Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yılı Güçlü Kapatıyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Aralık 2022, Cumartesi

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 100%

Yeni insanlarla tanışıp yeni ilişkilere açık olmak için daha çok insan içine çıkman gerekebilir. Aşk için yeni ortamlara girmekten çekinmemek senin için yararlı olabilir. Aşkta kendi etkini görmek adına insanlarla iletişime geçmelisin.

Yeterince takdir edilmediğinizi düşünmek zaman, zaman motivasyonunuzu kırabiliyor. İşyerinizdeki yeni düzenlemeler konusunda ne kadar doğru kararlar verdiğinizi yakında bir kez daha anlayacaksınız.

Yılbaşında sürpriz harcamalara karşı hazırlıklı olmakta yarar var. Beklenmedik masraflar biraz bütçeni zorlayabilir. Böyle konularda nasıl hazırlıklar yapabileceğini kendine kanıtlaman gerekebilir.

Yeni yıla girerken kendine zaman ayırmayı ihmal etmemelisin. Eline geçen fırsatları egzersiz için değerlendirmek sana iyi gelebilir. Hareketsiz kalmamaya özen göstermek de senin için önemli olacak. Bol bol su içmeye devam etmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcılık konusunda kendini daha özgür bırakman gerekebilir bugün. Zihnini serbest bıraktıkça daha üretken olmak için fırsat yaratabilirsin yeni yıla girmek için. Yaratıcılıkta sınırları zorlamak bugün özellikle dikkat çekebilir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün rüyalarınızdan kaçmak isteyebilirsiniz. Günün genel havası işlerin daha duygusal bir şekilde ilerleyeceğini gösteriyor. Hassas yanınızla bağlantı kurun ve sanatsal projelerde zaman geçirmekten çekinmeyin. Aşk meseleleri söz konusu olduğunda daha temelli bir yaklaşım benimsemeniz gerekebilir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yılın son gününe Merkür Retrosu eşliğinde başlıyorsun. Eğitim sektörü ile uğraşan bir Koç burcuysan, alanında orijinal fikirler ortaya koymak yılı çok güçlü kapatmana yardımcı olacak. Hiç ummadığın aklına dahi gelmeyen kişiler seni arayabilir, sosyal medyadan iletişim kurmaya çalışabilir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yapmak istedikleriniz konusunda kendinize zaman tanımalısınız. İsteklerinizin bir hırsa dönüşmesi her zaman sağlıklı sonuç vermeyebilir. Bunu engellemek için ne yaptığınızı bilerek hareket etmeli, çevrenizin dikkatini olumsuz yönde çekmeyecek tavırlarla iletişim kurmalısınız.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına karşın çok daha hareketli ve girişken olabileceğiniz bir gündesiniz. Herkesin dikkatini çekebileceği adımlar atabilirsiniz.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygularınızın yoğunlaşabileceği bugünlerde alıngan olmamaya dikkat etmelisiniz. İletişimde olmaktan çekindiğiniz kişiler hayatınıza girerek size gergin hissettirebilirler.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok enerjik hissedebilirsin. Bu durumu arkadaşlarınla daha çok zaman geçirmek için değerlendirmekte yarar var. Çeşitli sosyal etkinliklerde yer almak senin için daha iyi olabilir. Daha aktif olmak senin için iyi olacak.

31 Aralık 2022, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kariyer basamaklarını tırmanmanız biraz dikkatli manevra yapmanızı gerektirebilir. Bu nedenle önümüzdeki birkaç hafta boyunca, tamamen hazır olduklarından emin olmak için önceki projeleri yeniden düzenlemeniz iyi olabilir. Herhangi bir bitiş çizgisine ulaşmadan önce muhtemelen söneceklerinden, yeni fikirleri bir kenara bırakmak akıllıca olacaktır. Bunun yerine, zaten yapmış olduğunuz kusurlu işleri düzeltmeye odaklanın.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İletişim konusunda başarılı günlerinizden birindesiniz. Yapmanız gereken birçok işi sıralama konusunda zorluklar yaşayabilirsiniz. Enerjinizi nasıl kullanmanız gerektiğini çevrenize ispat etmeniz gerekiyor.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Birçok şey istediğiniz gibi gitmiyor. Nereye baksanız önünüzde engeller görüyorsunuz. Ters gibi görünen bu durumları sakin bir tavırla, meydan okunacak bir oyun gibi kabul ederek halletmeye çalışın. Bir şey sizin dilediğiniz gibi gerçekleşmese de, sonunda hiç beklenmedik faydalarını görebilirsiniz. Yolunuza konulan her engel, yolculuğu daha da ilginç kılar.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün yüzleşmekten korkmayın, ancak bunu nazikçe yapmaya özen gösterin. Karşı tarafa düşman muamelesi yapmadan önce onun hassas yanına hitap edin. Fazla tehditkar yaklaşımlar insanları yıldıracaktır. Böyle bir durumda rakibiniz derhal savunmaya geçecek ve sorunu çözmek neredeyse olanaksız hale gelecektir.

31 Aralık 2022, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi karşı tarafa sunacak ve fikirlerinizi kabul ettireceksiniz. Ailenizden veya üstlerinizden beklediğiniz davranışlar, sizi tatmin etmeyebilir. Onlar bulunduğu şartlar dahilinde hareket ettikleri için, size dar bir kalıp sunacaklardır. Yakınlarınızla parasal konulara girmemelisiniz.

31 Aralık 2022, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 49' 38" R
Ay
İkizler
14° 22' 59" R
Merkür
Koç
23° 38' 15"
Venüs
Boğa
12° 56' 56"
Mars
Koç
07° 10' 60"
Jüpiter
Boğa
26° 13' 60"
Satürn
Balık
17° 22' 39"
Uranüs
Boğa
22° 54' 24"
Neptün
Balık
29° 11' 04"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 33"
Lilith
Başak
24° 24' 49"
True Node
Koç
15° 12' 33"
Son Güncelleme : 10/05/2024 02:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>