Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Mart 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay ın burcunuza yaptığı rahat açı, sosyal yaşantınızda hareketlenme getiriyor. Sevilmeye, beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşabilirsiniz. Aşkta hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

İlişkilerin önemli olduğu bir gündesiniz. Birçok konuda yeni kararlar alabilir bunları başkaları ile paylaşmak isteyebilirsiniz. Akşam saatleri yorucu olabilir. Kendinize çok güvenseniz de öğleden sonra kendinizi ifade etmekte zorlanabilir ya da yanlış anlamalardan yakınabilirsiniz. Akşam saatlerinde yeni uğraşlar var.

Bugün Boğa burcundaki gezegen diziliminin etkilerini özellikle maddi kaynaklarınız üzerinde gözleyebilirsiniz. Boğadaki gezegenler özellikle gün başında parasal konularda ayakları yere basan ve inatçı bir tutumunuz olabileceğini belirtirken yatırım konuları sizin için büyük bir önem taşıyabilir.

Sağlığınız ve belki de çalışma şartlarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Özellikle sabah saatlerinde duygusal çatışmalar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sürprizleriniz var. Kavuşma anlamında sevinçler yaşayacaksınız. Bir iki gün içinde. Bazı duygusal etkilenmelerle kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Sempatikliğinizi azaltan bazı özellikler barındırıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlarda kısmen saplantılı bir izleniminiz var. Arada bir göze çarpacak kadar keyifsizleşmeniz, geçmiş anılara takılmamayı becerememenizle alakalı.

12 Mart 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 12 Mart -5 Nisan tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Balık burcu geçişinde, sosyal yaşantımızda, ilişkilerimizde ılımlı, merhametli yanlarımız ön planda olacak. Problemleri bir süreliğine rafa kaldırabilir,  ilişkiyi olduğu şekliyle kabullenip devam ettirmeyi tercih edebiliriz. Ancak bu yanlıştır. Durup bir bakmak lazım olan ve bitene. Eğer problem varsa bunların gözden geçirilmesinde yarar var. Venüs, kazanç evinizin yöneticisi olduğu için, bu geçiş maddi konularda da önem taşıyor. Fakat, hesabımızı bilmekte yarar var. Çünkü iyi niyetli yapılan yardımlar, sonucu düşünülmeden yapılan harcamalar bütçemizin dengesini bozabilir. Eş veyaortağımızın yanlış bir kararı da bizim için zorlayıcı olabilir. Bu geçiş, özellikle ikili ilişkilerde ve maddi konularda, bir içe yönelişin, karmaşık ve bizi rahatsız eden meselelerden uzak durma arzumuzun işaretçisidir. Gerçeklerden ziyade, yaratmak istediğimiz bir dünyayı ve ilişkileri kendimizce ele almak isteriz. Olumlu yönü ise, bizi karmaşaya sürükleyen ya da rahatsız eden mevzular üzerinde rahatlamak arzumuzun işaretçisidir. Huzurlu bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,  

12 Mart 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önünüzde hiç düşünmediğiniz yeni olanaklar belirir. Sosyalleşme artar, daha fazla kalabalıklar içinde bulunmaya çalışırsınız. Attığınız adımların kendinize ve çevrenize olan insanlara da faydasının dokunmasına çabalarsınız. Yeni ve eski arkadaşlar ile daha fazla birlikte olup ve birlikte kurulan gruplar içinde söz sahibi olursunuz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yaşadığınız stres ya da gerginlik enerjinizi ve veriminizi düşürebilir. Hedeflerinize ulaşabilmeniz için daha fazla odaklanmalı ve yeni yöntemler geliştirmelisiniz. Yaratıcılığınız yüksek ve bunu en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize güzel şeyler edinmek için harekete geçebilirsiniz. Başkalarından destek bulabileceğiniz bir gündesiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun süredir kendinizle ilgili yapmak istediğiniz düşünceleri hayata geçirmenizin zamanı geldi. Gelecek tepkilere aldırmadan devam edin.

12 Mart 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç hafta boyunca sosyalliğinizde geri çekilmeler hissedeceksiniz. Bu dönem platonik ilişkiler ve gizli saklı işlere meyliniz artabilir. Yakın çevre konularınızda bazı şeyleri aşırı iyimserlikle karşılayabilirsiniz.

12 Mart 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sezgilerinizin, maddi ve manevi potansiyelinizin yükseleceği, kendinizi huzurlu ve yaşam sevgisiyle dolu hissedeceğiniz bir günü yaşıyor olabilirsiniz. Bilinçaltı fenomenlerinizin doğru ilerlediği, kendi potansiyelinizin farkında olabileceğiniz ve çevrenize bu olumlu enerjiyi paylaşabileceğiniz bu hafta sonunda keyfinizin daim olmasına çabalayabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Boğa burcunda ilerliyor. Venüs de Balık burcuna geçiyor. Hem Ay hem de Venüs yüceldikleri burçlarda oldukları için ayrı bir yaşam sevgisine sahip bulunuyoruz. Oldukça verimli, istikrarlı enerjilerle hafta sonuna başlayabilirsiniz. İşlerinize pratik ve akılcı bir biçimde odaklanabilirsiniz. Ay Boğa burcunda yüceldiği için keyfe ve hazlara, yemeğe, içmeye yönelik arzular içinde olacağız. Lezzetli ve besleyici gıdalarla gününüzü zenginleştirebilirsiniz. Doğayla bir arada olmak isteyebilir, parklar veya koruluk benzeri alanlarda temiz havaya çıkabilirsiniz. Sakin, dingin, ayakları yere basar bir ruh halinde kendimizi şımartmak isteyebiliriz. Bugün Venüs de Balık burcuna geçiyor. Aşk, sevgi duygularının ve romantizmin artacağı bir süreç olacak. Kendinizi, sevdiklerinize karşı duygularınızı, ilginizi ve şefkatinizi ifade ederken daha rahat hissedersiniz. Merhamet, affetmek, kendini adamak için istekli olursunuz. Şifa verip almak, rüyaların zenginleşmesi, sanatçı tarafınızı ortaya koymak, müzik, resim, dans ve sahne sanatlarıyla ilgilenmek, moda, tekstil ve kozmetik gibi alanlara eğilmek ve alış veriş durumları bu dönemde artar. Dekorasyon ve renk uyumu, size yakışan renkleri belirlemek için harika bir süreçtir. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

12 Mart 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Son derece eğleneceğiniz, neşeli bir gün geçirebilirsiniz. Hareketli ve canlı olacağınız, bu sayede de olumlu etkileri değerlendireceğiniz bugün, çevrenizin hiç beklenmedik sürprizleri ile de sevinç dolu olabilir.

12 Mart 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 54' 30" R
Ay
Başak
04° 41' 41"
Merkür
Boğa
00° 43' 38"
Venüs
Boğa
20° 42' 01"
Mars
Koç
11° 59' 47"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 09"
Satürn
Balık
17° 50' 12"
Uranüs
Boğa
23° 16' 21"
Neptün
Balık
29° 20' 40"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 18"
Lilith
Başak
25° 06' 44"
True Node
Koç
14° 52' 49"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>