Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Nisan 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İç gerilimleriniz yüzünden sıkıntılı anlar geçirmeniz mümkün. Sizi bu durumdan kurtaracak güzel gelişmeler, sosyal yaşamınızda veya aşk konusunda gündeme gelebilir.

Venüs kariyerinizle dikkat çekeceğiniz ve işinizde gözönünde bulunacağınız bir devreye işaret ediyor. Meslek yaşantınızda yoğun bir tempo içinde olabileceğiniz bir gün. Ön planda olmak sizin için önemli olabileceğinden bireysel çalışmalarınızla dikkat çekmek isteyebilirsiniz.

Bugün kendiniz ve ya eviniz için harcamalarda bulunmanız olasıdır. Alış veriş arzusu hissedeceksiniz. Harcamalarda aşırıya kaçarak huzursuzluk duymanız olasıdır.

Ay, sizi huzursuz kılıyor ve bu durumunuz evle ilgili konulara hızla yansıyabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Heyecanla beklediğiniz haber çok yakında. Bu haber, birçok konudaki yenilenme niyetlerinizi büyük oranda karşılayabilir. Bazı hazırlıklar içindesiniz. Bunun oluşturduğu heyecanı gerginliğe dönüştüren endişeler barındırıyorsunuz. Bu hazırlıkların arkasındaki değişime göstermeniz gereken uyumla ilgili kaygılarınız var. Bugün kaygınızı azaltacak hareketlenmeler söz konusu.

4 Nisan 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız saat 08:46 olana dek Ay-Boşluk etkisinde geçecektir. Kendinizi istediğiniz gibi ifade etmeniz, haksızlıklar karşısında sabır göstermeniz, işlerinizi çabucak bitirmeniz kolay olmayabilir.  Zorunluluklarınız nedeniyle, dilediğiniz gibi hareket edemeyebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlar kimi zaman problemleriyle sizi rahatsız edebilirler. Benim önerim, ne zamandır üstünde çalıştığınız fakat bir türlü bitiremediğiniz işlere öncelik vermenizdir. Saat 08:46 Ay-Balık burcunda seyir etkinliği altında sevgi birliğini ruhumuzun derinliklerinde hissetmemiz bizim için çok önemli hale geliyor. Aşkı tenimizde, ruhumuzda ve dört bir yanımızda görme arzumuz büyüyor. Bir insana güvenmenin, sevgiyle büyümenin ne kadar özel bir duygu olduğunu düşünüyoruz. Saat 22:02 Ay-Mars görünümü, bir yandan iç dünyanızda hassas tepkilerde bulunmaya müsait olduğunuzu, diğer taraftan keşif arzunun yükseldiğini göstermekte. Bu da gösteriyor ki, duygusal açıdan aktifsiniz. Kolayca durumları algılayabilir, amacınız yönünde hareket edebilirsiniz.Yeni haftamız hayırlara vesile olsun. Kalben sevgilerimle,

4 Nisan 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili özel çalışmalar yapmak istemenize rağmen, çevresel koşullara fazla güven duymuyorsunuz. İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. İletişim içinde olduğunuz kişilerin farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.

4 Nisan 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu her zaman olduğu gibi yine liderlik şapkasını takıyorsunuz ve hareketli, eğlenceli, maceralara açık günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Kova burcundaki Ay'ın olumlu görünümleri var. Dolayısıyla, sosyal anlamda yoğun, genel anlamda hareketli ve akşamın ilerleyen saatlerinde farklı olanaklara veya fırsatlara açık saatlerde olacağız. Fikir alışverişleri, hümanist düşünceler ve aktiviteler, ait olduğumuz toplulukları ilgilendiren konular ön planda. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün karar almakta zorlanabilirsiniz. İletişimle ilgili konularda stresler yaşayabilirsiniz. Elinizde olmayan nedenlerden dolayı parasal konularda sıkışıklıklar olabilir. Aşkta sabırlı olmanız gereken bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizde istediğiniz sonuçları alamayabilirsiniz. Önceden kestiremediğiniz konular gündeme gelebilir.

