Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yoğunluk ve Yorgunluğu Hissediyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Aralık 2022, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Aşkta bir şeylerin sadece kendi istediğin gibi olması bencillik olabilir. Buna yer vermemelisin. Sevdiğin kişinin de kendini ifade etme ve hislerini ortaya koyma hakkı olduğunu hatırlaman gerekecek. Konuştuğun kadar dinlemen de gerekebilir.

Pazar gününüzü evdeki işlerle uğraşarak geçirmek zorunda kalabilirsiniz. Fakat akşama doğru dinlenme fırsatı bulacaksınız. Zaten bu haftaya bakılacak olursa buna çok da ihtiyacınız var.

Maddi açıdan kafan rahat olsa da çıkanaçısından aklına yatmayan şeyler olabilir. Bunları bir yoluna koymak, bir şeyleri düzenlemek ve özellikle de birlikte çalıştığın kişilerle uyum yakalamak senin için önemli bir mesele haline gelebilir. Bu konularda yapıcı hareket etmelisin.

Bugün stresle hareket etmemen gerekecek. Strese kapılarak kendini yorabilmen olası çünkü. Bu konuda kendini korumak için meditasyona odaklanabilirsin. Gerginliğin vücudunda kramp ve tutulma olarak yer edinmemesi için esneme hareketleri de gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni şeyler öğrenmek için zihnini açman gerekecek. Yeni yetenekler keşfedip bunların üzerine gitmek karşına çıkacak şansların sayısını artırabilir çünkü. Kendini baştan tanıyacağın ve gelişim için imkan bulacağın bir gün olabilir.

29 Aralık 2022, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, önümüzdeki günlerde çevrenizdekileri şaşırtabilirsiniz. Sorumlu bir insansınız ve bu sebeple insanlar size güvenebilir. Ama herkes gibi siz de arzularınıza karşı hassassınız. Bugün arzularınız karşı konulmaz derecede güçlü olabilir. Eğer bu olumlu bir deneyim olursa, kişisel yaşamınızda başka planlamalar yapmanız gerekebilir.

29 Aralık 2022, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugünün yoğun bir gün olacağını düşünebilir, evden dışarıya adımını atmak istemeyebilirsin. Üzerinde hem yoğunluk hem de yorgunluğu aynı anda hissedeceğin bir gündesin. Kendi işini yapan bir Koç burcuysan bazı planların istediğin düzeyde ilerlemeyebilir. Çözüm önerileri üreteceksin.

29 Aralık 2022, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarını bilen biri olmak size daha ilerleme imkanı tanıyacaktır. Kendinize hedefler ve kurallar koyabilirsiniz. Net bir tutum içinde olduğunuz için üstlerinize beklenti ve düşüncelerinizi aktarmak zor olmayacaktır. Fark ediliyorsunuz.

29 Aralık 2022, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan hassas olduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Sorumlu olduğunuz işlere kendi yaratıcılığınızı ve enerjinizi katabilirsiniz. Bazı konularda yeni başlangıçlar yapmak isteyebilirsiniz. Hayatınızda önem verdiğiniz konularla ilgilenme fırsatı bulabilirsiniz. İlişkilerinizde sizi zorlayan durumlar olabilir. Duygusal ve fevri davranabilirsiniz.

29 Aralık 2022, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan hazır olmadığınız konuşmalar içerisinde bulunmak zorunda kalabilirsinizyerinizde rakiplerinizle tartışmaktan kaçınmalısınız.

29 Aralık 2022, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla karşılaşmak seni mutlu edebilir. Günü onunla geçirmek senin için daha makul olacak. Beraber geçireceğiniz sürede geçmiş zamandan konuşmak günden daha fazla keyif almanı sağlayabilir.

29 Aralık 2022, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ayağınızı gazdan çekip yavaş şeride geçebilirsiniz. Gün, sizi işleri kolaylaştırmaya ve tüm kararları kendiniz vermeye çalışmak yerine evrenin size rehberlik etmesine izin vermeye teşvik ediyor. Potansiyel olarak bir izin günü geçirerek veya meditasyonla birkaç dakika geçirerek, içten ve dıştan kendinizi beslemek için zaman ayırın. Bu şekilde, her geldiğinde dünyayla başa çıkmak için çok daha hazırlıklı olacaksınız.

29 Aralık 2022, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevresel ilişkilerinizde yaşadığınız sorunları özel yaşantınıza yansıtmamalısınız. Kendinize yakın hissettiğiniz kişilerin etkisinde kalabilirsiniz. Partneriniz üzerinde güç kanıtlama yoluna girerseniz, sert tepkiler alacaksınız.

29 Aralık 2022, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün işler pek de iyi gitmiyor. Günlük işlerinize konsantre olmakta güçlük çekiyorsunuz. Kendinizi motive etmeniz güç olsa da, karamsar olmanıza gerek yok. Elinizden gelenin en iyisini yaparsanız bir miktar başarıya ulaşabilirsiniz, ancak şimdilik fazlasını beklemeyin. Huzurunuzu ve özgüveninizi yeniden elde ettiğinizde, sorunlar da çözümlenmeye başlayacak.

29 Aralık 2022, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kariyer vehayatınızda güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Aşk hayatınızda da sağlam ve kalıcı adımlar atabilirsiniz. Bugün 15:00’ten sonra; kendinizi iyi hissedeceksiniz. Atak ve girişken olabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

29 Aralık 2022, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde gelişen duygulara karşı kayıtsız kalmak istemeyeceksiniz. Bugün, orijinal fikirlerinizi çevresel desteklerle ortaya çıkarabilir ve yaratıcılığınızı daha da güçlendirebilirsiniz. Sosyal hedeflerinizi doğru bir şekilde yönlendirecek ve popüler konularla kendinizi ortaya koyabileceksiniz.

29 Aralık 2022, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 03" R
Ay
Terazi
26° 50' 51" R
Merkür
Boğa
06° 41' 03"
Venüs
Boğa
26° 05' 53"
Mars
Koç
15° 20' 04"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 16"
Satürn
Balık
18° 07' 33"
Uranüs
Boğa
23° 31' 36"
Neptün
Balık
29° 26' 44"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 26"
Lilith
Başak
25° 35' 55"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>