Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Mart 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiler ve evlilik açısından yoğun bir gün olabilir. Alabileceğiniz önerileri yakından incelemeniz gerekmekte. Kararlarınızı siz belirlemeye çalışmalısınız. Sürprizlere hazır olmalısınız.

İkili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme geliyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarından hoşlanabilirsiniz. Yaratıcı çalışmalar günü. Özellikle akşam saatlerinde kendinizi güçlü hissederek işinizden zevk alabilirsiniz. Bununla birlikte abartılardan kaçının.

Ay ın burcunuza yaptığı gerilimli açı, bugün aileniz ve paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiğine işaret ediyor. Bugün maddi konular gündemde olabilir.

Parasal konularda dikkatli olmalısınız. Gerçekçi olmayan planlar hayal kırıklığı getirebilir. Bu arada duygusal reaksiyonlarınızda da aşırılıklar mümkün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendinizi doyumsuzluk içinde gördüğünüz konularda duygusal hareketlilikler içine gireceksiniz. Yakında yaşamınızda önemli değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz. Özel zevklerinize ve uğraşlarınıza zaman ayırma çabanızda, ikili bir ilişki içersinde ilginç fırsatlar yakalayacaksınız. Bu uğraşlar arasında yolculuklar da olabilir.

15 Mart 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 07:36 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle kolayca bağlantı kurmanızı, uygun sözcükler kullanarak güçlü bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlar. Özgür yaklaşımlar içinde, hareket etmeniz kolaylaşır. Saat 08:58 Merkür-Pluto olumlu görünümü huzur ve emniyetin ne kadar kıymetli olgular olduğunu hatırlatıcı ve  zihinsel anlamda besleyicidir. Ne durumda olursanız olun, güven duygunuzu ayakta tutmanın, hayattan umudunuzu kesmemenin gerektiğini hatırlatır. Amacınız toplumdaki yerinizi belirginleştirmek ve güç kazanmaktır. İç derinliklerinizle temasa geçtiğinizde yenilenir ve tazelenirsiniz. Ne kadar özel biri olduğunuzu düşünürsünüz. Saat 11:42 Merkür-Jüpiter karşıtlığı, meseleleri iki yönlü ele almanız mümkündür. Bazen oldukça iyimser düşünürsünüz bazen de fazlasıyla titiz ve eleştirel yaklaşabilirsiniz. Fikirlerinizi ifade ediş tarzınız da bu yöndedir. Saat 19:03 itibariyle İkizler burcunda oluşacak ilkdördün etkisinde, insanların sizin hakkınızda ne düşündüğü, içinde bulunduğunuz durumun ne şekilde sonuçlanacağı, hayatınızın hangi yönde ilerlemekte olduğu konularında kafanızın karışmasına neden olabilir. Bazen başkalarının duymayı istedikleri sözleri söyleyebilirsiniz, bazen de sizi üzmeye çalışanları yok sayabilirsiniz.  Kimi zaman sezgilerinizin sizi yönlendirmesi mümkünken, çoğu zaman birilerinin etkisi altında kalabilirsiniz. Aslında değişim yanı başınızdadır, hatta gölgeniz gibi sizi izlemektedir. Fakat nedense bağımlılıklarınızın, alışkanlıklarınızın kurbanı olabilirsiniz. Öncelikle şunu belirteyim ki, ne durumda olursanız olun bir konuda karar verme aşamasında iseniz, ilerlemek istediğiniz yön hakkında bütün verileri toplayın. Gitmek istediğiniz yol, varmak istediğiniz konum veya ulaşacağınız hedef hakkında geniş bir bilgi sahibi olun ve değişime açık olun. Çünkü aşırı duyarlı davranmaya çalıştığınız sürece önünüzde açılan yolun farkında olmanız ve ilerlemeniz mümkün olmaz. İşlerinizde kolaylıklar dileğimle,

15 Mart 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay kombinasyon burcunuz Yay'da ilerliyor ve sosyal ilişkilerinize renklilik ve farklılık getiriyor. Bugün, yalnızlıktan hoşlanmayacak ve bir çok arkadaşınızla birlikte olma ihtiyacı içinde olacaksınız. Bulunduğunuz ortamlarda istediğiniz potansiyeli sağlayacak konuşmalar yapabilirsiniz. . Kendinizi ispat etme konusunda ilişkilerinizi ustaca kullanıyorsunuz.

