız hakkında bir ipucu verdiğinizden emin olun.

27 Nisan 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, bulunduğunuz ortama sürüklenme nedenlerinizi düşünmelisiniz. Bazı hatalar da, kendiliğinden gelişecektir. Amacınızı iyi belirlemelisiniz.

27 Nisan 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hafta boyunca devam eden olumlu ruh haliniz hafta sonu da devam ediyor. Çok çabuk bir şeyleri değiştirmeye çalışıyorsunuz. Özellikle kendinizle ilgili fazlaca değişkensiniz. Fiziksel görüntünüzle, bu dönemde fazla oynamamanızı tavsiye ederim. Yeni insanlarla tanışacaksınız.

27 Nisan 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinize karşı daha açık olmaya özen gösterin. İş yerinizde yavaş ama kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyorsunuz. Bugün kendinizi enerjik hissedecek ve her türlü zorluğun üstesinden gelmeye hazır olacaksınız.

27 Nisan 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınızdaki huzursuzluk sürüyor. Onu yalnız bırakıyorsunuz. Bunun ne şimdi, ne ilerde sorun olmayacağını düşünüyor, onun buna alışacağını sanıyorsunuz. Yanıldığınızı önümüzdeki günlerde anlayacaksınız! İş yerinde çalışmalarınızı sürdürürken meydana gelebilecek terslikler sabırsızlığınızdan kaynaklanabilir. Ayrıca, yanlış anlaşılma ihtimaliniz de var. Güç duruma düşebileceğiniz bir olaydan sıyrılmasını bileceksiniz. Parasal konulara yönelik yeni atılımlar söz konusu.

27 Nisan 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 15' 15"
Ay
Akrep
13° 06' 30"
Merkür
Koç
26° 00' 06"
Venüs
Balık
20° 28' 19"
Mars
Balık
04° 15' 16"
Jüpiter
Boğa
16° 36' 02"
Satürn
Balık
13° 11' 47"
Uranüs
Boğa
20° 37' 09"
Neptün
Balık
27° 46' 28"
Plüton
Kova
01° 48' 40"
Chiron
Koç
18° 44' 23"
Lilith
Başak
19° 41' 41"
True Node
Koç
15° 35' 24"
Son Güncelleme : 28/03/2024 14:00

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>