Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkiniz için sancılı bir gün olabilir. Basit gibi görünen konular önemli tartışmalara neden olabilir. Bugün, ilişkinizde bir miktar daha önlemci olmanızda fayda var.

Çalışma arkadaşlarınızla birbirinize yakın olabilir ama alınganlık yüzünden anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Organize çalışmalar konusunda birbirinize destek olmanız gereken bir gün. Fikirlerinizde etkilenmeye çok açık olacağınız bu gün ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda alacağınız kararların sizin kadar başkalarını da etkilemesi mümkün. Önemli harcamalar için onay vermeniz gerekebilir. Ani kararlardan kaçınmalı bilgisine inandığınız kişilerden destek kabul etmelisiniz.

Kişisel konular ön planda kalmaya devam ediyor. Kafanızdaki düşünceleri daha pratik hale getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu geçirdiğiniz güzel saatler, size güvenilir, sıcak dostluklar bırakacak. Önümüzdeki günlerde heyecan içinde, birtakım arayışlar içine gireceksiniz. Arkadaşlarınızın sizinle ilgili bir öğüdünü tutmama kararlılığınız, onların, sizin içinde bulunduğunuz soruna çözüm getirmekten başka bir niyet taşımayan çabalarını yok edebilir.

8 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 09:11 Ay-Boğa burcu seyir etkinliğinde, duygusal açıdan emniyette olmak isteriz. Düşüncelerimizi onaylamalarını ve kararlarımızı kabul etmelerini bekleriz. Güvenli bir ortam oluşturmak adına düşünürüz. Eğer hoşnut olmadığımız bir durum varsa fedakarlıkta bulunmak yerine, herkesin payına düşeni yapması gerekir diye içimizden geçiririz. Saat 16:42 Ay-Merkür kavuşumu gerçekleşecek. Bu kavuşum mali konular üzerinde iyi bir hesaplamada bulunulması yönünde önem taşıyor. Ailemize ait taşınmazlarla ilgili gelir veyahut daha güvenli bir yerde yaşamak adına bir ev yatırımı, emlakçılık gibi alanlardan kazanç elde edilmesi anlamında etkilidir. Günümüz huzura, sevgiye, barışa, kardeşliğe vesile gelişmelere vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

8 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aşk yaşantınızda sizi sıkan durumlardan kurtulmak yerine çözümlemeyi denemelisiniz. . Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. İşte size yeni bir fırsat. Ne kadar güçlü olduğunuzu çevrenize ispat etmelisiniz

8 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Doğru planlandığı takdirde kafanıza koyduğunuzve planları gerçekleştirme olasılığınız yüksek. Aşk hayatınızı paylaşan veya sosyal yaşamınızdaki kişilerle eğlenceli planlar yapabilirsiniz. İkili ilişkilerinizde kalıcı ya da geleceğe dönük sözler verilebilir. Zevk aldığınız işlerle ilgilenebilir veyave eğlenceyi biraraya getirmenin yollarını arayabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel hatlarıyla bakıldığında beklenmedik gelişmelere açık günlerdeyiz ya da sabırsız tavırlar ya da ani tepkiler halen ön planda, ama Ay'ın olumlu açıları günü yumuşatabilir ve daha akıcı iletişim kurmamıza ya da uyumu yakalamamıza yardım edebilir. Yaratıcılığımız da yüksek. Ağırlıklı olarak ise, maddi başlıklı konuların ön plana çıktığı ödeme alacak verecek işlerimizi halledebileceğimiz veya maddi anlamda kendimizi garanti altına almamıza yardım edecek yeni girişimlere açık bir gün olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

8 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda daha dikkatli olmak isteyebilirsiniz. Yeni bir şeyler oluşturmak için sorumluluk alabilirsiniz. Birikimleriniz değerlendirmek için fırsatlar oluşabilir. Gün içinde alacağınız kararlar size sorumlulukta getirecektir. İş hayatınızda alacağınız yardımlarla ilerleme sağlayabilirsiniz.

