Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Mart 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Venüs ün etkisiyle ikili ilişkinizde güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Bu gün sevgi konusunda arzu ettiğiniz gelişmeleri gerçekleştirebilirsiniz.

Zihinsel aktivitenizden rutin işlerinizi düzenleme konusunda faydalanabileceğiniz görülüyor. Ay bu gün mesleki sorunların ve sağlık konularının ön planda olabileceğini belirtiyor. Ruhsal gerginlik sağlığınızı hassaslaştırabilir.

Parasal konularda olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz. Maddi konularla ilgilenme isteğinde olabilirsiniz. Bir miktar dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Önceden gözardı etmeye çalıştığınız sorunlar yeniden gündeme gelebilir.

Çevresel şartlar zaman zaman elinizi kolunuzu bağlayabilir. Bununla birlikte karamsarlığa kapılmamaya çalışmalısınız. Aşırı duygusal reaksiyonlar şaşırtıcı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir konuda yararlı olmak için yaklaşacağınız bir tanıdığınızı, size karşı biraz tepkili bulacaksınız. Nedenini kavrayamadığınız tavırların üzerine ısrarla gitme özelliğiniz, çözümsüzlüğü kolaylaştırabiliyor. Çok eski bir arkadaşınızın yaşadığısorunlarına üzülüyorsunuz. Bu nedenle, onun için arkadaşlar arasında bir destek arayışına girebilirsiniz. Aşk yaşamı : Çekingenlik, sizi çok iyi tanıyan partnerinize açıklayamayacağınız bir gerekçe. Partnerinizin ailesiyle ilişkilerinizi geliştirmeniz, bir gereklilik olarak önünüzde duruyor.

13 Mart 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Saat 01:41 Ay-Pluto görünümü, başarının ancak sabretmekle ve zaman faktörünü göz önüne alarak düşünmekle mümkün olacağını söylüyor. Saygın, stil sahibi, zirvede olan kişilere gizli bir hayranlık duyarsınız. Bulunduğunuz konumda yükselmeyi hedeflersiniz. Hafife alınmaktan pek hoşlanmazsınız. Saat 02:36 Ay-Jüpiter görünümü, paramıza sahip çıkmamızı ve buna uygun şekilde hareket etmemizi sağlayıcıdır. Detaylı düşünürüz, mantığımızı öne alırız ve işimize sahip çıkarız. Sağlığımızı önemsediğimiz için, rahatlatıcı bir akşam geçirebiliriz. Saat 08:18 Ay- Chiron güçlendirici ve şifalı görünümü güç, huzur ve güven aşılayıcıdır. Kişisel değerleriniz başta olmak üzere, umutlarınız, kendinizde ve başkalarında kıymetli bulduğunuz güzelliklere sahip olmak, zayıflıklarınızı yenmek istersiniz. Saat 09:20  Ay-Kuzey düğüm görünümü, maddi şartlarımızı iyileştirmek için, öncelikle işimize gücümüze sağlığımıza önem vermenin gerekli olduğunu işaret ediyor. Saat 11:47-23:04 arasında Ay-boşluk etkisi altında, kalıcı ve gerçekçi bir şekilde karar almamız kolay değildir. Ayrıca uygun olmayan bir zaman anlamına gelir ki, durumu akışa bırakmak yerinde olur. Parasal ve ileriye dönük düşündüğümüz konularda kafamız karışır, yön bulmamız güçleşir, daha sonra pişman olacağımız sözler etmemiz, davranışlarda bulunmamız mümkündür. Saat 23:04 itibariyle etkili olacak, Ay-İkizler burcu geçişi,  çevresel ilişkilerden hızlı bir şekilde halledilmesi gereken tüm işlerimize kadar her konuda bizi hareketli ve meraklı  kılmakta. İlginizi çeken  konularda bilgi toplamanız, görüşmek istediğiniz kişilerle bir araya gelmeniz veya çabucak bitirmeniz gereken işleriniz varsa bu olumlu enerjiden destek alarak halledebilirsiniz. Bugün YGS sınavına girecek tüm kardeşlerimize başarılar dileğimle,  

13 Mart 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uranüs gezegeni olumlu açıları ile ani değişiklikler yaratarak hayatınızı olumlu şekilde değiştirir. Bu süreçte daha iyiliksever ve maddiyatınızı paylaşan durumda olacağınızdan verdikçe çoğalırsınız. Bir koyup on almak ya da tuttuğunuz taşı altına çevirmek bu süreçte gerçekleşir.

