Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Sorunlar Geride Kalıyor Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2021, Salı

Aşk 70%
Para 90%
Sağlık 60%

Bugün sevdiğiniz biriyle zaman geçirin, ancak işleri açık ve kolay tutun. Çok derine girmeyin ve insanların sizin hissettiğiniz şeyleri hissetmesini beklemeyin. Hak ettiğiniz ilgiyi alamadığınız için kendini kötü hissedebilirsiniz. Bunu kişisel algılamayın. Etrafınızdaki insanlarda konsantrasyon ve dikkat eksikliği olabilir. Şu an onlardan büyük bir söz vermelerini veya derin konuşmalar yapmalarını beklemeyin.

İşle ilgili her ortamda sürtüşmeler yaşanabilir. Siz bireysel enerjiniz ve inancınızla tüm bunların üzerinden akıp geçiyorsunuz. Kendinizi vermeye istekli olsanız da mevcut şartlar sizi engelliyor. Sabırsızca atılarak, otoriteyi ve kuralları zorlayarak karşılık veriyorsunuz. Sakin olun. Yakında, çok yakında, biri sizin muhteşem fikirlerinize kualk verecek...

Finansal konuda beklenmedik fakat güzel bir talih kuşu, yaşam koşullarınızda uzun zamandır istediğiniz değişkliklere yol açabilir. Gerçek bir adım atmaya karar verebilir ya da dekorasyon, düzenleme veya mobilya konularında daha az köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ailenizden biri başka bir yere taşınabilir veya yakınlarınıza yeni biri taşınabilir. Bunların hepsi olumlu değişimler ve hayatınızda büyük farklar yaratacak gibi görünüyor.

Seni bekleyen dönüm noktaları olabilir. Acaba sonunda “Hayır” demeyi öğrenmiş olabilir misin? Sen herkesin yardım talep ettiği bir kişisin. Sonuç olarak da, başkalarının problemlerine çok fazla enerji ve zaman harcıyorsun ki bu da kendine bir şey bırakmıyor. Bu tarz durumlar kimseye yardım etmez. Kendine öncelik verdiğinde başkalarına da iyilik yapmış olursun. Eğer kendini tüketirsen, herkes seninle birlikte kaybeder.Etrafınızdaki değişen ortamı göz ardı ederek kendinizi bir şeylere o kadar güçlü bir şekilde kaptırmamaya dikkat edin. Siz bu yola çıktığınız ilk günden beri muhtemelen köprünün altından çok sular aktı. Güneşli bir hava için hazırlık yapmıştınız belki ancak birdenbire yağmur yağmak üzere olduğunu görebilirsiniz. Güneş gözlüklerinizi bir kenara koyun ve şemsiyenizi çıkarın. Kendinizi bu duruma uygun olarak yenilemenizde fayda var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünün olayları dengenizi bozabilir. Grubun bir parçası gibi hissedebilmeniz için birtakım düzenlemeler gerekiyor. Söz konusu duruma karşı uzak ve ilgisiz hissediyor olabilirsiniz, ancak bilin ki oynayacak önemli bir rolünüz var. Topluluğun sizin duyarlı ve koruyucu tavsiyelerinize ihtiyacı var, dolayısıyla söyleyecekleriniz ilk başta konu dışı gibi görünse de fikirlerinizi belirtmekten çekinmeyin. Aslına bakılırsa bu tam da insanların duyması gereken şey.

11 Mayıs 2021, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve bu siz Koçlara finansal konularla ilgili güçlenme fırsatını sağlayacak. Maddi konularla ilgili yeni kararlar alabilir, yeni bir adım atabilirsiniz. Harcamalarınız ön planda olabilir.

11 Mayıs 2021, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güne güzel haberler ile başlıyorsun. Özel hayatında yaşadığın sorunlar geride kalıyor. Bugün toprak burcunda Yeniay, meydana geliyor. Akşam saatlerinde boş vakitlerini değerlendirmek isteyeceksin. İhmal ettiğin kişisel bakımın bugün gündemine gelebilir ve daha fazla vakit ayırabilirsin.

11 Mayıs 2021, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çevre baskısı ile karşı karşıyasınız. Sizi kısıtlamak isteyenlere en büyük cevap elde edeceğiniz başarılar olacaktır. Bu baskı size sizin bile farkında olmadığınız bir potansiyeli gösterebilir, odaklandığınız konu bu olursa onu bulabilirsiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili konulara yöneleceğiniz bir gündesiniz. Kişisel yeteneklerinizi kullanmak için kendinizi enerjik hissedebilirsiniz. Başladığınız işlerde ilerlemek için çaba sarf edeceğiniz zamanla var. İş hayatınızda yaşadığınız engelleri aşmak isteyebilirsiniz. Harcamalarınıza özellikle dikkat etmelisiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı konularda sizi mutlu etmesi için çevrenizdeki kişileri ya da birilerini beklemeyin, kendinizi içinizdeki durumdan çıkarmaya çalışın.

11 Mayıs 2021, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden, ilişkiler ve ortaklıklar konusunda yeni kararlar almak yerine, süreci gözlemlemeniz ve olayları zamana bırakmanız sizin için faydalı olacaktır. İlişkiler alanında durağanlık yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

11 Mayıs 2021, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün manevi pratiğiniz üzerinde çalışabilirsiniz. Konuyla ilgili bir kitap okuyabilir, bir derse katılabilir veya yoga, meditasyon gibi bir tür disiplin ile ilgilenebilirsiniz. Önemli olan aynı anda çok fazla şey yapmaya çalışmamaktır. Her seferinde tek bir şeye konsantre olun. 

11 Mayıs 2021, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inandırma kabiliyetiniz artıyor. Karşıt fikirde olan kişilere sabır ve güç göstermeniz çok önemli. Sizi aşan durumlarda bile olaylara çok çabuk hakim olmanız çevrenizde fark yaratıyor ve bunun siz de bilincindesiniz. 

11 Mayıs 2021, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızda herşey olmasını istediğiniz gibi gelişiyor. Iş hayatınızda büyük değişiklikler olacak. Sevinçli bir haber alacaksınız. Çok disiplinli bir çalışma dönemine giriyorsunuz. Hayatınızı renklendirin. Hayat sadecedeğildir. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Mayıs 2021, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün fikrilerinizi not alın, ulaşmak istediğiniz kişileri arayın sorun. İletişim alanında sizi güçlendirecek olumlu gelişmeler ve haberler vaat eden bir gün olacak.

11 Mayıs 2021, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, genel kültür gereken konularda bilginizi sınayacak durumlar söz konusu olabilir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi çok iyi ifade edeceksiniz. Sözleriniz anlamlı ve çekici olacak, yakın çevrenizin takdirini kazanacaksınız. Kendinize özgün bir stil geliştirerek çevrenizin dikkatini daha kolay çekeceksiniz.

11 Mayıs 2021, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 21' 25"
Ay
Akrep
14° 22' 50"
Merkür
Koç
26° 03' 30"
Venüs
Balık
20° 36' 02"
Mars
Balık
04° 20' 08"
Jüpiter
Boğa
16° 37' 21"
Satürn
Balık
13° 12' 30"
Uranüs
Boğa
20° 37' 26"
Neptün
Balık
27° 46' 42"
Plüton
Kova
01° 48' 46"
Chiron
Koç
18° 44' 45"
Lilith
Başak
19° 42' 22"
True Node
Koç
15° 35' 28"
Son Güncelleme : 28/03/2024 16:30

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>