Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Aksiliklere Dikkat! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 100%

Hislerini kendine dürüstçe ifade ettiğinde yolu yarılamışsın demektir. Sen kendinden emin olduğun zaman karşı taraf da senden emin olabilir. Bu konuya netlik kazandırmak aşkta bir şeylerin daha iyiye gitmesine vesile olabilir.

Bugün biraz durgunluk içindesiniz. Bunun arada bir yaşadığınız Cuma sendromu olduğunu düşünüyorsunuz. Akşam saatlerinde çalışmasını beğendiğiniz birarkadaşınızın sizden bir ricası olabilir.

Bugün yeni planlar ve kararlar günü olabilir. O yüzden doğru bir biçimde analiz etmen gereken konular gün yüzüne çıkabilir. Var olan şartları olabildiğince mantık çerçevesinde değerlendirmen gerekecek.

Daha sağlıklı beslenmek ve şekeri olabildiğince azaltmak sana çok iyi gelebilir. Neler tükettiğine ekstra dikkat etmelisin. Şeker oranı fazla olan hazır gıdaları kesmek sana kendini biraz daha iyi hissettirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yeni hedeflere koşmak seni çok daha fazla cezbedebilir. Yeni yıl yeni sen diye bir gazla da güne başlayabilirsin. Ancak bütün bunları yaparken önceden başladığın işleri yarım bırakmaman daha önemli olabilir.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün güne farklı bakış açılarıyla yaklaşacaksınız ve geleceğe dair yeni fikirlerin kapınızı çaldığını göreceksiniz. Düzene uymanız ve sorumluluklarınızı yerine getirmek için kendi güvenli alanınıza kalmaya özen gösterin.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Zihinsel kondisyonun oldukça yüksek bir güne merhaba dedin. Kısa bir tatilin ardından seni bekleyen işlere hazırsın, ancak üzerinde garip ve adlandıramadığın bir ağırlık hissi olabilir. Günlük işlerinle ilgili ufak aksilikler yaşayabilir, yakın bir aile dostunun yardımına ihtiyaç duyabilirsin. Kendi adına bir yapılanmaya gidebilirsin.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayata karşı daha yapıcı bir tutumunuz olmalıdır. Savaşmanın da bir sınırı olduğunu bilerek hareket ettiğinizde yaşadığınız sorunların aslında o kadar da zorlayıcı olmadığını anlayabilirsiniz. Fark edemediğiniz durumların sizi yanıltmaması için daha sakin hareket etmelisiniz.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak konusunda her zamankinden daha tutkulu davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapmak için elinize fırsatlar geçebilir. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar farkındalığınızı arttırabilir.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kariyer konusunda karşınıza çıkan engeller ilerlemeniz hususunda engel teşkil etse de tecrübe edinip hedefinize yürümekten vazgeçmemelisiniz. Bu süreç geçici olacak.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün vücudunu dinlendirmen ve kendine zaman ayırman sana çok daha iyi gelebilir. Yeni haftaya başlamadan evvel biraz kafanı boşaltman ve keyif aldığın şeylere odaklanarak vücudunu dinlendirmeye çalışman daha iyi olacak.

2 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şimdi biraz rahatlama zamanı olabilir! Bugün hayattaki küçük ama güzel şeylerin tadını çıkarmakla ilgili düşüncelerinizi destekliyor. Planlarınız sadece kanepede kalmak olsa bile, biraz lüks eklemek için çaba gösterin. Yakmak için özel bir günü beklediğiniz mumunuzu şimdi yakın. Bugünden daha özeli olamaz!

2 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hırslarınız konusunda kendinize söz geçiremiyorsunuz. Aşırıya kaçmadan yaşamınızı yönlendirmek size çok şey kazandıracaktır. Zekanızı istediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz. Bugün özellikle sizden beklenen çok fazla şey var.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her zamanki davranış şekliniz bu sefer işe yaramadığı gibi, sizi de epey tatsız bir duruma soktu. Alışık olduğunuz sorun çözme yöntemleriniz ne kadar uğraşırsanız uğraşın işe yaramıyor. Bu seferlik bildiğiniz yoldan çıkıp yeni yollar denemeye çalışın. Tam da bunun gibi çetrefilli meselelerde, aradığınız farklı çıkış yolunu bu sayede bulabilirsiniz.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün para konusunda ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Ani para girişi ya da çıkışı gerçekleşebilir. Kariyer hayatınızda iletişimde ve yazışmalarda dikkatli olmalısınız. Otoritelerden ya da sosyal çevrenizden dolayı harcama yapabilirsiniz. Güzel bir gün dilerim.

2 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal olarak son derece anlayışlı olacağınız bugün, birlikte olduğunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Detaycılığınız ve insan ilişkilerine verdiğiniz önemi herkesten bekliyorsunuz. Ne yazık kitemposu bu beklentilerinizin gerçekleşmesinin önünde engel. Sizin değerleriniz büyük bir çoğunluğun değerleriyle uyuşmuyor. Maddi alandaki sorunlarınızı güvendiğiniz ve size destek vereceğinden emin olduğunuz bir dostunuzla paylaşmalısınız.

2 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 36' 46" R
Ay
İkizler
25° 33' 31" R
Merkür
Koç
24° 26' 49"
Venüs
Boğa
13° 56' 57"
Mars
Koç
07° 48' 20"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 29"
Satürn
Balık
17° 26' 22"
Uranüs
Boğa
22° 57' 14"
Neptün
Balık
29° 12' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 09"
Lilith
Başak
24° 30' 14"
True Node
Koç
15° 08' 01"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>