Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Mart 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi yalnız hissedebileceğiniz bir gün. Partnerinizin sevgisiyle ilgili endişelere kapılabilirsiniz. Onunla iletişiminizi güçlendirin. Yeni ortamlar ve paylaşımlar ilişkinize taze bir soluk getirebilir.

Burcunuzda bulunan gezegenler yaşamınızda değişiklik yapmak için girişimlerde bulunabileceğinize dikkat çekiyor. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebileceğiniz söylenebilir.

Gezegen birikimi sizi ev ve aileyle ilgili konularda etkilemeye devam ediyor. Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebileceğiniz bir gün. Günün ilk yarısında hareket ve heves ön planda olmakla birlikte öğleden sonra saatlerinde parasal konularda daha akılcı davranmamız gerekmekte.

Yoğun bir hareketliliğin yaşandığı bir gündesiniz. Çok sayıda uğraş ve kısa yolculuk mümkün. Bununla birlikte engellerle de karşılaşabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Organizasyon ve ön hazırlık konularındaki becerileriniz, iddialı karakterinizden kaynaklanıyor. Bu, bazı durumlarda sizi sonuca kolay götürürken, gereksiz yarışlar içine de sokabiliyor. İddiacı, ama ısrarcı değilsiniz. Sürekli denetleme huyunuz, oturmuş dostluklarınızdan çok, yeni kurduğunuz ilişkilerde rahatsızlık verici bir özellik olarak görülüyor.

14 Mart 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Ay-ikizler burcu seyir etkinliğinde yeni haftaya merhaba diyoruz. Hayatın eğlenceli ve çocuksu olan taraflarını ortaya çıkartıcı ve zihinsel açıdan algılamanızı güçlendiricidir. Karşınızdaki kişinin sizi kandırması, kendi arzuları doğrultusunda yönlendirmesi zordur. Saat 02:21 Ay-Venüs arasındaki görünüm ruhumuzdaki güzellikleri dile dökmemizi sağlıyor. Ancak bu dile döküşte bir miktar sitem bulunması mümkündür. Yani kişi daha güzel bir ilişki yaşamak, daha güzel bir dünyada nefes almak istediğini sözle ve davranışlarıyla belli etmeye çalışır. Saat 03:42 Ay-Mars karşıtlığı, çevrenizle iletişimi güçlendirici ve hedeflerinizi gerçekleştirmenizde sizi aktif edicidir. Her işi kolaylıkla halledebilecek gücünüz var. Saat 16:07 Ay-Neptün görünümü, gün içinde  size söylenen veya vaat edilen sözlere dikkatli olmanın önemini vurguluyor. İyice dinleyerek doğruluğunu anlamaya çalışınız. Eğer önemli bir konuda karar verecekseniz bu saati tercih etmeyiniz. Çünkü hem kendinizi hem de bir başkasını yanlış yönlendirebilirsiniz. Saat 21:26 Merkür-Satürn görünümü,hayatınız-eğitim konuları-yurtdışıyla alakalı meseleler-kişisel gelişim, ticaret gibi konularda yeni bir adım atmanız, ilerlemeniz yönünde zorlanma yaratabilir. Şartlara baktığınızda önünüzde aşılması gereken yollar vardır ve siz de bunları aşamayacağınızı sanırsınız. Yapılması gereken, hedefinize inanarak odaklamak, nasıl bir yol izleyeceğinizi tespit etmektir.  Böyle yaparsanız, her türlü zorluğu aşabilirsiniz. Saat 22:48 Venüs-Mars görünümü, yaşadığımız dünyadaki gelişmelerin bizi tedirgin etmesine yol açabilir. Bir yanıyla farklı bir hayatın hayalini kurarken, diğer taraftan gücümüzü, fikirlerimizi ortaya koyarak mücadelemizi sürdürürüz. İnsanlarla olan ilişkimizde kimi zaman fedakarlık, özveri gibi temalara önem verirken, aslında pek de anlayışlı olmaktan yana değilizdir. Çünkü yaşanılanlar canımızı sıkmaktadır. Yeni haftanın arzu edilen gelişmelere vesile olması dileğimle,

14 Mart 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Beraberyaptığınız arkadaşınızı daha planlı çalışmaya yöneltin. Çok çalışan akıllı bir kişi olarak, çevrenizden de aynı duyarlılığı beklemelisiniz. Bugün veriminizi daha da artıracak yöntemler bulacaksınız. Azimli gününüz. Duygusal yaşantınızda çok hassassınız. Bir o kadar da çevrenizle çok ilgileniyorsunuz..

