Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoğun Bir Programın Var Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 80%

Bugün, çalışma şeklinizle ilgili bazı şeyleri değiştirmeyi düşünmeniz gerekebilir. Ufukta bazı yeni projeler görünebilir ve mümkün olduğunca verimli olmanız gerekir. Organizsyonel becerilerinizi gözden geçirmelisiniz. Bunun dışında, önceliklerinizin ne olduğunu görmek isteyebilirsiniz. İşiniz, kişisel hayatınızı alt üst edebilir. Sevdikleriniz için her gün bir program yapmanız çok iyi olacak.

Bugün işe ya da okula gittiğinizde, kendinizi savunmak için hazırlıklı olmanız ve suçlu olduğunuzu bildiğiniz kadar hızlı bir şekilde ayakta durmanız gerekir. İnsan anlayışına herhangi bir hata için bağışlama kaynağı olarak güvenmemelisiniz ve üstleriniz özellikle acımasız olacaktır. Kariyerinizde veya çalışmalarınızda düzenli gözetim altındaysanız, tüm kelimelerinizi ve eylemlerinizi en küçük ayrıntı için bile haklı çıkarmanız gerekebilir.

Bugün sessizce oturup etrafınızdaki telaşı gözlemleme fırsatınız olduysa, insanların neden bu kadar sabırsız olduğunu düşünmeye başlayabilirsiniz. Tabii ki, böyle bir felsefi fikirde olacağınıza dair çok küçük bir olasılık var. Ancak, bazı günlerde huzur ve meditasyon, endişe ve sıkıntıdan çok daha verimli olabiliyor. Bugünkü durum da aynı bu şekilde.

İçinde bulunduğun duruma yaratıcı bir nefes aldırabilecek, önemli bir gündesin. Çevrendeki estetiği desteklemenin, seni işleri düzenli yapmak adına daha ilham dolu ve disiplinli kılacağını fark edeceksin. Zamanını yeterince kullan; acele etme. Başkalarının kaygılı tavırlarının seni aceleye sürüklemesine izin verme.Bugün her şeyi olmasınız istediğiniz gibi değil gerçekten olduğu gibi görmeniz için iyi bir fırsat. İşler dilediğiniz gibi gitmediğinde kendinizi kandırmak kolay olabilir. Ancak gerçeğin kokusu eninde sonunda çıkacaktır. Gerçekle yüzleşme zamanı er geç gelir. Bu konuda yeni bir başlangıç yapmak için uygun olmayan gün yoktur. Acele etmeyin ve kendinize güvenin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün evinizdeki bazı dağınlıklardan kurtulmaya karar verebilirsiniz. Belki de çimleri biçmenin ve o gereksiz yapraklarla yabani otları temizlemenin vakti gelmiştir. Ya da belki garajınızı veya bodrumunuzu temizlemek istersiniz. Biraz fiziksel aktivite yapıp ter dökmenin tam zamanı. O iç karartıcı ev işlerinin bugün üstesinden gelebilirseniz, başarı duygusu hissedeceksiniz. Bu yüzden paçaları sıvayıp harekete geçin!

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün gün içerisinde plan dışı değişiklikler ve beklenmedik gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Sürpriz telefonlar alabilir, yakın çevrenizle ilgili şaşırtıcı haberler öğrenebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birçok şeye yetişme çabası içerisinde olacaksın. Evden çalışıyor olsan da katılacağın toplantılara hazırlık yapacaksın. Yoğun bir program seni bekliyor. Yalnız bir Koç burcuysan, eski sevgilin ile iletişimin yeniden kuvvetlenebilir. Duyguların kararının şekillenmesinde etkili olacak.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerde duygularınıza yanlış yön verdiğinizi düşündürten bazı gelişmeler olabilir. Bunu sizin fark etmeniz, içinde bulunduğunuz değişimin bir yansımasıdır. Gördüğünüz ve üzerinde düşündüğünüz her şey, size kararlı fikirler ve uygulamalar olarak dönecektir.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün öğle saatlerinde kendinizi sıkışmış hissedeceğiniz durumlar yaşayabilirsiniz. Bilemediğiniz konularla ilgili fazla sorumluluk almamaya özen gösterin. Gün içinde bazı kayıplar yaşayabilirsiniz. Keyfinizin kaçmamasına özen gösterin. İçsel odağınızı kaybetmeyin. Akşam saatlerinde kendinizi hayalperest hissedebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde sosyal açıdan kendinizi üstün görebilirsiniz ve edindiğiniz bilgileri başkasını manipüle etmek için kullanmak isteyebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde geçici sağlık sorunları, psikolojik temelli rahatsızlıklar yaşayabilirsiniz. Bir şeyleri mükemmelleştirme arzunuz sizi yorabilir. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, çalışma hayatınızla ilgili olumlu etkiler alırken, faydalı görüşmeler yapabilir, motivasyon ve enerjinizin yükseldiğini fark edebilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Fazla duyarlısınız ve diğer insanların ruh hallerine karşı çok hassassınız. İnsanlar çevrenizde enkaz halindeyse, onlarla aynı duyguyu paylaşıyorsunuz. Bu tuzağa düşmemek için elinizden geleni yapın. Kendinizle başkaları arasına zihinsel bir sınır çekmeyi sağlayın.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Canlı, aktif bir gününüzdesiniz. Gereksiz yere verdiğiniz sözlerden dolayı canınız sıkılabilir ve bazı işleriniz erteleyebilirsiniz. Fazla çalışıyorsunuz,  elinizdeki işleri bir an önce bitirmeye özen gösterirken, yardım alabilirsiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini toplamaya başlayacaksınız. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek. Uzun zamandır almayı planladığınız bir eşyayı bu sayede alma şansı doğacak.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Çok yakında entelektüel bir partner adayıyla tanışacaksınız. İş yerinizde sıkı bir şekilde çalışmaya devam ettiğiniz için terfi almanız muhtemeldir. Günlük rutininizden çok sıkıldınız ve hayatınıza eğlenceli bir şeyler eklemek istiyorsunuz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

5 Mayıs 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 02' 12" R
Ay
Akrep
01° 00' 54" R
Merkür
Koç
16° 07' 07"
Venüs
Koç
22° 54' 13"
Mars
Balık
24° 39' 09"
Jüpiter
Boğa
22° 25' 58"
Satürn
Balık
15° 58' 26"
Uranüs
Boğa
21° 58' 33"
Neptün
Balık
28° 42' 08"
Plüton
Kova
02° 05' 05"
Chiron
Koç
20° 17' 00"
Lilith
Başak
22° 36' 32"
True Node
Koç
15° 38' 38"
Son Güncelleme : 23/04/2024 20:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>