Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yeteneklerin Ön Planda Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 100%
Sağlık 90%

Hislerinden emin olarak hareket etmek sana birçok kapı açabilir bugün. Özellikle de aşk konusunda kendinden emin olman gerekecek. Eğer sen kendi hislerinden eminsen karşı tarafın sana nasıl adım atacağını da kestirebilirsin.

Yakında bir günlük biryolculuğunuz olabilir. Önümüzdeki günlere sarkıttığınız bir iş, sizi günü geldiğinde çok sıkıştıracak. Bu işi hemen bugünden el almanız gerekiyor.

Sağlıklı kararlar almak ve ona göre hareket etmek... Maddi açıdan odaklanman gereken şeyler bunlar olacak. Eğer yeni birkonusunda girişimin varsa bunun için hazırlıklarından emin olman gerekebilir. Bu konuda kendini geliştirmen şart.

Bolca sıvı tüketmek günün önceliği olmalı. Bugün bol bol su içmelisin, içmediğin noktada da çaylara yönelmelisin. Bitki çayları sana hem bolca vitamin katabilir hem de sıvı konusunda sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün burcuna yakışan bir biçimde kendinden emin davranışlar sergilemen önemli olabilir. Bazen, yanlış zamanda kendi gücünü göstermek ego olarak algılanabilir. Ama bugün kendi değerini belli etmeli ve gücünü konuşturmalısın. İnsanlar bundan anlıyor olabilir.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi biraz üzgün hissetmenize neden olabilecek buruk bir durum yaşayabilirsiniz. Bu şekilde hislerin ortaya çıkmasına bir durum neden olmayabilir. Bu konuda endişelenmeyin. Projelerinizi tamamlamaya odaklanın. Başkalarından sempati beklemek için en iyi gün değil.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Belirsizliğin ön planda olduğu bir gün... Çevrendeki bazı kişilerle fikir ayrılığı yaşayabilirsin. Gökyüzü, bugün kabiliyetlerinin ön plana çıkacağını vurguluyor! Eğer sanatla ilgilenen bir Koç burcuysan, yeteneklerin ön plana çıkabilir. Disiplinli çalışmanın bir zararı yok ama hayattan da kendini soyutlamamalısın.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Her gün kendinizin daha iyi hali olmak için çabalayabilirsiniz. Bu yönde çok fazla planınız olabilir. Çevrenizde yaşananlar karşısında düşüncelerinizi ortaya koyduğunuzda bunun kendi hayatınız için de gerekli olduğunu fark edebilirsiniz.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi bir şeyleri kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizdekilerin sizlerle olan etkileşimlerinin başarıyla ilerlediğini görmek sizleri rahatlatabilir. Daha özgüvenli ve ilgili adımları işinizde atma fırsatı yakalayabilirsiniz.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev halkından birisi birtakım sıkıntılar yaşayabilir. Ona yardımcı olmak için elinden geleni yapmak isteyeceksin. İş ortamında düzenlemeler yapıp onun yanında daha fazla zaman geçirmek senin için daha mantıklı olacak.

4 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eski utançlar zihninize geri dönebilir. Belki de kişiliğinizin bir yönü geçmişinizde bir kusur olarak değerlendirildi ve şimdi kendinizden bu yanınızı göstermeniz isteniyor. Eleştiri yapıcı olabilir, ancak kendinizde değiştiremeyeceğiniz şeylerle ilgili şikayetler kaba ve gereksizdir! Bu geçmiş algıyı bir kenara bırakmanın ve zihniyetinizi yeniden yazmanın zamanı gelmiş olabilir. Ne de olsa, bu aslında başka birinin bakış açısıydı ve bunun sizi sonsuza kadar rahatsız etmesine izin vermek zorunda değilsiniz.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizde sabit bir kilitlenme söz konusu. Alışkanlıklarınızdan ödün vermek istemiyor ve huzurunuz için, maddesel gelirlerinizi arttırma konusunda araştırmalar yapıyorsunuz. Güvenilir, sağlam ortaklıklar konusunda çekimser davranmayın.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevre, arkadaşlar, seyahat, eğitim konularıyla ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir ve şifalanabilirsiniz. Sosyal çevrenizle zaman geçirmek size iyi gelecektir. Aşk konusunda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

4 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle aranızdaki ilişki daha sıcak olmaya başladı. Kafanızı karıştıran olayların üzerinde fazla durmayacaksınız. Karışıklıkları anlayışla davranarak çözümleyebilirsiniz. Gelişmeler olumlu yönde. İşinizde beklediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Günlük küçük harcamalar bütçe yapmaya duyduğunuz ihtiyacı her geçen gün artıyor.

4 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 48' 50" R
Ay
İkizler
14° 11' 24" R
Merkür
Koç
23° 37' 26"
Venüs
Boğa
12° 55' 54"
Mars
Koç
07° 10' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 48"
Satürn
Balık
17° 22' 35"
Uranüs
Boğa
22° 54' 21"
Neptün
Balık
29° 11' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 31"
Lilith
Başak
24° 24' 44"
True Node
Koç
15° 12' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>