Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal yönünüzün güçlü olabileceği bugün, sevdiğinizle eğlenme fırsatı bulabilirsiniz. Romantik eğilimlerinizin yüksek olması sevdiğiniz kişiyi etkileyebileceğinize işaret ediyor. Birlikte alışverişe ve hobilerinize zaman ayırmak için uygun bir gündesiniz.

Yaratıcığınızı ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışabilirsiniz. Yine de yalnız çalışmaya ve çalışmalarınız bugün paylaşmamaya dikkat edin. Çalışmanızı bir çok gözden geçirmelere ihtiyaç duyacaksınız.

Parasal konularda yenilikler yapabileceğiniz ve kararlarınızı olumlu yönlendirebileceğiniz bir gün. Yakın çevrenizden biri size maddi konularda destek olabilir. Eviniz için birçok masraf yapabilir ve bundan mutluluk duyabilirsiniz.

Bugün yapacağınız kısa yolculuklarda ve genel olarak ilişkilerinizde daha önlemci olmaya bakın. Yanlış anlamalar, öğle saatlerinde daha belirgin olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde, biraz problemli biriyle sorun yaşayacaksınız. Sorunu yaşarken, bu ortamı kendinizin yarattığını anlayabilmeniz gerekiyor. Kısa vadede yoluna koymayı hedeflediğiniz bazı sıkıntılı uğraşlar, biraz daha zamana ihtiyaç gerektirebilir. Geçmişle ilgili hala kopamadığınız bazı bağları, uzun zamandır zorluyor, koparmaya çalışıyorsunuz.

23 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 23 Mart saat 13:48 de, Terazi burcunda gerçekleşecek Halkalı Ay tutulması, ilişki veyaortaklığı konularında etkin olup, taraflar arasındaki uyum veya uyumsuzluğa göre sonuçlanır. Eğer partnerinizle uzun zamandır beraberseniz ve aranızda güçlü bir anlaşma ve sevgi varsa, ortak bir yaşam kurmak için evlilik kararı alınabilir. Tam tersine, uzun zamandır anlaşamıyor ve problemler nedeniyle sıkılıyorsanız, ayrılabilirsiniz. İş ortaklıklarında bu Tutulmada önemli kararlar alınabilir. Bir ortaklık kurulabilir. Eğerortaklığınızla aranızda anlaşmazlık varsa, sona erebilir. Bu Tutulmanın son derece önemli görünümleri bulunmakta. İlki, Jüpiter-Satürn arasında gerçekleşen mücadeleci görünümdür. Yeteneklerinizi geliştirme yolunda eğitim ve tecrübelenme sürecidir. Sorumluluk almak, disiplinli çalışmak durumundasınız. Hiç kafanız karışmasın. Eğer siz isterseniz, ilgilendiğiniz alanda emek sarf ederek, canla başla çalışarak hayatınızı düzenlersiniz. Fazladan çalışacaksınız, öğrenmeye açık olacaksınız, ideallerinize sahip çıkacaksınız. Başarı ancak bu şekilde kazanılır. Yolunuz ve amacınız için, sabırlı olunuz, mücadelenizi veriniz gerisi gelir inanın buna. Ay-Merkür karşıtlığı bu tutulmada, kendi fikirlerinizi öne süreceğinizin işaretçisidir. Hızlı düşünürsünüz, hızlı kararlar verirsiniz. Özellikle ilişki meselelerinde son sözü kendiniz söylemek istersiniz. Fakat karşı tarafı da görüşlerini anlamakta, nazik bir şekilde dinlemekte yarar var. Ay-Mars görünümü, ikili ilişki ve ortaklıklarda verilecek kararların ciddi manada gözden geçirilmesini sağlıyor. Güneş-Merkür kavuşumu bu Tutulmada kişisel istek ve görüşlerinizin aynı doğrultuda olduğunun işaretçisidir. Hiç şaşmaz. Ne istiyorsanız ve hangi konuda karar verecekseniz, bunun sorumluluğunu alırsınız. Ben şöyle düşünüyor, bunları istiyorum diyerek yolunuzu net bir şekilde çizersiniz. Bir kez karar verdiniz mi, geri dönmezsiniz. İş, ilişki, aşk hayatınızla ilgili alanda yenilikler, değişiklikler, fikirlerinizi öne sürme, görüşmeler anlamında gayet etkili bir Tutulma olacağını söyleyebilirim. Yolumuzu aydınlatacak, doğru çıkış bulmamızı sağlayacak gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

23 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaptığınız işlerin size huzur ve güven vereceği günlerdesiniz. Kararsız olduğunuz konuda cesurca başlangıçlar yapabilir, kendinize yakın bulduğunu kişinin yardımlarını da açıkça isteyebilirsiniz.. Meydana gelen gelişmeleri de çok fazla gözünüzde büyütmeyin. Geriye bakarak düşündüğünüzde, buna benzer çok olay yaşadığınızı göreceksiniz

