Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Teknoloji Sınavlarına Dikkat! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Aralık 2022, Cuma

Aşk 70%
Para 70%
Sağlık 80%

Kendine olan güvenin sayesinde girdiğin ortamlarda ilgi odağı olman mümkün bugün. Dikkatini çekeceğin insanlarla konuşmak için acele etmemelisin ama. Aklına yatacak insanın sana kendi başına adım atması daha iyi olabilir.

İş hayatınız yıpratıcı temposunu bugünlerde biraz azaltacak, rahatlayacaksınız. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu topluluktan çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugün kendini için biraz para harcamayı düşünebilir ve hatta bunun için eyleme de geçebilirsin. Bugüne kadar yaptıklarının karşılığında kendini ödüllendirmek senin için iyi olabilir. Kendine yatırım yapmak ve isteklerine para ayırmak sende güzel bir etki yaratacak.

Bugün ruhen kendini rahat hissettiğin ortamlarda bulunmayı tercih edebilirsin. Yeni insanlarla tanışmak sana daha fazla enerji verebilir. Kendini içine kapatmamalı ve güzel ortamlara girmekten çekinmemelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etrafındaki insanlarla ilişkilerindeki olası problemleri çözmek için uygun zamanı yakalaman gerekebilir bugün. Yanlış anlaşılmaları engellemek için kendini doğru ifade etmen oldukça önemli bir mesele haline gelebilir. Karşıdakini dinlemeyi ihmal etmemelisin.

30 Aralık 2022, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün kendinizi her zamankinden daha yorgun hissettiğiniz bir şekilde yeni güne uyanacaksınız. Bugün içsel dünyanızda yaşanan gelişmeleri değerlendirme fırsatı bulacaksınız. Elde ettiğiniz sonuçlar sizi mutlu etmese dahi kendinizle ilgili yeni şeyler keşfettiğiniz için şanslı olduğunuzu bilmelisiniz. Başkaları için bir şeyler düzeltmeye çalışmadan önce kendinize ve ihtiyaçlarınıza dikkat ettiğinizden emin olun.

30 Aralık 2022, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür Retrosu toprak burcunda başlıyor. Eğer özel sektörde çalışan bir Koç burcuysan, şirketin ani hisse satımlarına ya da birleşmelere girebilir. Duygusal konularda kendini açıklarken net konuşmalara girmek, beklenmedik sonuçlar doğurabilir. Teknolojik aletlerinle ilgili olduğun bugün içinde bazı arızalar karşısında ne yapacağını bilemeyebilirsin.

30 Aralık 2022, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşinizle ilgili önemli konuları gündeme getirebilir, izleyeceğiniz yol konusunda görüşmeler yapabilirsiniz. Sorumluluk ve gelir değişikliği ile ilgili beklentilerinizden haber gelebilir. Üzerinde çalıştığınız işler, kendinizi var etme çabanız sonuç vermeye başlıyor.

30 Aralık 2022, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Daha sonra işinize yarayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

30 Aralık 2022, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevgili Koçlar, bugünlerde spiritüel konular ilgi alanınıza girebilir. Gördüğünüz bir rüya sizi derinden etkileyebilir ve işaretleri takip ettiğinizde cevaplar kendiliğinden ortaya çıkabilir. Olumlu değişimler için adım atma zamanı.

30 Aralık 2022, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir arkadaşın hakkında öğreneceklerin aranızdaki iletişimi gözden geçirmeni gerektirebilir. Söylenenlere hemen inanmak yerine söylenenlerin gerçekliğini kendin doğrulamak isteyebilirsin. Durumdan en az zararla çıkmak senin için önemli olacak.

30 Aralık 2022, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün sihri şu anda sizi canlandırıyor. Sürprizler hiç beklemediğiniz cömert bir ziyafet hazırlıyor. Belki de etkilemek istediğiniz, son zamanlarda yaptığınız tüm sıkı çalışmaları fark edecek ve sizi ödüllendirmeye karar verecek ya da dahiyane yaratıcı çözümleriniz sonunda kabul görecek ve bu süreçte size beklenmedik bir kazanç kazandıracaktır. Her iki durumda da, kesinlikle bazı tebrikleri hak ediyorsunuz!

30 Aralık 2022, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerin size karşı davranışlarından anlamlar çıkarmanız mümkün.

30 Aralık 2022, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

30 Aralık 2022, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün kendinizi iyi hissedeceksiniz. Atak ve girişken olabilirsiniz. Sabah saatlerinde baş bölgesi rahatsızlıklarına dikkat etmelisiniz. Güzel bir gün dilerim.

30 Aralık 2022, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin maddi problemlerinin gündeme gelmesi,temponuzdaki yoğunluğunuzu arttırırken, birçok işinizi, gün içine sığdırmak zorunda kalabilirsiniz. Sorumluluk duygunuzu gelişmiş olması nedeniyle, bulunduğunuz ortamın dışına çıkabiliyorsunuz. Kardeşler arası para alış verişi gündeme gelebilir. Arkadaş toplantılarına katılabilirsiniz.

30 Aralık 2022, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 08' 27" R
Ay
Terazi
26° 55' 54" R
Merkür
Boğa
06° 41' 39"
Venüs
Boğa
26° 06' 24"
Mars
Koç
15° 20' 23"
Jüpiter
Boğa
28° 45' 22"
Satürn
Balık
18° 07' 34"
Uranüs
Boğa
23° 31' 38"
Neptün
Balık
29° 26' 45"
Plüton
Kova
02° 01' 46"
Chiron
Koç
21° 44' 28"
Lilith
Başak
25° 35' 58"
True Node
Koç
14° 55' 58"
Son Güncelleme : 20/05/2024 19:30

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>