Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Önceliklerinin Farkındasın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Ocak 2023, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 100%

İş veya sosyal çevrende dikkatini çekecek olan bir insanla daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsin. Bu kişi hakkında hayaller kurarken bulabilirsin kendini. Onu daha iyi tanımak için bir adım atmak sana iyi gelecek.

Bugünden en iyi şekilde yararlanın, çünkü böylesi enerjiler bu kadar sık gelmez. Yaptığınız şeyleri elde etmenizi isteyen doğanızdaki saldırganlığı hissedin. Elinizdeki ezici miktardaki görevlerden dolayı hayal kırıklığına uğramak yerine, içten gelen motivasyonu hissedin. Pratik konularla ilgilenin ve şu anda hedefleriniz ve kariyerlerinizle ilgili konulara bakın.

Paranı bilmediğin veya tam anlamadığın şeylere yatırmaktan çekin. Bazı yatırım araçlarının daha iyi kazandırdığını söylemeleri, o aracın gerçekten iyi bir kazanç sağladığı anlamına gelmiyor. İçine sinmeyen konularda para harcamamaya çalış.

Bugün yediklerine ve egzersizine dikkat etmen gereken bir gün. Daha çok hareket etmeli ve kendini daha enerjik hissetmek için bazı adımlar atmalısın. Özellikle daha sağlıklı beslenmek konusunda dikkat edebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, başkalarının yaşadıklarından ve deneyimlerinden bir ders çıkarma günü. Etrafında, bir konuda senden daha bilgili insanlar varsa, onlardan bir şeyler öğrenmen gerekebilir. Bir adım atmadan önce akıl almakta fayda var.

10 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugünün gündem maddesini mali ve finansal konular oluşturacak. Uzun zamandır maddi konulara ilişkin planlama yapmadığınızı fark edeceksiniz. Bütçenizdeki fazla harcamalara ilişkin kalemler uzun vadede sorunların oluşmasına neden olabilir. Bu yüzden mümkün olduğunca planlı bir şekilde parasal konuları yönetmeniz gerekiyor.

10 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün nedense güne, her şeyi ince ince düşünmekle başlıyorsun. Yolda giderken gördüğün tabeladan tut, trafik ışıklarını beklemeden geçen insanlara kadar... Yoğun yaşadığın duygular, kıskançlıklar ve öfkeden ikili ilişkilerde sıyrılmayı başaracaksın. Hayattaki hedeflerin ve önceliklerin konusunda fazla naif davranmaktan da artık vazgeçiyorsun. Artık kendi isteklerine odaklanmaya başlıyorsun.

10 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aldığınız kararları uygulamak için her zaman motivasyonunuz olsa da her zaman yeterli imkanı bulamayabilirsiniz. Bugün o imkanları nasıl ortaya çıkaracağınıza dair yeni fikirleriniz olabilir. Gelirinizi arttıracak işlerin peşine düşerken bir yandan da hayatınıza, fikirlerinize ve işinize kimi ortak etmediğinizi düşünebilirsiniz.

10 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftanın ikinci gününe son derece canlı enerjilerle başlıyorsunuz. Kendi bildiğiniz yoldan gidecek, hareketli ve coşkulu geçen aşk hayatınıza yenilerini ekleyeceksiniz. Çocuklarınızla ilgili konularda gurur duyacağınız gelişmeler yaşayabilirsiniz. Keyiflere gidebilecek aşırı harcamaları bu dönem kısmaya çalışmalı, risk getiren adımlardan mümkün olduğunca kaçınmalısınız.

10 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Belli başlı konularda kararsızlıklar yaşayabilirsiniz. Özelliklekonusunda yaşadığınız problemler sizde kalma ya da gitme kararı alma hissi uyandırabilir.

10 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yeni planlar yapmak için uygun zamanı bulman mümkün. Seni heyecanlandıracak aktiviteler için plan yapmakta yarar var. daha aktif olmanı sağlayacak şekilde planlar yapmak senin için daha iyi olacak.

10 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün mahremiyet alanları biraz eşelenebilir ve kendinizi yalnız hissetmeniz mümkündür. Kalbinizde kış mevsimi kendini iyiden iyiye gösterirken bundan kaçmak yerine biraz kendinizle baş başa kalmayı seçebilirsiniz. Bu bir köşeye sinmeniz ve mutsuz olmanız anlamına gelmez. Hayallerinize odaklanarak onları gerçeğe daha da yaklaştırmak için müthiş bir fırsatınız var!

10 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bugünde; yeniliğe açıksınız ama çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor.

10 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Fikirleriniz veyahayatınız bir şekilde sınavdan geçirilecek. Sınav iyi gitmezse suçu başka birisinin üzerine atmaya çalışabilirsiniz. Oysa bunun yerine uyanık ve sabırlı davranırsanız, bu zor zamanı sadece kalıcı bir hasara uğramadan atlatmakla kalmayıp, olaylardan kendinize ders bile çıkarabilirsiniz.

10 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ay 18:15’kadar boşlukta olacak. Yarım kalan işlerinizi tamamlamak, yeni bir başlangıç yapmamak en uygun zaman yönetimidir. Çünkü ay boşluktayken sisteme yapılanlar işlenmez. Bu zamanlarda yapılanlar sonuçsuz kalır, kaybolur gider. Bu saatlerde sevdiğiniz işlerinizle ilgilenebilir, eğlenebilirsiniz. Dinlenme zamanlarıdır.

10 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbinizin kapısını biraz aralayın, hayal edemeyeceğiniz mutluluklar sizi bekliyor. Mutluluk verici bazı deneyimler yaşama şansınız olacak. Olaylara yaklaşımlarınızda hislerinizi de kullanacaksınız. Mesleğinizle ilgili verimli görüşmeler içindesiniz. Sistemli çalışmayı bir önkoşul olarak görmeniz, başarıyı getiriyor. Ticari yeterliliğinize pek güven duymayışınız, bazı olanakları tepmenize yol açabilir. Hesapsız harcamalarınız yüzünden bazı sorunlar çekiyorsunuz. Birilerinden borç isteyin.

10 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 05' 53" R
Ay
Yay
23° 24' 03"
Merkür
Koç
16° 12' 35"
Venüs
Koç
28° 02' 53"
Mars
Balık
27° 52' 38"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 57"
Satürn
Balık
16° 21' 41"
Uranüs
Boğa
22° 12' 39"
Neptün
Balık
28° 50' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 23"
Lilith
Başak
23° 04' 19"
True Node
Koç
15° 27' 22"
Son Güncelleme : 28/04/2024 00:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>