Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Yapmak İstediklerin Var Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mart 2020, Çarşamba

Aşk 30%
Para 50%
Sağlık 100%

Bugün size bolca şans ve eğlence getirecek. Gezegensel enerji karizmanızı güçlendirecek ve size harika fırsatlar sunacak. Markette kuyruğuunda beklerken ruh eşinizle tanışabilir veya banka hesabınızda ekstra para olduğunu öğrenebilirsiniz. Hayatın parlak taraflarını görmek için güzel bir gün. Şu an izlediğiniz yol hakkında düşünceleriniz olumlu yönde olacak.

Ateşli bir enerji tutkunuzu artırdığı için bugün duyularınız coşabilir. Kendinizi önemli bir kariyer hedefine doğru ya da özel birisine teslim etmenin zamanı gelmiş olabilir. Coşkulanmak ve fiziksel enerjiyi atmak için harika bir gün. Yine de kendinizi çok fazla germemeye dikkat edin ve sürüş sırasında hız limitini aşmayın! Spor salonunda egzersiz yapmak günün sonunda biraz fazladan yağ yakabilir.

Bugün, dışarı çıkmak ve biraz egzersiz yapma isteği arasında gidip gelebilirsiniz, ya da sandalyenizde kıvrılmak ve yarım bıraktığınız kitabı okumaya koyulmak arasında. İkisini de yapmamanız için gerçekten bir neden yok. Dışarı çıkın, enerjik bir yürüyüş yapın ve döndüğünüzde en sevdiğiniz kitabı okumaya başlayın. Önemli olan, bir şeyi yapmak için diğerinden vazgeçmek değil, ikisi arasındaki dengeyi kurabilmek. Haydi başlayın!

Bugün çocuklarla zaman geçirebilirsin. Eğer çocuğun yoksa, bir arkadaşınınkine bakıcılık yapmak veya yeğenlerini ziyaret etmek için iyi bir zaman olabilir. Eğer bir ebeveynsen, enerjin tamamen çocuklarına odaklanabilir. Onlara bir şeyler öğretmekten ve onlara sevgi göstermekten zevk alacaksın. Sarılmak, kıkırdamak ve eğlenmek için iyi bir zaman.Bugün başarmanız gereken görevlere odaklanmaya hazır olacaksınız. Yine de eşit önceliklere sahip olan çok sayıda görev sizi gerginleştiriyor. Çok fazla detay odaklı ve mükemmeliyetçi birisi olduğunuz için bazen ayrıntılara odaklanıp büyük resmi görmekte zorlanıyorsunuz. Rahatlayıp derin bir nefes alın ve ilk önce en acil işlerden başlayın. Ancak keyifli bir öğle yemeği yemek ve huzurlu bir akşam geçirmek için de vakit ayırmayı unutmayın. Görevlerinizin bu şekilde daha kolay üstesinden geleceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal bir gün sizi bekliyor. Sevgiyi hep karşınızdakinden bekliyorsunuz. Unutmayın ki vermeden almak olmaz, beraberliğinizi daha mükemmel yapmak sizin elinizde; o da bunu istiyor. İşinizde verimli olmak için endişelerinizden sıyrılmalısınız. Karşınıza çıkacak zorluklarla mücadele etmeniz, sizi daha da güçlendirecek. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir. İhmal ettiğiniz doktor ziyaretini daha fazla ertelemeyin.

10 Mart 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kararlarını net bir şekilde hayata geçirme konusunda bugün oldukça inatçısın. Şu andan itibaren yaz için plan yapıyor olabilirsin. Eğitim konusunda belli endişelerin varsa harekete geçiyorsun. İş arayışları olan bir Koç burcuysan endişeli tavırların yakınındaki insanlara da yansıyabilir. Evliliğinde sorunları olan ve bunları aşmaya çalışan bir Koç burcuysan, eşinle dengeli ve çözüm odaklı bir konuşma yapmak isteyebilirsin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmişte yapmış olduğunuz bazı hatalarınızı yine tekrarlıyor olabilirsiniz. Bu durumda biraz daha gerçekleri görüyor olmalı ve mantıklı kararlar içinde hareket etmelisiniz. 

