Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Özgüvenlisin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Mayıs 2021, Perşembe

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 50%

Sevdiğiniz birine karşı güçlü bir çekim hissi duyabilirsiniz. Size yakın birinin biraz sarılmaya ve duygusal desteğe ihtiyacı olduğunu görebilirsiniz. Sezgilerinize kulak, çünkü bu konularda genelde sizi yanıltmıyorlar! Birini merak ettiğiniz için telefon etmek isteyebilir ya da yanına gidip arkadaşça bir ziyarette bulunabilirsiniz. Size açılmasını sağlayın ve onu ne kadar önemsediğinizi gösterin.

Bugün sizin oldukça verimli olabileceğiniz harika bir gün. Aşırı disiplinli bir şekilde çalışabiliyorsunuz ve bu tutumunuz sizin yol kat etmenizi sağlayacak. Başkalarına, yolunuza çıkan engeller karşısında muazzam bir ilerleme gücüne ve kararlılığına sahip olduğunuzu gösterin. Kendinize tamamen güvendiğiniz sürece bir çok zorluğu aşabilirsiniz - ki bunu da yapmalısınız.

Bugün finansal konularda bazı şanslı haberler alabilirsiniz. Bu harika bir haber tabii ki ancak henüz kutlamasanız iyi olur. İkramiye alarak veya maaşınız yükselemesi ile kazancınız bir şekilde artacak gibi görünse de, para hemen gelmeyebilir. Şu andan itibaren hayatınıza yine olduğunuz gibi devam edin, tabii ki bir şeylerin yakında düzeleceğini bilmenin verdiği haz ile.

Bugün de dahil olmak üzere son birkaç gündür enerji patlamaları yaşıyorsun. Eğer yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan, taze bir tavır ve tutum takınmak için doğru bir zaman. Yine de duyarlı davranman bugünü daha kolay geçirmeni sağlayacaktır. Dışsal ve doğrudan eylemlerin peşine düşerken aynı zaman kendi içselliğini de es geçme.Bugün kendinde bir yıpranmışlık sezebilirsin. Geçtiğimiz birkaç hafta, normalde olduğundan çok daha aktiftin tabi. Yeni insanlarla tanışıyor, deneyimler ediniyor, toplantılara katılıyor ve hatta küçük seyahatlere çıkıyordun. Uzun vadede, bu yaptıkların hedeflerini destekledi mi? Bugün kendine bu sorunun cevabını vermen gerekir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Sezgileriniz ve hisleriniz sizi etkisi altına alabilir. Yardımlar yapmak bolluk ve bereketinizi arttırabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün erken saatlerinde gelen telefon ile güne başlayacaksın. Yakın bir arkadaşının senden yardım istediği konular gündemine gelebilir. Bahar aylarına fit bir şekilde girmek için diyete başlayabilirsin. Alışılmışın dışında davranışlar sergilemen ailenin dikkatini çekebilir. Özgüvenli olduğunu çevrene hissettiriyorsun.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Karşılaştığınız toplumsal olaylara müdahale edebilirsiniz. Haksızlığa katlanamayan doğanız savunma güdünüzü kabartacaktır. Üzerinize düşenlerin ne olduğu konusunda düşünebilir, güvendiğiniz kişilerle bu nokta bir ortak çalışma başlatabilirsiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gizli kalmış olaylar işleri zorlaştırabilir. Kendinizi iç dünyanıza dönmek isteyebilirsiniz. Bazı konularda kabullenme içine girebilirsiniz. Kontrolünüzü kaybetmemeye özen göstermelisiniz. Öğle saatlerindeki koşullar keyfinizi kaçırabilir. Akışta kalmanız gereken bir gündesiniz. Tamamlanması gereken işler içindesiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kaçamak tatil gibi görebileceğiniz, insanlardan vestresinden uzaklaşmanıza vesile olacak küçük bir etkinlik enerjinizde büyük bir farklılık yaratabilir.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerinizde etkili iletişim geliştirebileceğiniz, yeni eğitim dönemleri, ortaklıklar, ilişkilerdeki vehayatınızdaki görüşmeler ve yolculuklarınızı destekleyen bugün, sizin için önemli ve etkili haberler alabilir, ikili ilişkilerinizde pozitif görüşmeler gerçekleştirebilirsiniz

6 Mayıs 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önümüzdeki üç hafta içinde şansınız artacak. Yıllık döngünüzde, sizin için bir yükselişin başlangıcını işaret eden yeni bir aşama bugün başlıyor. Birlikte çalıştığınız diğer kişilerle ilişkileriniz genel olarak çok daha olumlu olacaktır.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün, kendi benliğinizle baş başa kalıp, çevre koşullarının yarattığı zoraki ortamlardan uzak kalmak istiyorsunuz. Bu tür ruh halini gündeme getiren nedenleri düşünerek, olaylara bilinçli bir şekilde yaklaşıyorsunuz. 

6 Mayıs 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Süpriz gelişmeler olabilir. Birkaç işi birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Zaman zaman karamsarlığa kapılsanız da sizi üzen ve düşündüren olaylar iyi bir şekilde noktalanacak. Dostlarınızdan yardım göreceksiniz.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile aranızda bazı problemler varsa bugün birbirinizi sakin bir şekilde dinlemeye çalışın. Finansal durumunuz giderek düzelmeye başlıyor. Gerektiği zamanlarda çevrenizdeki insanlara ‘hayır’ demekten çekinmeyin.

6 Mayıs 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, maddi hırslarınız ön planda olacaktır. Başarıyı hedeflediğiniz için de, değişik konuları bir arada kombine edebileceksiniz. Adeta kendinizle yarışıyorsunuz. Yönetici gezegenlerinizden Mars, çalışma alanınızda size gereken her türlü desteği ve enerjiyi veriyor. Bilinçaltı motivasyonunuz oldukça belirgin ve yönlendirici seyrediyor

6 Mayıs 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 23' 45" R
Ay
Oğlak
10° 59' 09"
Merkür
Koç
16° 32' 12"
Venüs
Koç
29° 41' 37"
Mars
Balık
28° 54' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 42' 36"
Satürn
Balık
16° 28' 53"
Uranüs
Boğa
22° 17' 12"
Neptün
Balık
28° 52' 32"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 56"
Lilith
Başak
23° 13' 12"
True Node
Koç
15° 23' 26"
Son Güncelleme : 29/04/2024 08:33

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>