Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Nisan 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkinizde hareketli bir gün yaşayabilirsiniz. Duygusal paylaşımlarınızda güçlü reaksiyonlar verebilir ve yakın ilişkilerinizde daha girişken bir tutum takınabilirsiniz.

İşbirliklerine gereken önemi vermeniz gerekirken, yaşanabilecek belirsizlikler size rahatsızlık verebilir. Çalışma arkadaşlarınızla kısa seyahatler düzenleyebileceğiniz bir gün. İletişim yeteneğiniz mesleki konularda çok işinize yarayabilir.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Akrabalarınızdan bazıları size maddi konularda destek olabilir. Kuracağınız olumlu iletişim sorunlarınızı paylaşmanızı kolaylaştıracaktır.

Bugün önlemci olmanızda fayda var. Karamsarlığa düşebilir ve ikili ilişkilerinizde zorlamalarla karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlgi alanlarınızın oldukça uzağındasınız. Ama bu konuda suçlu aramanız yararlı olmayacak. Bazı hatalarınızı üstlenmeniz bir gereklilik olarak görünüyor. Gelecek planlarınızda bazı aksamalar söz konusu olabilir. Doğal yetenekleriniz var. Bunları hayatla buluşturma becerisini pek gösteremiyor, kendinizi gereği kadar pazarlayamıyorsunuz.

2 Nisan 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz, saat 04:37 itibariyle etkili olacak Ay-Kova burcu geçişiyle başlıyor. Problemlere son derece pratik ve akılcı bir şekilde yanaşabiliriz. Bulduğumuz çıkış yolları hakikaten ilgi çekicidir. Sizi, pozitif yönde motive edici olan bu enerji etkinliği, kitap okumak, müzik dinlemek veya arkadaşlarınızla bir araya gelmek, sosyal aktivitelerde bulunmak açısından oldukça faydalı bir enerjidir. Saat 18:14 Ay-Mars görünümü, umut verici, sosyal ilişkileri güçlendiricidir. Fikirlerinizi kolayca ifade etmenizde, inandığınız yolda yürümenizde, hayata güven duymanızda etkilidir. Cumartesi gününüz mutlu, keyifli ve arzu ettiğiniz gibi geçsin. Yüzünüzden gülümseme hiç eksik olmasın. Kalben sevgilerimle,

2 Nisan 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizde iddiacı davranarak, arkadaşlarınız arasında fevri davranışlarınızla dikkat çekebilirsiniz. Siz kendinizi anlatırken, yanlış bir yol seçiyorsunuz. Bencillikle suçlanmaktan çekinmemeli ve hiç kimseye ödün vermemelisiniz. Bugün yeni bir çalışmanın ön hazırlıkları içinde olacaksınız. Biraz gizliliğe ihtiyacınız var.

2 Nisan 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu her zaman olduğu gibi yine liderlik şapkasını takıyorsunuz ve hareketli, eğlenceli, maceralara açık günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu Kova burcundaki Ay'ın olumlu görünümleri var. Dolayısıyla, sosyal anlamda yoğun, genel anlamda hareketli ve akşamın ilerleyen saatlerinde farklı olanaklara veya fırsatlara açık saatlerde olacağız. Fikir alışverişleri, hümanist düşünceler ve aktiviteler, ait olduğumuz toplulukları ilgilendiren konular ön planda. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Nisan 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu oldukça hareketli ve canlı geçebilir. Bugün konuşmalar, sohbetler ve ziyaretler açısından renkli olabilir.

2 Nisan 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlginç kişiler ile karşılaşacaksınız ve onların hayata bakış açılarından etkileneceksiniz. Baskı yaratan konuları farklı açıdan değerlendireceksiniz.

2 Nisan 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman diliminde parasal konular, arkadaş çevrenizle ilişkileriniz ve çeşitli toplantılarda iletişim problemleri yaşayabilirsiniz. 17.00 sonrasında güçlü ilişki bağları kurabilir, artan özgüveninizle ilişkilerdeki beklentilerinizi daha rahat ifade edebilirsiniz.

2 Nisan 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sosyal alanlarınız aydınlanmaya başlıyor. Daha çok gezecek, organizasyonlar ve davetler içinde yer alacaksınız. Özel hayatınız hariç her konuda kendinizi güçlü hissedeceksiniz.

2 Nisan 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Arkadaşlıklarınız ve dahil olduğunuz kulüplerdeki haksızlıkların üzerine gidebilirsiniz. Toplum haklarını gözetebilecek bir organizasyona dahil olabilirsiniz. Topluluklar arasında konuşulacak konular genellikle bireyden ziyade toplulukların ve toplumların işleyişini ve ilerlemesini amaçlayan detaylar ve teknolojiler olabilir. Genel olarak ise; Ay saat 04:37‘de Kova burcuna geçiş yapıyor. Tüm hafta sonunda Kova burcunda kalacak. Oğlak burcunun ciddi, ağırbaşlı, ketum ve karamsar enerjisi yerini dinamik, sosyal ve arkadaşlıkların öne çıktığı Kova enerjisi alacak. Ay'ın Kova burcunda olduğu günlerde rutin işlerle sınırlanmak istemezsiniz. Arkadaşlarınızla, sosyalleşerek, insanlarla bol bol iletişim kurarak, zihinsel faaliyetlerinizi artırarak geçirebilirsiniz. Daha bağımsız, kendi ilke ve prensiplerinizi yansıtan konuşmalar yaparak, sıra dışı, orijinal fikirlere sahip ve kendine özgü kişilerle bir arada olabilirsiniz. Kapalı, sıkışık, dar yerlerde olmak veya sizi boğan kişilerle olmaktan hoşlanmazsınız.

2 Nisan 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yoğun birtemposuna gireceksiniz. Emeğinizin meyvelerini yavaş yavaş toplamaya başlayacaksınız. Ekip çalışmaları gündemde. Zamanınızın çoğunu işinize ayıracaksınız. Bu da size maddi ve manevi açıdan başarı getirecek.

2 Nisan 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 50' 29" R
Ay
Akrep
11° 06' 37" R
Merkür
Koç
16° 01' 19"
Venüs
Koç
23° 55' 21"
Mars
Balık
25° 17' 29"
Jüpiter
Boğa
22° 37' 25"
Satürn
Balık
16° 03' 07"
Uranüs
Boğa
22° 01' 19"
Neptün
Balık
28° 43' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 17"
Chiron
Koç
20° 19' 52"
Lilith
Başak
22° 42' 02"
True Node
Koç
15° 37' 20"
Son Güncelleme : 24/04/2024 16:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>