Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Farklı Fikirlere Açıksın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Ocak 2023, Pazartesi

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 80%

Dikkatini yeni bir insan çekebilir. Bu kişi hem duygularına hem de aklına hitap edecek. Onunla iletişime geçmen ve onun ilgisini çekmen sana çok iyi gelecek bugün. O yüzden adımlarını kendine güvenerek at.

İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var. Sizi yorup yıpratan problemleri geride bırakıyorsunuz. Bugünkü görüşmenizde umduğunuz sonucu alamayabilirsiniz.

Yakın gelecek için kenara para koyman gerekebilir. İşte bu parayı bugünden biriktirmen gerekecek. Gereksiz yere enerjini ve paranı sömüren şeylerle vakit harcamaman gereken bir gün. Bugün kenara koyacağın paralar, ileride seni çok sevindirecek.

Sağlığına özen göstermen gereken bir gündesin. Bugün stresten uzak bir şekilde vücudun ve sağlığın ile alakalı bir analiz yapman gerekebilir ve ne eksikse tamamlamaya çalışabilirsin. Enerjini toparlaman için bir yürüyüşe çık ve bol bol derin nefes al.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün, Koç burcu olarak kendini hiç beklemediğin bir durumun ortasında bulabilirsin. Başkaları ile kendini bir tartışma içinde bulabilirsin. Kendini böyle bir durumun ortasında bulursan eğer, karşındaki insan ile alakalı bir karara varmadan önce seninle neden tartıştıklarını düşün. Sakin bir karara varmak için bazı şeyleri zamana bırakmak en iyisi.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün güne beklenmedik bir gelişmeyle ‘merhaba' diyeceksiniz. Sosyalleşeceğiniz bir gün olacak ve insanlarla diyaloglarınıza her zamankinden daha fazla özen göstereceksiniz. Planlarınızı ertelemeden hayatın akışı içinde kalmayı denemelisiniz.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta başına sabırsızlığın üstünde başlıyor ve kendini dış etkenlere karşı korumaktan da geri kalmıyorsun. Kişisel ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmak için girişimlerde bulunacaksın. Eşiniz tarafından ilgi bekliyor olabilirsiniz. Aranızda oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşılık hazır olman gerekebilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ekonomik kararlar almadan önce mevcut durumunuzu toparlamalısınız. Bazı şeyler istediğiniz gibi gitmediğinde sakin kalmak yolu bulmanızı sağlayabilir. Sevdiğiniz aktivitelere ve işlere zaman ayırmak zihninizi toparlamanızı kolaylaştıracaktır.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün fikirlerinizi başkalarıyla paylaşmak konusunda her zamankinden daha tutkulu davranabilirsiniz. Arkadaşlarınızla organizasyon yapmak için elinize fırsatlar geçebilir. Gün içinde arzu ettiklerinizi başarabilmek için kararlar alabilirsiniz. Bu konuda etrafınızdaki insanların desteğini alabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerden gelen paralar olabilir. Yaşanan olaylar farkındalığınızı arttırabilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Zekanız sizleri ön plana çıkartacak ve işinizde insanların sizlerden bir şeyler öğrenmek isteyeceği bir gündesiniz. Bu halde onlara yardımcı olmak size iyi gelecek.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İstediğin şeye odaklanmak senin için yorucu olabilir. Dikkatini işine vermek senin için önemli olacak. Seni işinden alıkoyacak her şeye hayır demek gerekebilir. Arkadaşlarından sana yardımcı olmasını isteyebilirsin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Rüya gibi bir gün, kaosla kesintiye uğrayabilir. Sezgilerinize çok fazla güvenmek, henüz ortaya çıkmamasının daha iyi olacağı bazı düşüncelerinizi sesli dile getirmenize sebep olabilir. Bunun dışında yükselen iç sesinizle birlikte, her anda daha fazla var olmanız mümkün. Gün içerisinde bazı çalkantılar yaşanabilse de kendinize güveniniz size herhangi bir kafa karışıklığının üstesinden gelme gücü veriyor.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, sizi yoğun duygularla sallarken kendinizi denetleme ihtiyacı duyabilirsiniz. Keskin hislerinizden ödün vermekten çekiniyorsunuz. Her zaman paylaşıma önem veren siz, bugünü içinize kapanarak yaşamak istiyorsunuz.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu sıralar bir kriz durumu yaşayabilirsiniz. Olayı daha da büyütmemek için elinizden geleni yapın. Olabilecek tatsız tecrübelere ve bunların yaratacağı hislere ılımlı ve sağduyulu bir şekilde yaklaşırsanız, sıkıntınız kalıcı bir hasar bırakmadan uçup gidecektir. Sağlığınıza dikkat edin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün her şey kontrolünüz altındaymış ve dünyanın merkezinde gibi hissediyorsunuz. Yapamayacağınız hiçbir şey yok. Bu, yeni bir projeye başlamak veya yaratıcı bir çalışma yürütmek için harika bir zaman olacak. Başarılı olmaktan başka çareniz yok, ancak kendi yolunuza çıkmamaya dikkat etmelisiniz. Bazen kendiniz en büyük düşmanınız olabilirsiniz. Sadece kendinize inanmanız ve onları gerçeğe dönüştürmek için hayallerinizin doğrultusunda güvenle ilerlemeniz gerektiğini bilin.

9 Ocak 2023, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgiliniz sizden beklediği ilgiyi bulamıyor. Kendi sorumluluklarınızın fazlalığı yüzünden partnerinizin bu isteğini karşılayamıyor olabilirsiniz ama yine de ona karşı biraz daha fedakar davranın. İş yerindeki sorumluluklarınızın artması yüzünden kendinizi baskı altına sokmamalısınız. Bu durum sizi gereğinden fazla karamsarlığa sürükler. Olumlu beklentiler içinde bulunmak zamanla isteklerinizin gerçekleşmesini sağlayacak. Bazı yanlış anlaşmalar yatırımlarınızın yönünü değiştirebilir.

9 Ocak 2023, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 52' 27" R
Ay
Oğlak
03° 51' 53"
Merkür
Koç
16° 23' 18"
Venüs
Koç
29° 01' 56"
Mars
Balık
28° 29' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 35' 06"
Satürn
Balık
16° 26' 00"
Uranüs
Boğa
22° 15' 22"
Neptün
Balık
28° 51' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 06"
Lilith
Başak
23° 09' 38"
True Node
Koç
15° 24' 52"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>