Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
İnsanları Kırmak İstemiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 90%

Bugün odaklanmak ve disiplinli olmak için bazı teşviklere ihtiyacınız olacak. Muhtemelen çalışmadan daha çok eğlenme havasında olacaksınız! Coşkunuzu yükseltmek için gün boyunca görevlerinize ve ev işlerine sık sık ara verin. Yapmanız gerkeenlere eğlenceli ve spontane bir şekilde yaklaşabilirseniz, zamanın hızla geçtiğini göreceksiniz. Kendinizi motive etmenin yaratıcı yollarını bulun.

Gölgede kalmış gibi hissediyor olabileceğinizin veya çabalarınızın tamamen tanınmaması gerçeğinin farkına varın. Tüm bu çalışmaları başkaları için yaptığınızı hissedebilirsiniz ve çünkü henüz karşılığında hiçbir şey elde edemediniz. Önemli olan, yapmak istediğiniz şeyleri yaptığınızdan emin olmaktır. Onları kendiniz için yapın. Karşılığında sizin için bir şeyler yapılmasını beklediğiniz için, başkaları için bir şey yapmayın

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Kendini adeta birden fazla savaşın arasında hissediyorsun ve çatışmaların odağında da temel hedef olarak sen bulunuyorsun. Eğer ardına seni desteklemek üzere kuvvetli güçler yerleştirmediysen bu periyod zor geçebilir. Duygusal olarak, en harika günlerin değil; hislerini içten ve kuvvetli yaşıyor ve onları metodolojik, zihinsel, rasyonel açılardan değerlendirmek üzere oradan oraya koşturuyorsun! Duygularınla ilgileniyormuş ve başa çıkmak istiyormuşsun gibi görünebilir; ama gerçekte, hissetmen gereken duygulardan kaçıyor olabilirsin...Başkalarının beklentilerine de bir göz atmanız gerekebilir. Bu özellikle yakın zamanda bir anlaşmazlık yaşamanız durumunda ortaya çıkacak. Biri sizi mükemmeliyetçi olarak görüyor ve sizin için yeterli olmadığını düşünüyor olabilir. Bu, bazı eleştirilerden kaynaklanan bir yanlış anlaşılma olabilir. Bugün başkalarıyla olan ilişkilerinizde ne istediğinizi düşün. Ayrıca, bunu muhattapına iletmek için zaman ayırmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün dayanıklılığınızı göstermeniz gerekebilir. Sizden çok şey bekleniyor ve sizin de beklentileri karşılamaktan başka bir çareniz yok. Bundan kaçamazsınız : çevrenizde girdap oluşturan tüm olayların merkez noktası sizsiniz. Elbette bunu fark etmişsinizdir. Bir tatile çıkmayı ne kadar isteseniz de şu an ne yazık ki bunu yapamayacaksınız.

30 Nisan 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sosyal çevrenizle iletişim trafiğiniz artıyor. İş ve özel hayatınızda geleceğe yönelik konuşmalar ve anlaşmalar yapabilirsiniz. Abartılı düşüncelerden, büyük sözlerden kaçınma zamanı.

30 Nisan 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanlar ile olan iletişiminde bugün daha dikkatli davranıyorsun. Çevrendeki insanları kırmamak adına alttan alacağın bir gün olabilir. Kendini ifade ederek yanlış anlaşılmalara sebep vermek istemiyorsun. Arkadaşından gelen mesaj ile bilmediğin bir konu hakkında bilgi sahibi olabilirsin.

30 Nisan 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı yönetmekte zorlanabileceğiniz bir gün olabilir. Aldığınız kararlardan geri dönmek istemezken şartların sizi zorlaması elinizi kolunuzu bağlayabilir. Sakinleşin ve içinde bulunduğunuz durumu hareket yerine düşünce ile değerlendirin. Bazen yolunuzu düşünmek de o yolda adım atmak yerine geçer.

30 Nisan 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli bir gün sizi bekliyor. Özgürlük duygusu içinde yeni ufuklara açılmak isteyebilirsiniz. Akademik konulara yöneleceğiniz zamanlar olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için arkadaşlarınızla buluşmak size iyi gelecektir. Yabancılarla ilişkiler gündeminizi etkileyebilir. Gençlerle ilgili konularla ilgilenebilirsiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yapınızda iletişim yetenekleri olsa da yine de bu yetenekleri bilgece kullanmanız gerekebilir. Nazara dikkat etmeniz gereken bir gün.

30 Nisan 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kazandığınızdan fazlasını harcamamaya dikkat edin. Hiç şüphe yok - alışveriş yapmayı seviyorsunuz. Bugün, bir anlık dürtüyle çok fazla satın alma riskiyle karşı karşıyasınız ve size uymayabilecek kıyafetlerle dolu bir dolaba sahip olacaksınız. Bunun yerine alışveriş eğilimlerinizi başka şeylere yöneltin. 

30 Nisan 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Elinizdeki olanaklarla yetinmek istemiyorsunuz. Araştırmacı yapınızı kişisel ilişkilerinizde daha da ön plana çıkarıyorsunuz. Maddi konularda biraz daha rahatlamak istiyorsanız,yaşantınıza yeni kazançlar eklemelisiniz. 

30 Nisan 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, en büyük isteğiniz yalnız bırakılmak olabilir. İşlerinizi de aynı şekilde, kimsenin gözlerinin üzerinizde olmayacağı bir yerde, kendi başınıza yürütmeyi tasarlayabilirsiniz. İletişim, etkileşim ve sosyaliteden kaçınmanız sürpriz olmayacaktır.

30 Nisan 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün anlamsız bir konu yüzünden eşiniz ile tartışabilirsiniz. Sahip olduğunuz parayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışın ve gerekirse bir uzmandan destek alın. Duygusal olarak kendinizi harika hissedeceksiniz.

30 Nisan 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, olaylara güçlü bir mantıkla yaklaşmanız son derece takdir edici bir davranış olarak nitelendirilecek. Çevreniz de ve sosyal ilişkilerinizde adalet duygularınız herkes tarafından takdir görüyor. Partnerinizin de, sizin fikirlerine ihtiyaç duyacağı bir gündesiniz. Geçmiş tecrübelerinizi, yaşama başarı ile geçireceksiniz..

30 Nisan 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 26' 60" R
Ay
Akrep
18° 49' 44" R
Merkür
Koç
15° 59' 12"
Venüs
Koç
24° 41' 34"
Mars
Balık
25° 46' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 05"
Satürn
Balık
16° 06' 38"
Uranüs
Boğa
22° 03' 25"
Neptün
Balık
28° 44' 56"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
20° 22' 01"
Lilith
Başak
22° 46' 12"
True Node
Koç
15° 35' 57"
Son Güncelleme : 25/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>