Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Nisan 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda genel olarak sizi rahatsız edecek bazı sorunlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Duygusal bazı gerilimler yaşayabilirsiniz ve sevdiğiniz kişi tarafından yanlış anlaşılabilirsiniz. Küçük bazı güven sorunları yaşayabilirsiniz ve duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz. Bir konuda inatçı yaklaşımlarınız sonuçta sizin zararlı çıkmanızla sonuçlanabilir.

İş yaşamınızda son derece temkinli davranacağınız ve gelişmelere karşı mantıklı yaklaşımlar geliştireceğiniz bir gündesiniz. Özellikle planda olmayan işlerle ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak sizin planlarınıza uymayacağından rahatsızlık duyabilirsiniz. Dikkat dalgınlığı yaşayabileceğinizden yeni kararlar almamalı ve girişimlerde bulunmamalısınız.

Maddi konularda kendinizi kısıtlanmış etkiler altında hissedeceğiniz bir gündesiniz. Beklemediğiniz bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz ve bunların çözümünü kafanızda erteleyebilirsiniz. Eğer dikkatli hareket ederseniz gelişmelere hakim olmayı başaracak ve sağlıklı planlar yapabileceksiniz.

Bugün yeni bir karar vermemeli ve yeni girişimlerde bulunmamalısınız. Kendinizi bir çok şeye karşı isteksiz hissedebilir ve mecbur olduğunuz için sorumluluklarınızı kendinizi zorlayarak yerine getirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı düşünceleri eskimiş olarak değerlendiriyor, hala taşıdıkları değerleri göremiyorsunuz. Aslında çoğu zaman tavırlarınızla bu düşüncelerin savunuculuğunu yapıyorsunuz. Aile içinde dağılmalar özlem yüklü günler getirebilir. Bu konuyla ilgili çözümsüzlüklerinizde henüz akla getiremediğiniz destekleriniz var. Bununla ilgili kısa yolculuklarınız olabilir.

12 Nisan 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Salı gününe, saat 11:07 itibariyle etkili Ay-Yengeç burcu seyriyle uyanıyoruz. Her türlü konuda güven arzumuz bizim için önemlidir.  Bize kendimizi iyi hissettiren insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Huzur arayacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi, değerlerimizi korumaktan yana olacağız. Bastığımız yerin güvenliği, nefes aldığımız ortamın eminliği bizim için gayet önemli olacak. Saat 12:40 itibariyle Merkür-Neptün arasında oluşan faydalı görünüm, maddi ve manevi değerleri hakkında ciddiyetle düşünen birey, hedefine ulaşmak istiyorsa öncelikle kararlı olmayı bilmelidir. Neptün size, hem sezgi hem de yaratıcı düşünme ve  inançla yol almayı sağlayarak desteklemektedir. Saat 22:16 Venüs-Mars görünümü, kişisel ilişkilerimizde aktif, hevesli, canlı, cesur adımlar atmanın ve isteklerimizi elde etmek için harekete geçmenin işaretçisidir. Ancak Mars gölgeli günlerindeyiz. Kimlerle bağlantı kurduğumuza, ilişkilerimize, adımlarımıza, hedeflerimize yine de dikkat etmeli, aceleyle kararlar vermemeliyiz. Günümüz hayırlı gelişmelere vesile olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

12 Nisan 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkilerinize kararlı adımlarla yaklaşıyorsunuz.Bugün, özgürlüğünüzü özleseniz de, bu tavrınızı ortaya koyacak gücünüz yok. Bulunduğunuz ortamlarda herkesin sorumluluğunu yüklenerek, gerçek isteklerinizi içinizde saklamak zorunda kalıyorsunuz. Ani hareketlerden uzak kalın. Kazalara müsait bir gün.

12 Nisan 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni tanışmaların, romantik ve heyecanlı ilişkilerin yaşanabileceği, ilişkiler açısından pozitif bir haftadasınız. Yeni bir görünüme kavuşabilir, zevkli aktivitelerde bulunabilirsiniz. Kısa süreli veya kısa mesafeli seyahatler de gerçekleştirebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs ve Mars arasındaki görünüm, hafta geneline yayılan aşk kokularına, aşk itiraflarına, sevgi temalı her tür ilişkide sevgi paylaşımlarına, eğlenceli aktivitelere, sosyal hayatı hareketlendiren planlara, romantik yemeklere, karşılaşmalara, diyaloglara veya karşılaşmalara ya da hayatımıza girebilecek alışılmadık tarzda kişilere dikkat çekiyor. Yeni bir aşk, yeni çevreler veya mevcut ilişkilerde yeni bir deneyim ya da yüksek yaratıcılığımızı kullanabileceğimiz her tür sanatsal, şiirsel veya eylemsel faaliyet için uygun günlerdeyiz. Aynı zamanda, anlaşmalar, sunumlar, raporlamalar ve yazışmalar haftası! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

12 Nisan 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ailevi konurda hızlı karar almak isteyebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinize yön kazandırabilirsiniz. Gün içinde duygularınızı daha samimi şekilde ifade edebilirsiniz. Yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Ev hayatınızda bazı konular açıklığa kavuşabilir. Ticari konularda dikkatli olmanızda fayda var. Emlak konuları ile uğraşabilirsiniz.

