Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Çaresizsin Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Mayıs 2023, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 70%

Bugün aşkta farklı bir etki görebilirsin. Hem kendi hislerini anlamak hem de karşındaki insanın hislerini görmek için biraz zaman tanıman gerekecek. Karşındaki insanın ilgisini görmek kendini daha iyi hissettirebilir.

Önemli bir işi başkalarının kaprisleri yüzünden kaçırmak istemiyorsunuz. Bu ilişkiyi yeniden kurmak için bütün gün uğraşacaksınız. Çalışma arkadaşlarınızdan bir ikisi sürekli sorun yaratıyor. Tavırsız kalmayı tercih ediyorsunuz.

Maddi konularda değişimler yaşayabilirsin bugün. Kendine güvenerek hareket etmek ve adımlarını yere sağlam basmak masraflarını kontrol etmeni kolaylaştıracak. Gereksiz yere harcama yapmamaya çalışmalısın bugün.

Hayatında gerçekleşmiş olan negatiflikleri vücudunda biriktirmemelisin. Kötü enerjiyi üstünden atmak için daha fazla egzersiz yapabilir ve meditasyona yönelebilirsin. Bugün kendine dikkat etmen gereken bir gün olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün aşk konularında şanslı olacaksın. Duygularını ifade etmek ve hislerini karşı tarafa aktarmakta bir sıkıntı olmayacak. Ancak karşındaki insanı memnun etmek için kendinden çok fazla ödün vermemelisin bugün.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün her zamankinden daha fazla duygusalsınız. Bu duygusal ruh haliniz doğrudan kararlarınızı etkileyecek. Kendinizi dikkatli bir şekilde dinlemelisiniz. Bu süreçte hedef ve hayallerinize ulaşmak konusunda temkinli olmalısınız. Fevri hareket etmeden önce biraz daha düşünmelisiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bir süredir kafanı karıştıran ilişkinle ilgili kendini sorumlu hissetmen mümkün. Kurumsal bir firmada çalışıyorsan şirketinin farklı bölgelerindeki gelişmeleri gündeminde olacak. Büyük meseleleri soğukkanlı bir yaklaşımla idare edebileceksin. Bazı kişiler hakkında stratejik kararlar alabilirsin. İşittiğin sözleri üzerine alınmayacaksın.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçten içe takıntılı olduğunuzu düşündüğünüz bazı konularla yüzleşmeniz gerekebilir. Bugün bırakmanız ve tutmanız gereken arasında bir değerlendirme yapmalısınız. Geçmişte yaşadıklarınızın gölgesini bugüne taşımaktan vazgeçin.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek umutlarınız için en iyisini yapma isteği içinde olabilirsiniz. Gün içinde gruplar ve arkadaşlıklar ön plana çıkabilir. İş hayatınızda sıkışmalar yaşanabilir. İstediğiniz destekleri almakta zorlanabilirsiniz. Sosyal hayatınızda düşüncelerinizde ısrarcı davrandığınız zamanlar olabilir. Hedeflerinize ulaşmak için çaba göstereceksiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kararsız olduğunuz noktaların üzerine düşerek netlik içerisinde olmaya çalışın. Eğer isterseniz sevdiklerinizden de yardım almaya niyet edebilirsiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaratıcılığının artacağı bir gün olabilir bugün. Yeni bir şeyler öğrenmek, yeni projeler geliştirmek için sağlam adımlar atabilirsin. Kendini geliştirmeye daha açık olacaksın genel olarak, bunu iyi değerlendir.

11 Mayıs 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda zihninizi meşgul eden korkularınızın gerçekleşmesi pek mümkün değil. Evet, derin bir değişimden geçiyorsunuz ve bazı şeyler size yabancı gelebilir ama halledemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Önünüzdeki hiçbir engel altından kalkamayacağınız bir şey değil. Bugün, kendinizi desteklenmiş hissettiren şeylerle kuşatmak, manzarayı keşfetmek için hayaller diyarınıza yolculuk etmek ve sanatsal bir şey yaratmak için harika bir gün olabilir. Harekete geçmek için hazırsınız. Fazla düşünerek enerjinizi boşa harcamayı bırakın. Bunun yerine, zihin gücünüzü haftanızın ve önünüzdeki yılların nasıl olmasını istediğinizi tam olarak tasavvur etmek için kullanın.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Finans evinizle ilgili birçok fırsatı yakalayacak ve zekice paranızı değerlendireceksiniz. Karşınıza değişik fırsat alternatifleri çıkacak. Enerjinizi doğru kullanacağınız anları seçeceksiniz. Planlarınızı gizli tutun.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Özgüveniniz tam ve kendinizi sakin hissediyorsunuz. Hemhayatınızda hem özel hayatınızda işler yolunda gidiyor. Bu durum çevrenizdekilere de yansıyor, çünkü partneriniz ve ailenizle yakın ve dengeli bir ilişki içindesiniz. İçinizdeki dinginliği devam ettirmeye ve bu dönemi daha zor günlere hazırlanmak için kullanmaya çalışın.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün sosyalleşebilir, arkadaşlarınızla zaman geçirebilirsiniz. Harcamalarınız artabilir. Harika bir gün dilerim.

11 Mayıs 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, genel kültür gereken konularda bilginizi sınayacak durumlar söz konusu olabilir. Bulunduğunuz ortamda kendinizi çok iyi ifade edeceksiniz. Sözleriniz anlamlı ve çekici olacak, yakın çevrenizin takdirini kazanacaksınız. Kendinize özgün bir stil geliştirerek çevrenizin dikkatini daha kolay çekeceksiniz.

11 Mayıs 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 52' 33" R
Ay
Balık
15° 14' 23"
Merkür
Koç
18° 40' 50"
Venüs
Boğa
05° 22' 50"
Mars
Koç
02° 27' 51"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 19"
Satürn
Balık
16° 52' 55"
Uranüs
Boğa
22° 33' 04"
Neptün
Balık
29° 00' 48"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 28"
Lilith
Başak
23° 43' 56"
True Node
Koç
15° 22' 50"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>