11 Mart 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ikili ilişkileriniz ön plana çıkabilir. Gün içinde yeni deneyimler yaşamak isteyebilirsiniz. Atacağınız kararsız adımlar sizi zor duruma düşürebilir. Sorumlu olduğunuz konularda yaratıcılığınızı kullanmak sizi keyifli kılacaktır. Akşam için sevdiklerinizle keyifli programlar yapabilirsiniz. Gün içinde harcamalarınıza özen gösterin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiyatlı davrandığınız taktirde kariyerinizde güzel gelişmelere imza atabilirsiniz. Kendinizi kanıtlama fırsatı yakalayabileceksiniz ve gücünüzü gösterebileceksiniz

11 Mart 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay karşıt burcunuzda ilerlerken ikili ilişkilerin, evlilik ve ortaklık konularının vurgulandığı bir gün olabilir. Bire bir görüşmeler gündeme gelirken ilişkinizde denge ve uyumu yakalamak isteyebilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayallerinizi gerçekleştirmek için yaratıcılığınızı konuşturma vakti geldi. Bugün katılacağınız aktiviteler ise bunu yapmanıza yardımcı olacak ve sizi bambaşka bir dünyaya taşıyacak. Olaylara bakışınıza yeni bir perspektif kazandırmak için önemli bir adım.

11 Mart 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay tüm gün Terazi burcunda seyahat edecek. Evliliğiniz veortaklıklarınızla ilgili konular bugün ön planda olacaktır.Ay ile Mars arasındaki kare açı öğlen saatlerinde ilişkilerde gerginliklere işaret ediyor. Hayatınızdaki otorite figürleriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

11 Mart 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdeki insanların içinde oldukları tutum, kafanızın karışmasına neden olabilir; iletişimlerinizin bir çeşit belirsizlik içinde olduğunu düşünebilirsiniz. Bu şartlar altında ilişkilerinizle ilgili ani kararlar vermeyin ve problemin kaynağını bulmaya çalışın.

11 Mart 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni tanışacağınız birisiyle ilk anda yıldızınız barışmayabilir ama sandığınızdan daha düzgün biri olduğunu göreceksiniz. Peşin hükümlü olmak bazen yanılgıya düşmenize neden olabiliyor. İş yaşamınızda genel olarak doyumlusunuz, fakat aynı pozisyonda çalıştığınız ve inatlaştığınız birisiyle bugün sürtüşmeler yaşamanız mümkün. Para problemlerinizi, masrafları kısarak ve küçük ilave işler yaparak en aza indirmeye çalışın. Sağlığınıza, bilhassa solunum yollarınıza dikkat edin.

11 Mart 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Koç; bugün aklında birçok fikir var ve sevdiklerinle paylaşmak için can atıyorsun. Ancak paylaşımda bulunacağın insanları özenle seçmelisin; zira olumsuz yaklaşımları seni yapacaklarından vazgeçmene neden olabilir. Aşırı doğrucu olmanın getirdiği sertlik, kurduğun cümlelere yansırken; empatiden uzak söylemlerin kırgınlıklara neden olabilir.

11 Mart 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 33' 44" R
Ay
Aslan
17° 56' 43" R
Merkür
Koç
29° 00' 04"
Venüs
Boğa
18° 58' 59"
Mars
Koç
10° 55' 55"
Jüpiter
Boğa
27° 23' 23"
Satürn
Balık
17° 44' 22"
Uranüs
Boğa
23° 11' 29"
Neptün
Balık
29° 18' 38"
Plüton
Kova
02° 04' 11"
Chiron
Koç
21° 27' 00"
Lilith
Başak
24° 57' 27"
True Node
Koç
14° 52' 39"
Son Güncelleme : 15/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>