8 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızı yerine getirmek için gayret göstereceksiniz. Değer verdiğiniz insanlara yardım ederek kendinizi önemli hissedeceksiniz.

8 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi kurallı, otoriter ve hedef odaklı davranışlarla ifade ederken, aile büyükleriniz, kurumlar ve patronlarınızla görüşmeler yapabilirsiniz. Bu süreçte ikili ilişkilerinizde soğuk ve mesafeli tavırlarla karşılaşabileceğiniz için, ilişkilerinizi dengelemeli, beklentilerinizi net olarak ifade etmelisiniz.

8 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda rahat bir döneme doğru ilerliyorsunuz ama en ufak bir değişimde paniğe kapılabilirsiniz. Kendinizi garantiye almadan hareket etmeyin. Hayatınızda önemli gelişmeler olacak.

8 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Maddi ve manevi değer yaratma konularında kıymetli bir gündesiniz. Finansal olarak yatırım yapmayı düşünebilirsiniz. Paranın değeri ve yönetimi önem kazanacaktır. Diğer taraftan manevi değerlerinizi gözden geçirebilirsiniz. Özellikle ilişkilerinizde kurmuş olduğunuz manevi bağları ve güven telkinini mercek altına alabileceksiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 09:10‘da yüceldiği Boğa burcuna geçiyor. Oldukça verimli, istikrarlı enerjilerle hafta sonuna başlayabilirsiniz. İşlerinize pratik ve akılcı bir biçimde odaklanabilirsiniz. Dünün enerjik ve hareketli enerjisinden sonra sabah saatlerinden itibaren Boğa burcunun enerjisini hissedeceksiniz. Ay Boğa burcunda yüceldiği için oldukça keyfe ve hazlara, yemeye içmeye yönelik arzular içinde olacaksınız. Lezzetli ve besleyici gıdalarla gününüzü zenginleştirebilirsiniz. Doğayla bir arada olmak, parklar veya koruluk benzeri alanlarda temiz havaya çıkabilirsiniz. Sakin, dingin, ayakları yere basan bir ruh halinde kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz. Tatlı ve hamur işlerinin zevkle tadının çıkarılabileceği bu gün hepiniz bir parça usta şef, ağzının tadını bilen bir gurme kesilebilirsiniz. Ay Boğa günlerinde kişiler genellikle pratik ve somut bir bakış açısıyla durumları ele alabilir. Paranın değerini bilir ve paranızın karşılığını almak istersiniz. Anın tadını çıkarmak, bedeninizle mutlu olmak, masaj yaptırmak, dokunma, koku ve tat alma duyularınızı harekete geçiren şeylerle uğraşmak, siesta yapmak, kek-pasta pişirmek, hamur işlerine ağırlık vermek, doğadan zevk almak, ayaklarınızı uzatıp televizyon karşısında çerezler eşliğinde keyif yapmak, müzik dinlemek, şarkı söylemek, sanat ve estetik içeren konulara eğilmek, rahat bir koltuğa yayılmak tam da bu tatil gününde ve Ay Boğa burcundayken yapabileceğiniz faaliyetlerdendir.

8 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. Bugünlerde beklediğiniz teklifi yapabilir vede karşı taraftan alabilirsiniz. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak.

8 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 28' 54" R
Ay
Başak
17° 33' 08"
Merkür
Koç
17° 12' 48"
Venüs
Koç
18° 24' 30"
Mars
Balık
21° 49' 52"
Jüpiter
Boğa
21° 35' 43"
Satürn
Balık
15° 37' 19"
Uranüs
Boğa
21° 46' 25"
Neptün
Balık
28° 34' 58"
Plüton
Kova
02° 03' 57"
Chiron
Koç
20° 04' 18"
Lilith
Başak
22° 12' 17"
True Node
Koç
15° 37' 32"
Son Güncelleme : 20/04/2024 04:50

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>