Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Duygularını Görmezden Gelmeyeceksin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ocak 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 90%

Aşkta arkadaşlığın önemini daha net görebilirsin. Hoşlandığın kişiyle arkadaş olup olamaman bir şeylerin belirleyicisi olabilir. Eğer birbirinize bir arkadaş olarak değer vermiyorsanız bunu tekrar sorgulaman gerekebilir.

İş hayatınızda bugünlerdeki karışıklık bazı çalışanların ağır kanlılığından kaynaklandı. Düzeltmek için fazla çaba harcamanız gerekecek. İş ilişkilerinde bunun ne şekilde olursa olsun çözülmesi gereken bir haksızlık olduğunu düşünüyorsunuz.

Yenifikirleri konusunda daha özgür düşünmen gerekebilir. Eski ve alışıldık yöntemler beklediğin gelişmeyi göstermeni sağlamayabilir çünkü bu aralar. O yüzden günü yakalamaya çalışıp farklı şeyler denemek senin için daha önemli olabilir. Bu konuda yeni kararlar alabilirsin.

Bugün hareketsiz kalmamaya dikkat etmelisin. Gün içinde muhakkak yürüyüş yapmalı ve kaslarını hareket ettirmelisin. Yolu uzatmayı ya da merdiveni kullanmayı tercih edebilirsin hatta. Bu sana daha iyi bir kan dolaşımı sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendini üzmemek için daha dikkatli olabilirsin. Her şeyi detaylıca düşünmek yerine içinden geldiği gibi davranmak senin için daha iyi olabilir mesela. Yeni yılın ilk gününde detaylarda kaybolmak sana iyi gelmeyecek.

1 Ocak 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, gerçek kişiliğinizin parlamasına izin verin, çünkü bu sizin aydınlanma gününüz. Hiç beklemediğiniz bir yerden para gelebilir. Bu beklenmedik sürpriz maddi anlamda rahatlamanıza yardımcı olacak. Ne kadar tuhaf görünürse görünsün yeni fikirlere ve bilgilere açık olun.

1 Ocak 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çift retrolu başlayan bir yıla merhaba derken derin duyguların olacak. Yılın ilk günü biraz yorgunlukla başa çıkmak durumunda kalabilirsin. Duygularını görmezden gelmeyeceksin. Eğer yalnız bir Koç burcuysan, yılın ilk günlerinden itibaren duygusal hayatın hareketlenmeye başlayacak.

1 Ocak 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünü bir izin ve keyif gününe dönüştürmelisiniz. Haftanın yoğunluğunu atmak, sosyalleşmek için iyi fırsatlar bulabilirsiniz. Kenara çekilmenin önemsiz olmadığını, ilgilendiğiniz konuların dışında kendinize de zaman ayırdığınızda anlayacaksınız.

1 Ocak 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça çalışkan ve hareketli olabileceğiniz bir gündesiniz. Aynı zamanda arkadaşlarla, gruplarla bir arada olmak da güzel.

1 Ocak 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın yoğunlaşabileceği bugünlerde alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz. İletişimde olmaktan çekindiğiniz kişiler hayatınıza girerek size gergin hissettirebilirler.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hassas olduğunu fark edebilirsin. Kendini daha çok üzmemek için etrafındaki gelişmeleri çok da ciddiye almamak isteyebilirsin. Olaylara yaklaşımını mantıklı tutmaya çalışmak kötü şeylerden etkilenmeni engelleyecek.

1 Ocak 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün liderlik görevinizi layıkıyla yerine getirmek için oldukça ideal bir gün. Şu sıralar insanları etkiniz altında bırakan enerjileri taşıyorsunuz bu zamanları iyi değerlendirmekte fayda var. Tabii ki kendinizi bu sorumluluk duygusuyla yıpratmayın ancak şu sıralar kesinlikle insanlara liderlik ve rehberlik yeteneklerinizi göstermek için bir şansınız olacak.

1 Ocak 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Çevrenizi eleştiriyorsunuz. Sadece kendi duygularınıza önem veriyorsunuz.

1 Ocak 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Beklenmedik sorunlarla karşılaşacaksınız ve bunları çözmeye çalışırken her zamankinden daha çok zorlanacaksınız. Moralinizi bozmayın ve farklı cevaplar bulmaya bakın. Öte yandan, bu sorunun sizi aslında ne kadar etkilediğini de değerlendirin. Belki de en iyisi hiçbir şey yapmayıp, her şeyin kendi kendine hallolmasını beklemek.

1 Ocak 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer ve aşk hayatınızda ilgili kalıcı ve güçlü kararlar alabilirsiniz. Para ve kazanç konuları da ön plana çıkabilir. Yeni yılınız kutlu olsun.

1 Ocak 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizi incitme korkunuz var. Bu, yaşadığınız onca güzel şeyden kaynaklanıyor. Beraberliği böyle kabullenip sürdürme, sorunları zamana bırakma yolunu seçmekle hata yapıyorsunuz. Hırslı biri olmanıza rağmenrekabetlerinden uzak duruyorsunuz. Yakında size yapılacak birtakım teklifler olabilir. Değerlendirebilmeniz için kuşkucu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Hiç ummadığınız yerden gelen para sizi çok sevindirecek

1 Ocak 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 20' 15" R
Ay
İkizler
21° 40' 19" R
Merkür
Koç
24° 09' 34"
Venüs
Boğa
13° 35' 55"
Mars
Koç
07° 35' 15"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 28"
Satürn
Balık
17° 25' 04"
Uranüs
Boğa
22° 56' 14"
Neptün
Balık
29° 11' 55"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 15"
Lilith
Başak
24° 28' 20"
True Node
Koç
15° 09' 37"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>