23 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi ya da gördüklerinizi ifade etme konusunda zorlanabileceğiniz günlerdesiniz. Kendinize güveniniz tam, ama diğerleri bunu kibir olarak görebilir ve planlarınızı anlama ya da katılımda bulunma konusunda isteksiz olabilirler. Bu anlamda ısrarcı olmak ilişkileri gerebilir. Dolayısıyla, kendi takviminizi uygulamak istiyorsanız, birkaç gün daha beklemenizde ve elektrikli ortam yatışınca iletişimi sürdürmenizde fayda var. Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir. İkili ilişkiler,birlikleri veya ortaklıklar hassasiyet içeriyor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Bugün Terazi burcunda meydana gelecek Ay Tutulması, ilişkiler,birlikleri ve ortaklıklar temasına dikkat çekiyor. Bugünlerde(+/- 15 gün), ilişki vebirliklerimizde ortaya çıkan olaylar veya aydınlanan durumlar ya da farkına vardığımız gerçekler, vermemiz gereken kararların ciddiyetini anlamamızı sağlayabilir, karar almaya zorlayabilir. Egolar çatışıyor. İyimserlikte ve kötümserlikte sınır tanımıyoruz. Bazı şeyleri geride bırakmamız gerektiğini anlıyoruz. Aslında uzlaşmacı olmak ve huzuru sağlamak istiyoruz, ama gerilim izin vermiyor olabilir. Birbirimizi kırmamak için çaba göstermemizde fayda var. Yaşananlar, 9 Mart ta yaşadığımız tutulmanın da etkisi ağırlıklı olarak aslında. Bugün yaşanacak tutulmanın genel ve burçlarınıza olan etkilerini 20 Mart Pazartesi günü uzun şekilde ele aldığım için kısaca ele aldım bugün. Detaylı yorumu Pazartesi yazımızda bulabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

23 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eşinizle ilgili konular sizi meşgul edebilir. İkili ilişkilerinizde kendinizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Bazı konularda ani kararlar alabilirsiniz. Gün içinde iletişimde olduğunuz kişilere ani tepkiler vermemeye özen gösterin. Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınız sizi zorlayabilir. Zihinsel süreçlerinizde sizi karmaşaya sürükleyen olaylar yaşayabilirsiniz.

23 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz ortamda hemen fark ediliyorsunuz. Alımlı duruşunuzla ilgi odağısınız. Hareketlisiniz. Fikirlerinizi uygulamak için tam günündesiniz.

22 Mart 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aile büyükleriniz, patronlarınız ve kurumlarla ilişkileriniz ön plana çıkarken, ikili ilişkilerde agresyon, güç mücadeleleri ve manipulasyon gibi davranışlar karşılaşabileceğiniz için, sakinliğinizi koruyup olayları gözlemlemeniz ve konuların üzerine gitmemeniz faydalı olacaktır.

23 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parçalı Ay tutulması, ilişkilerinizde beklenmedik gelişmeler yaratabilir. Gerekli uzlaşmalar ve diplomasi yapılmazsa ilişkileriniz riske girebilir. Bu etki ortaklaşa işleriniz için de geçerli.

23 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özellikle ilişkiniz ve ortaklığınızla ilgili ilişkilerinizdeki denge unsuru mercek altına alınabilir. Bu konulardaki duygularınızı daha etkin ifade etme olanağı bulabilirsiniz. Ay tutulmalarında mevcut durumun iyileştirilmesi ve tamamıyla neticelendirilmesi mümkün olacağından bilhassa duygularınızda bir boşalma ve sonuca ulaşma odaklı hale gelebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün sabah saat 08:24‘te Ay Terazi burcuna geçiş yapıyor ve saat 15:00‘te 3 Derece Terazi burcunda Ay Tutulması gerçekleşiyor. İlişkilerimize eğilmek, adil olmak, hak yememek, medeni davranmak, kibarlık yapmak, güler yüzlü, romantik olmak, sosyalleşmek, gezmek, eğlenmek ve çevremizle bağlantı kurmak konuları çerçevesinde duygusal stresler yaşamak mümkün. İlişkilerimiz ve bu alanda yarattığımız denge ve uyum bu birkaç gün içerisinde oldukça önemli olacak. Bu dönemdebağlantılarınız, ortaklıklarınız, sosyal alanda kurduğunuz bağlar evlilik veya partnerle olan ilişkileriniz mercek altına gelebilir. Ay Tutulması dönemleri hayatınızın bir alanında denge kurmaya yönelik bir çaba içinde olduğunuza işaret eder. Bu konuda güçlü duygular beslersiniz, hislerinizi açığa çıkarır, kalbinizdekileri dökebilirsiniz. Bu tutulmaya Merkür'de eşlik ediyor yani kavuşum yapıyor. Duygularınızı ifade etmeli, sorunları konuşmalı, problemlere adil ve eşit çözümler aranmalı, ilişkilerde roller her iki taraf açısından ortak paylaşılmalı bir taraf diğerine tüm işleri bırakmamalı. Dolayısıyla siz de sözel olarak kendinizi ifade etmekte zorlanmayacağınız bir zaman. Ne demek istediğinizi anlatmak isteyeceksiniz, karşınızdakinin de sizi anlayışla dinlemesini, tolerans göstermesini ve bir takım konularda özveride bulunmasını isteyebilirsiniz.

23 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Dikkatinizi dağıtacak gelişmelere takılmamalı, planlarınızın başarısıyla ilgili hayaller içinde kendinizi kaybetmemelisiniz. İşiniz hakkında bazı toplantılara katılmak ve bu toplantılarda çeşitli bilgiler sunmak durumunda kalabilirsiniz.

23 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 38' 45" R
Ay
Akrep
21° 19' 56" R
Merkür
Koç
15° 58' 56"
Venüs
Koç
24° 56' 28"
Mars
Balık
25° 55' 49"
Jüpiter
Boğa
22° 48' 53"
Satürn
Balık
16° 07' 46"
Uranüs
Boğa
22° 04' 06"
Neptün
Balık
28° 45' 19"
Plüton
Kova
02° 05' 28"
Chiron
Koç
20° 22' 43"
Lilith
Başak
22° 47' 32"
True Node
Koç
15° 35' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 12:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>