12 Nisan 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendi ihtiyaçlarınız için başkalarını asla zora sokmazsınız. Bu iyi niyetinizi ortaya çıkarıyor. Saygılı kişiliğinizi ailenize de göstermelisiniz.

12 Nisan 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca arkadaşlık ilişkileriniz ve aşk hayatınızda yanlış anlaşılmalar ve iletişim problemlerine açık bir zaman diliminden geçmektesiniz. 17.00 sonrasında ev temizliği, hijyen ve bakımla ilgili konulara yönelebilir, çalışma hayatınızı ilgilendiren konulara hız verebilirsiniz.

12 Nisan 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Hayattan alacağınız keyif yüksek olacak. Seyahatlerde ve eğitim alanlarınızda güzel bir ilişkinin tohumları atılabilir. Karşı tarafla iyi anlaşacaksınız. Bağımsızlıktan hoşlanıyorsunuz.

12 Nisan 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve akrabalarınız ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün kariyerinizle aile gelenekleriniz arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Hem zihinsel hem de görsel olarak birisinden etkilenme potansiyeline sahipsiniz Genel olarak ise; Ay bugün saat 11:25‘te Yengeç burcuna geçiş yapıyor. Ay İkizler burcundayken oldukça zihinsel ve iletişimsel kaldığınız saatler yerini daha duygusal, yumuşak ve evcimen bir enerjiye bırakıyor. Ay Yengeç burcundayken annelik etmek, sevdiklerinize bakmak, beslemek ve çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilginiz artar. Ailenizle ve yakın çevrenizle bir arada olmak istersiniz. Duygularınız ve sezgileriniz güçlenir. Hayal gücünüz, sanatçı ve yaratıcı tarafınız beslenir. Anılar ve nostalji hissi artar, geçmişe özlem duyulabilir. Çocukluk günlerini yad etmek, hatırası olan eşyalara bakmak, eski arkadaşlarla bir araya gelmek, ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, anne-babanıza ilgi ve sevgi göstermek arzusu duyabilirsiniz. Dışa dönük olmaktan çok içe dönük olmayı isteyebilirsiniz. Sizi rahatlatan, aşina olduğunuz, güven bulduğunuz yerlerde olmak, maceraya atılmak ve risk almak istemezsiniz. Sizi hep rahatlattığını bildiğiniz, alışık olduğunuz ve karşınıza ne çıkacağından emin olduğunu yerler, mekanlar ve tanıdıklarla bir arada olmak en akıllıcası olacaktır. Ev ve mutfak alışverişi yapmak, eve alarm taktırmak, saksılarınıza, çiçeklerinize bakmak ve su vermek için en uygun günlerden biridir. Kadınlarla vakit geçirin. İş arkadaşlarınıza veya komşularınıza sevecekleri tatlı, pasta, kurabiye, bisküvi türü yiyecekler ikram ederek sürpriz yapın. Dertli ve konuşmaya ihtiyacı olan bir dostunuza kulak verin, kucaklayın, stresinizi atacak sohbetler yapın. Evinize, banyonuza, mutfağınıza, yatak odanıza yönelik dekorasyon ürünleri alabilir, evinizi derleyip toplayabilirsiniz. Ay'ın su grubunda yer aldığı bu günde bol bol sıvı almalısınız. Uzun bir banyo yapabilir, vücudunuzu nemlendirebilir, suyun nimetlerinden yararlanabilirsiniz. Güçlü etkileri hayatınıza yansıtan Ay'ın yöneticisi olduğu bu burçta sevgi, merhamet, empati ve güven duygusunu yaşayarak gökyüzü enerjilerini avantajınıza kullanabilirsiniz. Bugün gökyüzünde kozmik aşıklar Venüs ve Mars arasında olumlu bir açı var. Bu çifte kumrular gibi sevdiğinizle baş başa mutluluk dolu anlar yaşayacağınız bir transittir. Tüm diğer ilişkileriniz bu transit etkisi ile olumlu geçecektir. İyilik dolu, yardım sever, iyi huylu bir tavırla insanlara yaklaşabilirsiniz. Güzellik ve huzur aramak için uygun bir zamandır. Sanat çalışmaları için yardımcı bir açı kalıbıdır. Çevrenizde sizi seven, öven ve hediyeler alan kişiler olabilir. Bu transitin tadını her yönden çıkarmaya çalışmalısınız. Cinsellik ve kendini güzel hissetmek için harika bir konumdur.

12 Nisan 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İstediğiniz başarı geliyor. Hiç ummadığınız birinden destek göreceksiniz. Bu kişiyerinizden ve sizi kıskandığını sandığınız biri. Aranızda güzel bir dostluk başlayacak. Evle ilgili bazı sorunlar olabilir. Bunu daha fazla büyütmemelisiniz. Herşeyin çaresi var.

12 Nisan 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
08° 42' 01"
Ay
Akrep
18° 38' 09"
Merkür
Koç
26° 14' 12"
Venüs
Balık
21° 01' 48"
Mars
Balık
04° 36' 21"
Jüpiter
Boğa
16° 41' 45"
Satürn
Balık
13° 14' 53"
Uranüs
Boğa
20° 38' 24"
Neptün
Balık
27° 47' 29"
Plüton
Kova
01° 49' 06"
Chiron
Koç
18° 45' 58"
Lilith
Başak
19° 44' 41"
True Node
Koç
15° 35' 43"
Son Güncelleme : 29/03/2024 00:50

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>