4 Nisan 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Düne göre daha sakin ve kararlı olacağınız bir gün. Bu sakinliğiniz, sevgi aşk konusunda şu ana kadar göremediğiniz bir ayrıntıyı görmenize neden olacaktır.

4 Nisan 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatı ve çocuklarla iletişiminizde hissettiklerinizle beklentilerinizi paralel tutmanız ve tatminsizlik hissine karşı, elinizde olan değerlere odaklanmanız faydalı olacaktır. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek, özel hayatınızda sizi yüksek bir enerjiye taşıyan yeni tekliflerle karşılaşabilir, enerjinizi her alanda coşkulu ve pozitif bir şekilde ifade edebilirsiniz.

4 Nisan 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Güne sosyal ve rahat bir şekilde başlayabilirsiniz. O kadar çok arkadaşınız ve çevreniz var ki, ama bu aralar daha çok farklı ve sıradışı insanları, hayatınıza renk katacak kişileri arayabilirsiniz.

4 Nisan 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşük bir enerjiyle haftaya başlamanız olasıdır. Dolayısıyla bugün hem ruh hem de beden sağlığınıza odaklanmalısınız. Dışsal koşullarınıza uyum sağlamak ve içsel enerjinizi bu koşullara uydurmak için mücadele verebilirsiniz. Bilinçaltı çalışmalarına katılmak için oldukça uygun bir zaman diliminde bulunuyorsunuz. Sezgileriniz harekete geçebilecektir. Genel olarak ise; Ay bugün 02:37‘de boşluğa giriyor ve 08:46'da Balık burcuna geçecek. Ay Balık burcundayken duygusallıkta artış görülür. Sezgisel yanımız ağırlık kazanır, empati kurmak ve merhamet göstermek kolaylaşır. İnsanların zayıf ve yaralanabilir tarafları daha çok açığa çıkar. Karşınızdakine anlayış ve şefkat gösterme arzusu öne çıkar. İnsanların yumuşak taraflarını ortaya çıkaracak bir tutumla ve iyi niyetli tavırlarla ilişkilerinizde kazançlı çıkabilirsiniz. Sevgi göstermek, romantik anlar yaşamak, hayal gücünüzü harekete geçirmek, görselliğe odaklanmak, müzik dinlemek, dans etmek, resim yapmak, loş ışıkta yavaş bir müzikle ruhunuzun dinlenmesine izin vermek, ruhani çalışmalar yapmak, günün karmaşasından kaçmak arzusu ile elinize bir kadeh şarap alıp televizyonu kapatıp beyninizi dinlendirmek için uygun bir fırsat. Meditasyon yapabilir, mum ışığında bir yemek yiyebilirsiniz. Romantik bir film seyredebilir, tiyatro veya sinemaya gidebilirsiniz. Sevdiklerinizin dertlerine ortak olarak onların sıkıntılarını hafifletebilirsiniz. Güçlük içinde olan, yardıma muhtaç kişilere elinizi uzatabilirsiniz. Ay Balık burcundayken yaratıcı sanatçı tarafınız güçlü olur. Fotoğraf çekmek, renkleri kullanarak tasarım yapmak, dekorasyon öğeleri veya aksesuar kullanarak başarılı bir görünüm elde etmek mümkündür. Su ile rahatlatıcı anlar yaşanabilir. Deniz kıyısında olmak, banyo yapmak veya hamam-sauna gibi mekanlara gidip bakım yaptırmak size iyi gelebilir.

4 Nisan 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

4 Nisan 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 20' 19"
Ay
Akrep
26° 36' 52"
Merkür
Koç
26° 31' 45"
Venüs
Balık
21° 49' 42"
Mars
Balık
05° 06' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 49' 57"
Satürn
Balık
13° 19' 19"
Uranüs
Boğa
20° 40' 12"
Neptün
Balık
27° 48' 55"
Plüton
Kova
01° 49' 43"
Chiron
Koç
18° 48' 14"
Lilith
Başak
19° 48' 59"
True Node
Koç
15° 36' 10"
Son Güncelleme : 29/03/2024 16:20

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>