Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Mart 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün bir rastlantı sizde büyük değişiklikler yapacak. Aşk hayatınız daha iyi bir yöne kayacak. Duygusal yönden kendinizi sevgilinize karşı oldukça zayıf hissediyorsunuz. Duygularınızı tam ifade edemiyorsunuz.

Bugünhayatınızda bazı yenilikler olacak, yeni düzene uymak ve bu düzende öncü olmak için çaba harcayacaksınız. Şu aralar gelecek için bir endişeniz yok. Kendinize iyi birçevresi yaptığınızı düşünüyorsunuz.

Parasal konularda aslında iyi durumda olmanız gerekiyor ama gereksiz harcamalarınız yüzünden sık sık parasız kalıyorsunuz.

Gereksiz harcamalarınızı kesmelisiniz. Bunun yanında uzun zamandır aramayı ihmal ettiğiniz yakınlarınızı aramanın tam zamanı.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşama doğru günün yorgunluğunu unutturacak kadar güzel haberler olabilir. Çözmeniz gereken bir sorunu sık, sık ele alıp sonra üzerinde düşünmekten vazgeçiyorsunuz. Önümüzdeki birkaç gün, daha önce atladığınız bir mesele temel meseleniz olarak hep gündeminizde kalabilir. Bugün bol görüşmeli bir gün geçireceksiniz.

28 Mart 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 09:46  itibariyle özgürce hareket etmek ve düşünmek anlamına gelen Ay-Yay burcu geçişiyle başlıyor. Çevrenizdeki insanlara, yaşadığınız ortama, dünyada olup bitenleri görmek, bilmek, duymak isteyeceğiz.  Okumak, bilgi sahibi olmak, araştırmak bir çoğumuz için günün geri kalanında etkili olacak. Her görüşten insanla bağlantı kurabileceğiz. İnancımız ve kendimize olan güvenimiz gayet yüksek olacak. Saat 23:11 Ay-Mars kavuşumunda,  kişi uzaklara gitmek, hayatını yeniden kurmak, amacına göre yaşamını sürdürmek ister. Özellikle spor aktiviteleri, karşılaşmalar, fanatik biçimde sloganlar, rakiplerinize karşı üstünlük bir hayli önem taşır. Eğer kişinin istediği bir şey olmuyorsa bir hayli abartılı tepkilerde bulunabilir. Çabuk sıkılma, heyecanlanma, öne atılma arzusu bir hayli yoğundur. Yeni haftanın hepimiz için, güzellik, huzur, barış ve sevgi dolu geçmesi dileğimle,

28 Mart 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel özgürlüğünüzü çevresel koşullarınızla akıllıca birleştirebilme yeteneğinize sahipsiniz. Birçok dostlarınızın size sağlayacağı avantajları göz ardı etmemeniz gerektiğini siz de biliyor ve isteklerinizi kendi içinizde şekillendirerek karşı tarafa sunabiliyorsunuz.

28 Mart 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yeni anlaşmalar veya üzerinde uzlaşılacak konular ya da işinizi veya kariyerinizi ilgilendiren güzel gelişmeler söz konusu olabilir, ama düşmanca tavırları olan kişilere dikkat etmeniz gerekiyor. Haftanın ilk günlerinde bazı girişimleriniz olabilir ve olayları başlatan kişi siz olabilirsiniz. Dillere destan enerjinizi ve liderlik özelliklerinizi gösterebileceğiniz günlerde olacaksınız. Ancak üstesinden gelmeniz gereken bazı konularda(hukuki, eğitim ya da işle ilgili) hazırlıklı olmayabilirsiniz. Neyse ki, size destek olabilecek ilişkileriniz var. Haftanın ikinci yarısında ise, duygularınız derinleşiyor, duygusal anlamda hissettiğiniz her şeyi dışarıya yansıtmamanızda fayda var. Hafta sonunda yine liderlik şapkasını takıyorsunuz ve hareketli, eğlenceli, maceralara açık günlerdesiniz.

