Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sabrın Zorlanabilir Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ocak 2023, Salı

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 100%

Sevdiğin insanla daha çok zaman geçirmen mümkün bugün. Birlikte yeni hobiler edinip bunların üstüne gitmek ikiniz için de faydalı olabilir hatta. Zamanı daha verimli bir şekilde geçirmek ilişkiniz için de faydalı olabilir.

Gözden kaçırdığınız bazı ayrıntılar bugün size anımsatılacak. Bu günlerde bir unutkanlık içindesiniz. İş hayatınızda güzel dostluklar kurmuşsunuz. İçinde olduğunuz dayanışma işleri kolaylaştırıyor.

Bu aralar genel olarak harcamalarına dikkat etmen gerekebilir. Gereksiz harcamalardan uzak durmak ilerisi için önemli olabilir. Tasarruf ve birikime yönelmek senin için daha makul bir tercih olabilir bugün. Bazı konularda daha tutumlu olmak bugün senin için fark yaratacak.

Arkadaşlarınla birlikte geziler yapmayı tercih edebilir veya bazı planları sen oluşturabilirsin. Ancak yine de ne olursa olsun kalabalık yerlere girerken dikkatli olmakta fayda var. Sevdiğin insanlarla görüşürken kimseyi hasta edecek şeylere fırsat vermemek önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün oldukça hareketli bir gün geçirmen olası. Misafirlerin ardı arkası kesilmeyebilir hatta. Aynı anda ev ile ilgili işler acil önlem de gerektirebilir. Her yere yetişmeye çalışmak seni istemesen de yorucu olabilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmemen gerektiğini hatırlamalısın.

3 Ocak 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün ilham verici bir gün olacak. Yaratıcılığınızın zirve yaptığı bir gündesiniz. Bu nedenle potansiyelinizin farkına vararak yeniliklere kapılarınızı açın. Hayal dünyanızın başkalarının görmesi için bir kağıda dökülmesine izin verin. Hayallerinize be hedeflerinize ulaşmak için biraz cesaretli adımlar atın.

3 Ocak 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki kişilerin ufacık sorunları büyütmesi sabrını zorlayabilir. Özellikle gün içerisinde bir arada olduğun kişilerin meseleleriyle uğraşmak durumunda kalabilirsin. Bugün dikkat dağınıklığı problemi herhangi bir konuya odaklanmana epey engel olabilir. Eleştirel yönün baskın olarak ortaya çıkabilir. Yakın çevreni fark etmeden sert bir şekilde yargılayabilirsin. Dikkatli olmanda fayda var.

3 Ocak 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizden ve ihtiyaçlarınızdan vazgeçmek durumunda kaldığınız durumları düşünebilirsiniz. Bugün bu düşüncelerinizi uygulamaya dökecek şekilde konumlandırmalısınız. Maddi ve manevi yönden kaybettiklerinizi, hakkınız olanı almak için çaba gösterin. Değersizlik hissiniz bu şekilde son bulabilir.

3 Ocak 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sıklıkla elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi gergin hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizle ilgili konularda daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Duygusal bir karmaşa yaşamanız da söz konusu olabilir. Planladığınız konularda harekete geçmekte zorlanabilirsiniz. İşlerinizi sağlamlaştırmak isteyebilirsiniz.

3 Ocak 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zorlayıcı olsa bile geçmişinizle barışmak ve geçmiş olduğunu kabullenmek karşınızda yeni farkındalıkların açılmasına vesile olacak. Evrene direnmemeye çalışın.

3 Ocak 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sonunda bütün çabalarının karşılığını almaya başlayacaksın. Hayallerinin gerçekleştiğini görmek daha iyi hissetmene yardımcı olacak. Daha fazla keyif almak için arkadaşlarınla daha çok zaman geçirebilirsin.

3 Ocak 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En iyi niyetiniz, günü lehinize işlemek için yeterli olmayabilir. Siz ödüllere doğru gitmeye hazırsınız ve isteklisiniz, ancak etrafınızdaki insanlar sizi elinizdeki işten uzaklaştırabilir. Sayısız küçük görev veya dikkatinizi çekmek isteyen çok sayıda insan varsa, daha büyük projelerin başka bir zamana kadar beklemesi gerekebileceğini kabul etmeye çalışın. Bugün küçük şeyler hakkında!

3 Ocak 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Partnerinizin üzerinde oldukça etkilisiniz. Enerjinizi ona yansıtabiliyorsunuz. Çevresel aktivitelere birlikte katılacak ve birçok şeyi paylaşacaksınız. Kendinize her anlamda güvenin. Girişimciliğinizi ortaya koymalısınız.

3 Ocak 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ciddi bir sınavdan geçeceksiniz. Kendinize ve kabiliyetlerinize güvenin. Başkalarının söyledikleri moralinizi bozmasın; aksine bu çatışmalardan istifade ederek kendi pozisyonunuzu daha da vurgulayın ve pekiştirin. Durumu düzeltecek bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir.

3 Ocak 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün yakın çevrenizle kardeşlerinizle iletişime geçebilirsiniz. Eski konular gündeminize gelebilir. Sosyal çevrenizle beraber seyahat edebilirsiniz ayrıca aşk konusunda güzel gelişmeler sizinle olacak. Trafikte ise dikkatli olmalısınız. Tartışmalar yaşanabilir ve mars-aldebaran sabit yıldız etkisinde olduğunu unutmadan dürüst olmaya çalışmalısınız. Harika bir gün dilerim.

3 Ocak 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk hayatınız çok zengin bir dönemden geçiyor. Gönlü boş olanlar hayatlarının aşkını bulabilirler. İlişkisi olanlar ise çok önemli kararlar alabilirler. Sevgilinizle aranızda büyük bir yakınlaşma olabilir. İş hayatınızda çalışmalarınızın meyvesini alacağınız güzel gelişmeler sizi bekliyor. Çalışmalarınızın hızlanacağı ve biraz daha yoğunlaşacağı bu dönem başarılarınıza bir yenisini ekleyebilirsiniz. Harcamalarınızda çeşitli kısıtlamalara gitmek bütçenizi dengeleyebilir.

3 Ocak 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 07' 46" R
Ay
İkizler
18° 42' 43" R
Merkür
Koç
23° 56' 42"
Venüs
Boğa
13° 20' 01"
Mars
Koç
07° 25' 22"
Jüpiter
Boğa
26° 18' 25"
Satürn
Balık
17° 24' 05"
Uranüs
Boğa
22° 55' 29"
Neptün
Balık
29° 11' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
21° 12' 33"
Lilith
Başak
24° 26' 54"
True Node
Koç
15° 10' 49"
Son Güncelleme : 10/05/2024 10:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>