Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Fedakarsın Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Ocak 2023, Çarşamba

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

Fikir ayrılığı yaşadığın bir kişinin etkisinde kalman olası bugün. Seni tam olarak anlamadığını düşündüğün bir kişi hakkında yeni fikirlerin ve duyguların olabilir. Bu kişiden bir şeyler öğrenmek ve onun bakış açısına sahip olmak sana duygusal anlamda güzel enerjiler katacak.

Gününüz yine önünüze yığılmış işler, yine küçük sürtüşmelerle geçecek. İşinizle ilgili yeni arayışlar içinde olmanız bu monotonluktan kaynaklanıyor. Daha hareketli birhayatı istiyorsunuz.

Harcamalarını kontrol etmen gereken bir gündesin. Gereğinden fazla para harcadığını düşünüyorsan bu masrafa neyin sebep olduğunu bulup hayatından çıkarman olası. Bunu kontrol altında tutmak sana güzel birikimler sağlayacak.

Bugün enerjin yüksek olacak. Bu enerjiyi güzel egzersizlere harcayabilir ve sağlığın için güzel bir adım atabilirsin. Kendini biraz daha zorlaman ve daha fazla egzersiz yapmayı istemen de olası. Bu enerjiyi iyi kullan.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşın senden borç isteyebilir veya ona farklı bir konuda yardım etmeni bekleyebilir. Eğer ona yardım edemeyecek bir pozisyonda isen, açık olmakta fayda var. Dostluklar, birbirimize destek olmayı gerektirir tabii ancak dürüst olmak her şeyden önemli.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koç burçları, bugün sosyal anlamda kurduğunuz ilişkilerde her zamankinden daha başarılı olduğunuzu fark edeceksiniz. Hayattan son derece sıkılmış hissedebilir ve aniden bir süre uzaklaşma dürtüsüne kapılabilirsiniz. Bir süre kendi kabuğunuza çekilmenin bir zararı olmadığını göreceksiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün akışı çalıştığın sektörde, önüne engeller çıkabileceğini işaret ediyor. Aslında bunları tecrübeye döndürerek, işin içinden kazançlı bir şekilde çıkmak senin elinde... Bu kadar çok uğraşı hayatına aynı anda sokmak konusunda üstüne yok diye düşünebilirsin. Oturup kişisel meselelere kafa yormak yerine bugün sevdiğin birine karşı fedakârlık yapmak isteyeceksin.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İçinizdeki huzursuzluğu çevrenize yansıtmamalısınız. Bunu ortadan kaldırmak için gelen çevresel ve psikolojik işaretleri kabul edin. Düşüncelerinizi, alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gereken konularda direnç göstermeyi bırakmak için ideal bir gündesiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı sıkışıklıklar ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz. Bazı konular sizi bir şeyleri kabullenmeye itebilir. İstediğiniz atılımı yapmakta zorlanabilirsiniz. İşlerinizde dikkatsizlik yapabilirsiniz. Kimi zaman göremediğiniz durumlar nedeniyle belirsizlikler yaşayabilirsiniz. Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çevrenizde birleştirici faktör oynayabilirsiniz. Yaptığınız iyilikler ruhunuzun da iyi hissetmesine vesile oluyor. Partner ailesi ile olan ilişkilerin gelişebileceği bir gündesiniz.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün içinden pek bir şey yapmak gelmeyebilir. Yine de üretken olmak için kendini zorlayabilirsin. Karşılaşacağın sorunlara karşı yaratıcı çözümler üretmek sana iyi gelecek. Üretken olmak daha güçlü durmana yardımcı olabilir.

11 Ocak 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Genişlemek için herkesin biraz alana ihtiyacı var. Bugün, insanlara karşı hoşgörünüzü ve cömertliğinizi artırır. İnsanların her davranışını kişisel algılamayı bıraktığınızda her iki taraf için de gelişimin kapıları açılır. Siz dâhil, sevdiğiniz her şey özgürlüğü hak ediyor. Bırakın size ait olan eve dönüş yolunu bulsun ve bırakın zincirleriniz kaybolsun!

11 Ocak 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor. Sinirlisiniz, dikkat.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Karşınıza çıkacak belirsizliklere karşı nasıl bir tavır alacağınıza karar vermelisiniz. Şu anda aleyhinize işleyen eski düşünce tarzınızdan vazgeçmekte zorlanıyorsunuz. Ancak engellerden kolayca kurtulabilmek için esnek ve açık davranmaya çalışın. Kendinizi çok zorlarsanız sağlığınız zarar görebilir.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Koç; bugün çalışma hayatı, yanınızda çalışanlar, evcil hayvanlarınızla ilgilenebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Diyete başlayabilirsiniz. İletişim sorunlar gerçekleşebilir. Sosyal çevrenizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Güzel bir gün geçirmenizi dilerim.

11 Ocak 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kalbiniz boşsa karşınıza biri çıkacak. Onunla ilgilenebilirsiniz. Bu ilişkinin evliliğe gidebilirlik potansiyelini görmeye çalışırsanız, hayatınızın insanı karşınızda duruyor olabilir. İşinizde artan sorumluluklarla nasıl başedebileceğinizi bilememe gibi sıkıntı ve endişeleriniz olabilir. Hepsini birden istenilen ölçüde gerçekleştirme olanağınız yoksa tüm bu işlerin arasından size en gereksiz ve zaman alıcı olanlarını elimine etmeniz sizin için en doğru yaklaşım olacak.

11 Ocak 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 12' 46" R
Ay
Yay
24° 56' 17"
Merkür
Koç
16° 13' 58"
Venüs
Koç
28° 11' 36"
Mars
Balık
27° 58' 06"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 36"
Satürn
Balık
16° 22' 19"
Uranüs
Boğa
22° 13' 03"
Neptün
Balık
28° 50' 17"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 47"
Lilith
Başak
23° 05' 06"
True Node
Koç
15° 26' 59"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>