14 Mart 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Haftaya yüksek enerjiyle başlıyorsunuz sevgili Koçlar. Yeni girişimlerde bulunabilir, yeni yöntemler deneyebilir, farklı yerlerde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. Hafta ortası civarında ise, engeller, zorluklar ya da yeni sorumluluklar, yükler veya görevler ortaya çıkabilir. Sabırlı olmanız ve esneklik göstermeniz gerekecek. Hafta sonuna doğru ise, iletişim trafiğiniz artıyor, cevaplanması gereken epostalar, mesajlar, telefonlar v.b hafta sonu da devam ediyor. İletişim kanallarıyla veya konuşarak kendinizi hızla ve net şekilde ifade edebileceğiniz günlerdesiniz. Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz.Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

14 Mart 2016, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdeki konular gündeminizi meşgul edebilir. İdeolojik konularda çatışmalar içinde olabilirsiniz. Görüştüğünüz insanlara daha sakin yaklaşmanızda fayda var. Aşk hayatınızda mücadele gerektiren konularla karşılaşabilirsiniz. Yaşananları algılamakta zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları netleştirmeye çalışabilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşbirliği çerçevesinde teşvik edici tavırlarınızla emellerinize ulaşıyorsunuz. Yaşam tarzınızı değiştirmeye çalışıyorsunuz. Ancak acele etmeyin.

14 Mart 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya iletişiminiz hızlı başlarken bugün birçok konuda olumsuz ve negatif bir iletişim içinde olabilirsiniz. Bu etkileşim özel hayatınıza da yansıyabilir. Bu hafta duygularınızı iyi kontrol etmeniz gerekebilir.

14 Mart 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bütün gün bol bol konuşmaya ve iletişime odaklanacaksınız. Konu olarak daha çok medya, reklam, eğitim danışmanlığı veya pazarlama alanlarında olabilir. Bilinçaltınızda kurguladığınız konuları ifade etmekte zorlanabileceğiniz ve kendinizi bu nedenle baskı altında hissedebileceğiniz bir durum meydana gelebilir. Anlaşılmadığınızı düşünebilir ve gerginlik hissedebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay 00:03′te İkizler burcuna geçiş yapıyor. Birden fazla konuyla aynı anda ilgileneceğimiz, konuşmaya, anlatmaya, okumaya, yazmaya kısacası tüm gün bol bol iletişim kurmaya ve haberleşmeye yöneleceğimiz bir gündeyiz. İlgi odağınızın sık sık değiştiği Ay/İkizler günlerinde yapmak istedikleriniz konusunda maymun iştahlı davranabilirsiniz. Zihniniz yerinde duramaz, merakınız alevlenir, çat orada çat burada olabilirsiniz. Birden fazla kişiyle aynı güne randevulaşabilirsiniz. Arkadaşlarla bir araya gelmek sohbet, muhabbet, dedikodu yapmak için harika bir süreçtir. Sohbetler akıcı, esprili, kıvrak geçer ve monoton olmaz. Ay İkizler burcundayken kardeşlerle, kuzenler, yeğenler, komşularla ilgilenebilirsiniz. Mektup yazmak, projeler, eğitimler, kurslar, seminerler, sınavlar, yollarda gidip gelmeler, internette yazışma, telefonla konuşma, iletişim araçları ile ilgili alışveriş yapmak gibi bu süreçte etkili olacaktır. Bugün ayrıca Merkür ve Satürn arasında zorlayıcı bir kare açı yer alacak. Ağır çalışma koşulları altında olabilirsiniz ve yoğun bir zihinsel çaba sarf ediyor olabilirsiniz. Başkalarıyla iletişim kısıtlı olabilir. Karşılaştığınız kişiler üzerinde tavrınız, sözleriniz ve düşüncelerinizle biraz soğuk ve uzak ancak sağlam bir intiba bırakabilirsiniz. Düşüncelerinize ve planlarınıza yönelik gelebilecek eleştirilere sıcak bakmayabilirsiniz. Bugün Mars ve Venüs arasında dinamik, harekete geçiren aynı zamanda çekim alanı yüksek bir kare oluşacak. Bu görünüm evrensel aşıklar Mars ve Venüs'ün birbirlerine duyduğu güçlü çekim gibi bir etki yaratabilir. Önce tartışıp sonra alttan aldığımız ve barış yaptığımız bir konu olabilir. İlişkilerde kimin ne istediğine dair tartışmalar yaşanabilir. Cinsel çekim oldukça fazladır. İlişkilerin, aşkta tutumunuzun ve evrensel anlamda kadın erkek ilişkileri hakkında konuşup düşünebileceğiniz bir gün. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

14 Mart 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, aileniz önem kazanacaktır. Evde, huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Aileniz ile kolayca iletişim kurabileceğiniz bir günde olduğunuzdan da, tartışılmayı bekleyen ciddi konuların, özellikle de maddiyat ile ilgili olanların üzerine eğilebilirsiniz.

14 Mart 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 55' 42" R
Ay
Başak
04° 56' 33"
Merkür
Boğa
00° 45' 13"
Venüs
Boğa
20° 43' 33"
Mars
Koç
12° 00' 44"
Jüpiter
Boğa
27° 43' 27"
Satürn
Balık
17° 50' 17"
Uranüs
Boğa
23° 16' 25"
Neptün
Balık
29° 20' 42"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
21° 31' 21"
Lilith
Başak
25° 06' 52"
True Node
Koç
14° 52' 50"
Son Güncelleme : 16/05/2024 10:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>