Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Ay, ilişkinizle daha çok ilgilenme isteğinde olabileceğinizi belirtiyor Sevdiğinizle ilgilenmek isteyebilir ve duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz.

Çevresel şartlardan olumlu etkilenebileceğiniz hareketli bir gündesiniz. Satürn kararlılığınızı arttırırken, aldığınız olumlu etkiylearkadaşlarınızın veya yakın dostlarınızın size destek vereceği çalışmalar yapmak istemeniz mümkün.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlarda çalışmaktan zevk alabilirsiniz.

Bugün büyük değişiklikler peşinde koşmamakta fayda var. Hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Bununla birlikte geçmişe ait konuları gözden geçirebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Özel zevklerinizi ön planda tutmaya çalışacağınız bir dönem. Aşırılıklara karşı tepkiler alabilirsiniz. Sınırlanmışlık duygunuzu yenebilmeniz, taviz olarak değerlendirdiğiniz bazı bedeller ödemenizi gerektiriyor. İlişkiler açısından daha sağlıklı bir sürece gireceksiniz. Beklemediğiniz yakınlaşmalar size kısmi pişmanlıklar da içeren duygusallıklar yaşatabilir.

21 Mart 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar yeni haftamız, saat 05:13 Ay-Mars arasındaki mücadeleci görünümle başlıyor.  İş hayatınızla ilgili konularda titiz çalışma ve yoğunluğun, ince eleyip sık dokumanın işareti olan bu enerji, özgür hareket etmek bireyin önünde engel oluşturur. Özellikle sabah saatlerinde kişi kendini kıstırılmış gibi hissedebilir. Saat 15:59 Ay-Neptün karşıtlığı meydana gelecek. Kafamız bir şeylere takılabilir. Bizi  hiç kimsenin anlamadığını düşünürüz. Oysaki  bizi alkışlamasalar da,  çevremize karşı ılımlı davranmamızda yarar var. Saat 18:13 Ay-Venüs karşıtlığı içinden çıkamadığınız sorunları, inancınızı güçlü tutarak aydınlığa kavuşabileceğiniz, teselli bulabileceğiniz anlamındadır. Hayat her gün bir başka mucizeyi doğan güneşle birlikte bize sunmakta. Eğer endişelerimizin köküne inmeyi  kabul edersek, göreceğiz ki çaresiz değiliz. Umut verici yeni gelişmelerle karşılaşmamız dileğimle,

21 Mart 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güneş burcunuzda , enerji gücünüzü yükseltiyor. Kendinizle ilgili değişimler söz konusu. Partnerinizle aranızda bir takım sürtüşmeler gündeme gelecektir.. Bugün kırıcı davranışlardan uzak kalmalısınız. Israrcı yönlerinizi ortaya çıkaran sözcükleriniz, olayların seyrini değiştirebilir. Çevrenize yanlış yansıma verebilirsiniz.

21 Mart 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

23 Mart (+/- on beş gün) civarında, sizden saklanan veya sizin gizli tutmaya çalıştığınız şeyler ortaya çıkabilir ya da bazı kişiler ya da olaylar hakkında bilgi toplamak istiyorsanız, en geç Eylül sonuna kadar sonuç alabilirsiniz. Ortaya çıkan sırlar şaşırtıcı olabilir ve ilişkilere zarar verebilir. Seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, yabancılarla ilişkiler, hukuk, eğitim, ticaret, ulaştırma veya bilişim başlıklı konularda sonuç alanabilecek, beklenmedik, ama muhtemelen hoş haberlere açık günlerdesiniz. Uzun zamandır zorlanan ikili ilişkiler açısından ise, bir süredir hassas bir süreçdesiniz (özellikle burcun ilk günleri doğanlar için). Bazı konularda fikirleriniz konusunda ısrarcı olabilir, son noktayı koyabilirsiniz. Ruhsal ve mental sağlığınız ya da ikili ilişkileriniz(evlilik, ortaklık,birliği) ön plana çıkıyor. Gizli kalmış konular aydınlanabilir, araştırdığınız olaylar veya kişiler varsa sonunda aradığınız bilgiler açığa çıkabilir veya bazı sırların ortaya çıkması sizde rahatlama sağlayabilir, kendinizi daha özgür hissedebilirsiniz. İşinizi, üzerinde yoğunlaştığınız konuları veya sağlığınızı ilgilendiren başlıklar öncelikli olarak gündemde olabilir. Maddi, manevi ve fiziksel olarak güvenliği boş geçmemeniz gereken bir aydasınız sevgili Koçlar. Bu hafta bir Ay tutulması yaşanacak. Meydana gelecek olan Ay tutulmasının etkilerini de hurriyet sosyal sayfamdaki köşemden okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Mart 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün çalışma hayatınızla ilgili koşullarda değişiklikler olabilir. Sorumlu olduğunuz işlerinizi daha iyi hale getirmek için çabalayabilirsiniz. Sizi yoran konulara karşı duyarlı olmanızda fayda var. Gün içinde bazı konularda belirsizlik yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerin sizin yardımınıza ihtiyacı olabilir. Fedakarlık yapmanız gerekebilir.

21 Mart 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ziyaret etmeniz gereken insanları ihmal etmeyin. Buna denge getirmediğiniz sürece uzun süredir dost olduğunuz insanların tepkisini alabilirsiniz.

21 Mart 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim ve seyahatlere katılabilir, kişisel gelişim çalışmalarında yer alabilirsiniz. Pozitif etkili bir günde olsanız da, unutkanlık ve dalgınlıklara, iletişim hatalarına dikkat etmeli, yakın çevre ilişkilerinde size verilen sözlere hemen inanmamaya ve onlara zaman vermeye özen göstermelisiniz.

21 Mart 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta başıhayatınız fazlasıyla yoğun olabilir ve bu yoğunluk sizi yorabilir. Enerjiniz yavaş yavaş yerine geliyor. Özel hayatınızı ilgilendirecek önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz.

21 Mart 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Geçmiş zamandan kalan zorlu ve karışık projelerinizi bu süreçte yeniden planlayıp yoluna koyabilirsiniz. İlerleme kolaydır, önünüzdeki engeller sanki görünmez bir el tarafından kenara çekilir. Ayrıca bu süreçte ufkunuz genişleyecek, felsefe ve astroloji gibi uğraşlarınız varsa bu bu konuları da en olumlu şekilde geliştireceksiniz.

21 Mart 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, ilişkilerinizi, bu ilişkileri kurduğunuz kişilerin yöneteceği bir gün olabilir. Kontrolü elinizde tutmak için çabalamayın. İdareyi onlara bırakır ve uyum sağlarsanız, hem biraz dinleneceğiniz, hem de eğleneceğiniz bir gün geçirebilirsiniz.

21 Mart 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 16' 52" R
Ay
Akrep
29° 30' 13"
Merkür
Koç
15° 59' 28"
Venüs
Koç
25° 44' 44"
Mars
Balık
26° 26' 05"
Jüpiter
Boğa
22° 57' 57"
Satürn
Balık
16° 11' 24"
Uranüs
Boğa
22° 06' 18"
Neptün
Balık
28° 46' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 24' 58"
Lilith
Başak
22° 51' 53"
True Node
Koç
15° 33' 33"
Son Güncelleme : 26/04/2024 03:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>