Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Düşüncelerini Gizlemiyorsun Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Ocak 2023, Cuma

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 60%

Melankoliyi terk etmenin zamanı gelmiş olabilir bugün. Biraz daha geleceğe odaklanmak, ileride daha mutlu olman için önemli olabilir. Karamsar havayı terk etmeli ve aşkta umudunu tazelemelisin.

Şimdi sakin kalmak için mücadele etmeniz. Normalde kolay bir insansınız, ama bugün bazı savaşçı ya da saldırgan kişiliklerle karşılaşabilirsiniz. Bunlar, egolarını çok fazla dışa vuran arkadaş ya da tanıdıklar olabilir. Onlarla tartışmaya girmeyin, çünkü sadece kaybedersiniz! Herhangi bir çatışmadan kaçınmaya çalışın ve yapabiliyorsanız huzurlu ve ayrı bir tavır takının. Diğer insanların yoğun duyguları üzerinde çalışmalarına izin verirseniz daha iyi hissedeceksiniz.

Eline geçecek para sayesinde planladığın harcamaları yapma şansın olabilir. Gerekli şeyleri alıp kalan parayı ilerisi için tasarruf amaçlı kenara atmak yararlı olabilir bugün. Gelecekte sıkıntı çekmemek adına daha dikkatli olmak fikri seni cezbedebilir.

İçeri hapsolmak yerine fırsat buldukça dışarı çıkmak senin için iyi olabilir bugün. Açık havada kısa da olsa yürüyüşler yapmak kendini iyi hissetmene yardımcı olabilir mesela. Harekete odaklanmak sana daha iyi bir enerji katabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Genel olarak çevrendeki insanlar yardımına ihtiyaç duyabilir. Yardım konusunda ilk tercih edilen kişi olmak seni yorabilir biraz. O yüzden kendini çok fazla tüketmeden tüm isteklere cevap vermeye çalışmak senin için önemli olabilir. Sınırlarını dikkatlice çizmelisin.

6 Ocak 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal ilişkilerinize her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gereken bir gün olacak. Karşılıklı konuşma sırasında kişileri dinlediğinizden emin olun. Olayları dinlenmeden vereceğiniz fevri kararlar uzun vadede işlerin karışmasına neden olabilir. Hayallerinize ve hedeflerinize ulaşmak için yardım almaktan çekinmeyin.

6 Ocak 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bazı konularda aceleci davranmak hata yapmana neden olabilir. O yüzden seni huzursuz eden her ne varsa erteleyeceksin. Gördüklerini ve düşündüklerini bugün kimseden sakınmıyorsun. Önder olmak için sosyal çevrende yaptığın baskı bazen eleştirilerin de ağır olmasına neden oluyor. Zor anlar yaşadığın günlerin açısını bugünlerde çıkartıyorsun.

6 Ocak 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevrenizin etkisinde kalabilirsiniz. Hislerinize, anlık yaşadıklarınıza kapılarak hamle yapmak yerine daha düşünceli olmanızda fayda var. Kararlı ve net bi tutum sergilemek bu konuda yanlış anlaşılmaları önleyebilir.

6 Ocak 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızda görünür olmak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi toparlamak için fırsat yaratmalısınız. Daha sonra işinize yarayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz. Bazı konuları daha iyi hale getirmek için çalışacaksınız. Gün içinde ailevi konularla da ilgilenebilirsiniz. İşle ilgili konularda mücadele etmeniz gerekebilir.

6 Ocak 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi anlamda ufak tefek lüks harcamalar yapabilmek için elinize imkan geçecek hem günün akşam saatlerini hem de paranızı kendinize ayırabileceksiniz.

6 Ocak 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uzun zamandır yapmak istediğin değişiklikler için uygun ortamı bulacaksın. İşlerin istediğin gibi gitmesi planlarını gerçekleştirmek için fırsatlar verecek. Bunları değerlendirmek için daha dikkatli davranmakta yarar var.

6 Ocak 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu zamanda iletişim kurmak zor olabilir. Ne istediğinizi söylemekle imajınızı korumak arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Bu zor bir seçim olabilir, hiçbirinin nesnel olarak "doğru" olmadığını unutmayın, bu yüzden size adil olanı yapın. Daha sonra, sohbet konularının komikten ciddiye kadar değişmesine izin vererek, rahatlayıp arkadaşlarınızla eğlenmek sorun değil. Gün sonunda biri tüm gerçeği söylemeyebileceğinden, her söyleneni fazla ciddiye almayın.

6 Ocak 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İdeallerinizle yaşamaktan son derece memnunsunuz ve işinize karışılmasından hoşlanmıyorsunuz. Bugün özellikle size değersiz görünen bazı şeyler, başkaları için önemli olabilir. Özgüveniniz yüksek seyrediyor ve aldırmıyorsunuz.

6 Ocak 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hedefiniz, değişen koşullar nedeniyle bir kez daha ellerinizden kayıp gidiyor. Bunun moralinizi bozmasına izin vermeyin ve oturup durumunuzu enine boyuna düşünün. Belki de her şey ilk bakışta göründüğü gibi değildir ve bazı tedbirler alarak hasarı azaltmanız mümkün olacaktır. Olmasa bile şöyle düşünün: varılacak yerden ziyade yolculuktur önemli olan.

6 Ocak 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün ev, aile konuları gündeminize gelebilir. Aile içi bazı sorunlar sizi üzebilir ama bir taraftan da maddi açıdan önemli gelişmeler gerçekleşebilir. Harika bir gün geçirmenizi dilerim.

6 Ocak 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda kendinizi ortaya koyuş biçiminiz çok sert. Sevdiğiniz kişi de çok alışık olmadığı bu durum karşısında bocalayabilir. Neyse ki akşama daha iyimser bakabileceksiniz. Mesleğinizle ilgili yeni projelerin temellerini atmak için son derece uygun bir gündesiniz. Zihinsel ve entelektüel olarak o kadar aktifsiniz ki, ürettiğiniz fikirler herkes tarafından takdir edilecek. Birikiminiz zayıf olduğu için harcamalarınızı kısarak en doğrusunu yapıyorsunuz. Düzensiz ve yetersiz uyku yaşam enerjinizi alıp götürüyor.

6 Ocak 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 04' 15" R
Ay
Yay
23° 02' 23"
Merkür
Koç
16° 12' 16"
Venüs
Koç
28° 00' 49"
Mars
Balık
27° 51' 21"
Jüpiter
Boğa
23° 23' 34"
Satürn
Balık
16° 21' 31"
Uranüs
Boğa
22° 12' 33"
Neptün
Balık
28° 50' 01"
Plüton
Kova
02° 05' 54"
Chiron
Koç
20° 31' 17"
Lilith
Başak
23° 04' 08"
True Node
Koç
15° 27' 28"
Son Güncelleme : 27/04/2024 23:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>