15 Mart 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugünlerde saklamanız gereken bilgilere veya sırlarınıza dikkat etmelisiniz. Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir. İlerlemenize faydası olacak kişisel değişiklikler yapabilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmenin, özelliklerinizi belirginleştirmenin ve yeni şeyler öğrenmenin faydasını görebilirsiniz. Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Önyargılı, takıntılı veya sabit fikirli kişilerle karşılaşabileceğimiz bir gün. Mental anlamda çok çalışmamız gerekebilir ve bazı engellerle karşılaşabiliriz. İletişim zor akıyor ya da iletişimsel sorunlar yaşanabilir. Kendini ifade emek isteyecektir. Başkalarının işlerine karışmamalıyız ve bizim işlerimize karışılmasına izin vermemeliyiz. Planlarda gecikmeler ve ertelemeler söz konusu olabilir. Karşı cinsle ufak tefek gerilimler yaşansa da, cinsel çekimin ve tutkuların ön planda olduğu günlerdeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

15 Mart 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumlu olduğunuz konuları temellendirmek isteyebilirsiniz. Yaşayacağınız zihinsel süreçler sizi yorabilir. Çalışma hayatınızda daha fedakar davranmanız gereken durumlar meydana gelebilir. Gün içinde abartılı konuşmalarla karşılaşabilirsiniz. Üstlerinizle yaptığınız görüşmelere önem vermeniz gerekebilir.

15 Mart 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın geçmişte bir kişi hakkındaki yaptığınız konuşmalardan dolayı pişmanlıklar yaşayabilirsiniz. Özür dileyerek bu hatayı gidermeye çalışın.

15 Mart 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Dostlarınız ve arkadaşlarınızla birlikte olmak sizi rahatlatacak. Çok hoş organizasyonlar yapabilir, grup arkadaşlarınızı motive ederek ilişkileri daha canlı tutabilirsiniz. Hanım arkadaş ve akrabalarınızın sorunlarıyla ilgilenmek, sıkıntı verebilir. Ancak, onlara anlayış göstermeniz gerekiyor.

15 Mart 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, tamamlanması gereken işleriniz devrede olabilir. İş hayatınızda abartılı hareketlerden ve durumlardan uzak durmak önemli olmalı. Alacağınız bazı haberler bunu tetikleyebilir.

15 Mart 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dünkü enerjinize ve davranışlarınıza sahip olacağınız bir gündesiniz. Ancak bugün gündelik işleriniz ve hizmet alanınızda iyi niyetlerle girişebileceğiniz fikirsel konularda hevesli olabilirsiniz. Bilinçaltınızda besleyip büyüttüğünüz bir fikri çalışanlarınıza aktarma konusunda izleyeceğiniz tutum inatçı ve dediğim dedik olmadığı sürece başarılı olabilirsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay İkizler burcunda geçişini sürdürüyor. Akşam saat 20:03′te boşluk etkisine giriyor. Konuşmalarınızda tutamayacağınız sözler vermemeye özen gösteriniz. Tüm gün Merkür Jüpiter arasında çekişmeli uzlaşması güç bir bağlantı yer alacak. Düşünce ayrılıklarına düşmek ihtimali yüksek bir gündeyiz. Yapılması gereken işler beklerken sizin canınız dinlenmek hiçbir şey yapmamak ve hayallere dalmak isteyebilirsiniz. Dalgın ve unutkan olmak mümkündür. Başkaları ile kurduğunuz iletişimde ben bilirim gibi ukala tavırlara eğilim göstermek veya sadece kendi bakış açısına önem veren bir tavır takınmaktan kaçınmaya çalışın. Büyük laflar edip, yapamayacağınız, tutamayacağınız sözler vermekten kaçının. Aşırı iyimser bir bakışla planları ve projeleri değerlendirirken önemli detayları göz ardı edebilirsiniz. Bu transit işle ve yatırımlarla ilgili yeni fırsatlar aramak, girişimler yapmak için çok verimli olabilecek bir dönemdir. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

15 Mart 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün tüm enerjiniz çekilmiş gibi hissedebilirsiniz. Bu nedenle, girdiğiniz ortamlarda da sükunetin hakim olmasını isteyeceksiniz. Hayatınızda bu dönem içerisinde yaşadıklarınızla ilgili düşünceler, aklınızda dönüp durabilir.

15 Mart 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 48' 27" R
Ay
Koç
14° 21' 45"
Merkür
Koç
20° 02' 51"
Venüs
Boğa
07° 50' 07"
Mars
Koç
03° 59' 48"
Jüpiter
Boğa
25° 15' 23"
Satürn
Balık
17° 02' 51"
Uranüs
Boğa
22° 39' 58"
Neptün
Balık
29° 04' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 04"
Lilith
Başak
23° 57' 11"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 05/05/2024 23:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>