28 Mart 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yabancılarla ilgili konularda daha hırslı olabilirsiniz. Farklı konulara ilginiz artabilir. Özgürleşme isteği içinde olabilirsiniz. Başkalarıyla birlikte program yapabilirsiniz. İşlerinizi toparlamak için yeniden harekete geçebilirsiniz. Paylaşım içinde olmak keyfinizi yerine getirebilir. İdeolojik konularda daha sakin kalmanızda fayda var.

28 Mart 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

28 Mart 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Koç burcunda bir yeniay gerçekleşiyor. Etkisini 3 gün önce ve sonra hissedeceğiniz yeniay haftasında finansal durumunuzla ilgili geçici bir zorlanma yaşayabilir, özel ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bu yeniay zamanında yaşamın içindeki tüm ikili ilişkilerinizde geçmiş kalıplarınızı kırıp, yeni başlangıçlar yapmak için fırsatlarınız olacak ancak bu fırsatları elde etmek için öncelikle hayatınızdaki ruhunuza yük olan insanlardan kurtulmanız gerekmekte.

28 Mart 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün gezmek değişik yer ve ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Hayattan aldığınız keyif ve maddi konulardaki olumlu durumlar etrafınıza pembe gözlüklerle bakmanıza neden olacak.

28 Mart 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Felsefi konulara karşı merak olabilir. Uzak bir yerlere gidebilme hayalleri kurulabilir. Bu zamanlarda bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Akşam saatlerinde bu beklentiler coşkuya dönüşüp kafanızdaki bu tasarıları teker teker aşabilmek adına plan yapabilirsiniz. İletişiminizin ve etki alanlarınızın daha yayılmacı ve ısrarcı olabileceğini fark edeceksiniz. Genel olarak ise; bugün saat 09:46‘da Ay Yay burcuna geçiyor. Fiziksel enerjinizin gözle görülür biçimde arttığını hissedebilirsiniz. Daha hareketli olabilirsiniz. Ancak monoton işlerde sıkışıp kalmak sıkıcı gelebilir. Yeni deneyimler edinmek, keşfetmek merakınızı çeken konulara yönelmek, ferah yerlerde bulunmak arzusu duyabilirsiniz. Kültürel ve felsefi konulara eğilmek, geziler, belgeseller, toplumsal ve siyasi konularla ilgilenmek Ay Yay burcundayken öne çıkar. Kendinize neşe bulacağınız aktiviteler belirleyebilirsiniz. Arkadaşlarla sosyalleşmek, yabancılarla, uzak ülkelerle, basın, yayın, tanıtım ve sosyal topluluklarla ilgili konulardaki işlerinizi halletmek için çok uygun bir gün. Ay akşam 20:30 civarında Mars ile kavuşum yapacak. Kendinize güveninizin arttığı birkaç saat olacaktır. Daha tartışmacı, kendini savunmaya yönelik ve duygusal tepkilerinizi, reaksiyonlarınızı daha abartılı ve tutkulu bir tarzda yapabileceğiniz bir süreçtir.

28 Mart 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Gün içinde her konuda rahat olmanızı sağlayacak etkiler altında olacaksanız da, saateler ilerledikçe bazı konular zihninize takılabilir. Bunlara saplanıp kalmamalı, takıntı haline getirmekten özenle kaçınmalısınız.

28 Mart 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
09° 05' 05"
Ay
Akrep
23° 25' 47"
Merkür
Koç
26° 25' 08"
Venüs
Balık
21° 30' 39"
Mars
Balık
04° 54' 30"
Jüpiter
Boğa
16° 46' 41"
Satürn
Balık
13° 17' 33"
Uranüs
Boğa
20° 39' 29"
Neptün
Balık
27° 48' 21"
Plüton
Kova
01° 49' 29"
Chiron
Koç
18° 47' 20"
Lilith
Başak
19° 47' 16"
True Node
Koç
15° 35' 60"
Son Güncelleme : 29/03/2024 10:10

Astroloji Gündemi

20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri 14 Mart 2024, Perşembe 20 Mart 2024 Güneş Koç Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 20 Mart'ta Güneş'in burcunuza geçmesiyle hayat motivasyonunuz artabilir. Kendiniz... Devamını Oku >>