Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Küçük problemlere hazırlıklı olmalısın! Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ekim 2019, Cuma

Aşk 60%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün, sizi iyi fakat düşünceli bir ruh haline sokan felsefi bir bakış açısına sahip olacaksınız. Ayrıca bugünün enerjisiyle, herhangi bir durumun merkezine inebileceksiniz, bu nedenle sezgilerinizi iyi bir şekilde kullanın. Kişisel ilişkinizde yeni bir yön keşfetmenin ya da normal bir arkadaşınıza kendinizi daha fazla açmanın zamanı gelmiş olabilir. Kalpten yapacağınız şeyler, sevgi ile ödüllendirilecek bu yüzden doğruyu söylemekten korkmayın.

Bugün gezegenler sizin ve partneriniz için eğlenceli zamanlar yaratabilir. Birlikte sosyal bir etkinliğe katılabilmeniz için işi erken bırakmak isteyebilirsiniz. Bir partiye ya da bir konsere gitmek için uygun bir ruh halinde olacaksınız. Her zamanki rutininizi bozan bir şey yapmak isteyeceksiniz. Yaratıcı düşünün ve özel bir şeyler yapmayı planlayın!

Evle ilgili organizasyonlarınızı kontrol etmek için iyi bir zaman. Bir şeyleri akışına bırakmak için kişisel alan oluşturmanız gerekebilir. Kıyafet dolabınızı gözden geçirin, ihtiyacınız olmayanları atın. Ya da, satmayı da düşünebilirsiniz. Karışıklık yaratan dosyaları ortadan kaldırın. Daha az dağınıklık demek daha fazla odaklanmak demek!

Flörtöz bir moddasın. Genelde sevimli ve utangaç davranıyorsun ama bir yanın da oldukça gösterişli ve sırnaşık. Çekici bulduğun arkadaşlarınla biraz şakalaş. Sevimli bulduğun bir komşunla sohbet edebilir; arkadaşlarınla topluca yemeğe gidebilirsin. Bugün kendine rahatlamak ve kendi kişiliğini gösterebilmek için izin ver.Bu gece dışarı çıkma planı yapmış olabilirsiniz ancak şu an kendinizi planınızı gerçekleştiremeyecek kadar halsiz hissediyor olabilirsiniz. Çok fazla yemek yemiş ya da çok içmiş olabilirsiniz. Hangisinin en az kötü olduğuna siz karar verin: dışarı çıkma planınızı es geçmek mi yoksa biraz daha içkiye/yemeğe gömülmek mi? Bir aspirin içip dışarı çıkın! Biraz eğlenceyi çoktan hak ettiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Artık kuralları bilgelikle uygulayıp mesleki alanda ipi göğüslediğine göre kendine bir süre farklılıklar yapmak için izin verebilirsin. Bilinmeyen seni çağırıyor, keşfe başlama zamanı. Yaratıcı olduğun sürece sadece tek başına bir şeyler başarmakla kalmaz; aynı zamanda yaratıcı sürecin devamı için malzeme toplarsın.

11 Ekim 2019, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay, bütün gün Balık burcunda hareket ediyor. Günün ilk saatlerinde oluşan Ay-Neptün kavuşumu romantik bir sabaha uyanmanızı sağlayabilir. Ay ve Jüpiter sert açısıyla akademik işlerinizde ufak pürüzler çıkabilir. Saat 12:55 olduğunda Ay boşluğa giriyor olacak. Günün ikinci yarısında yeni işlerinizde sonuç almakta zorlanabilirsiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Küçük problemlere hazırlıklı olmalısın! Ay, saat 12:55'ten itibaren boşlukta hareket ediyor. Teknolojik aletlerleyapan bir Koç burcuysan küçük problemlere karşı da hazırlıklı olmalısın. Hayatını iyileştirmek adına alacağın karar, aileni ve sevgilini bugün hayli şaşırtabilir. Akşam saatlerinde yakın arkadaşın ile ilgili haberler alabilirsin. Sevincine ortak olmak, ilişkinizi güçlendirecek.

11 Ekim 2019, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi yoğun duyguların etkisine bırakabilir ve melankolik takılmak isteyebilirsiniz. Bu duyguları yönetmek için eğlenceli aktivitelerle dengelemelisiniz. Haftanın son günü kendinizi fazla yormadan ve enerjinizi dengeleyerek ilerlemelisiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bilemediğiniz konulardan kaynaklı kayıplar gündeminizi etkileyebilir. Elinizde olmayan nedenlerden işlerinizde çözülmeler yaşayabilirsiniz. İçsel süreçler yaşayacağınız zamanlar var. Arkadaşlarınıza vakit ayırmak size iyi gelecektir. İş hayatınızda alacağınız destekler işlerinizi kolay bitirmenizi sağlayabilir. Akışta kalmaya özen gösterin.

11 Ekim 2019, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Partnerinize karşı tutkulu olacak ve onu mutlu etmek için elinizden geleni yapacaksınız. Bu durum ilişkinizdeki problemlerin geri plana atılmasına sebep olabilir.

11 Ekim 2019, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün güzel ve itici bir enerji var. Çalışmak ve ne kadar başarabileceğinizi görmek için bu enerjiyi kullanın. Uzun süredir elinizin değmediği beklettiğiniz işleri tamamlamak için güzel bir gün.

11 Ekim 2019, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün yaratıcılığınız ve hızlı düşünmeniz sayesindealanınızda yenilere cesaretle adım atabilirsiniz.Tartışmacı tavırlardan uzak durarak empati kurabileceğiniz bir gün. Özellikle aile bireylerinin cesur kararlarınızdan destek görmeye ihtiyaçları var. Herkes sizin iki dudağınızın arasından çıkacak sözlere odaklanır.

11 Ekim 2019, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak konular. Herşeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız davet ve toplantılarda yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz.

11 Ekim 2019, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Keyfiniz yerinde. Evinizde ailenizle oldukça mutlu ve huzurlusunuz. Kendinizi başka yollarla ispat etmek, yeni işler yapmak istiyorsunuz. Kariyer hayatınızı yıkıp yeniden yapılandırabilecek, yepyeni ama uzun süredir hayalini kurduğunuz bir yöne sürükleyebilecek gücünüz var. Kendinize olan güveniniz zaman zaman sarsılsa da genel anlamda durumunuzdan memnunsunuz.

11 Ekim 2019, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; gizli düşmanların harekete geçmesiyle elin kolun bağlı kalabilir, iyimserliğini aleyhine kullananlar olabilir. Aldığın haberler ve dedikodular kafa karışıklığına ve yanlış kararlar almana neden olabilir. Yeni girişimlerde bulunmadan önce olayların netleşmesini ve kontrolün sana geçmesini beklemelisin.

11 Ekim 2019, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 41' 11"
Ay
Kova
13° 09' 10"
Merkür
Koç
17° 26' 39"
Venüs
Boğa
02° 36' 01"
Mars
Koç
00° 43' 35"
Jüpiter
Boğa
24° 15' 38"
Satürn
Balık
16° 41' 21"
Uranüs
Boğa
22° 25' 17"
Neptün
Balık
28° 56' 49"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 43' 55"
Lilith
Başak
23° 28' 55"
True Node
Koç
15° 20' 33"
Son Güncelleme : 01/05/2024 17:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>