13 Mart 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gergin hissetmeniz bazı işlerinizi halletmenizi engelleyebilir veya verimi düşürebilir. İstediklerinizi yapabilmeniz veya koyduğunuz hedeflere ulaşabilmeniz için odaklanmanız ve yöntemlerinizi belirlemeniz gerekiyor. Yüksek yaratıcılığınız sayesinde düşündüğünüzden de güzel şeyler ortaya koyabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Ay'ın olumlu açıları gün içerisinde birbirimizi anlamamızı kolaylaştırabilir, birbirimize sevgiyle yaklaşmamızı sağlayabilir. Sevgi temalı ilişkilerimiz açısından destekleyici etkileri olan bir Cumartesi günündeyiz. Sevdiğimiz kişilerle keyifli vakitler geçirebilir, desteklendiğimizi görebiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

13 Mart 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Öğle saatlerini daha iyi değerlendirmeye bakın. Hareketsiz kalmak yerine elinizdeki kaynakları daha iyi kullanabilirsiniz.

13 Mart 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

En küçük aksilikte yerle bir oluyor, en küçük sevinçte göklere uçuyorsunuz. Daha zor engelleri aşmış biri olarak küçük sıkıntıları kafanıza takmayın.

13 Mart 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca sosyal ortamlar, arkadaş çevreniz ve etkinliklerde enerjinizle ön planda olan isim olurken, ikili ilişkilerinizde güzel tekliflerle karşılaşabilir,görüşmeleri ve özel yaşamınızdaki buluşmalarınızda keyifli saatler yaşayarak, mutluluk ve keyifle zaman geçirebilirsiniz.

13 Mart 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Birkaç hafta boyunca sosyalliğinizde geri çekilmeler hissedeceksiniz. Bu dönem platonik ilişkiler ve gizli saklı işlere meyliniz artabilir. Yakın çevre konularınızda bazı şeyleri aşırı iyimserlikle karşılayabilirsiniz.

13 Mart 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu süreçte ruhunuza şifa verecek etkinliklere katılabilirsiniz. Spiritüel çalışmalar yapmak, hayatınızda affedemediğiniz kimseleri affetmek ve ruhunuzdaki derin yaraları onarmak için çok uygun bir gündesiniz. Manevi konularda olumlu desteklere ve bakış açılarına sahipsiniz. Modunuz Ay‘ın boşluk etkisi nedeniyle bir parça düşük olsa da moralinizi bozmayınız. Genel olarak ise; bugün Ay Boğa burcunda 12:47'de boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Ay, Güneş ve Jüpiter arasında, toprak grubundaki olumlu açılar sayesinde sevdiklerinizle veya yakın çevrenizle rahat ve huzurlu hissetmeniz, ruhsal ve bedensel olarak uyumlu ve dengede olmanız mümkün. Yapmak istedikleriniz için çevrenizden yardım ve destek alabilirsiniz. Kolaylıkla arkadaşlar edinebileceğiniz ve gruplarda pozitif anlamda aktif olabileceğiniz bir zamandır. Aileden ve çevrenizden sizi mutlu edecek olumlu bir fırsat çıkabilir ve gününüzü rahat geçirebilirsiniz. Hayatınızda yer alan erkek otorite figürlerinden yardım alabilirsiniz. Genelde rahat ve stresi az bir tatil günü geçirebilirsiniz. Annelik etmek, yemek yapmak, alışveriş ve dostlarla bir arada olup iştahla yiyip-içebileceğiniz bir gün olacaktır. KOÇ BURCU HAFTALIK VİDEO YORUMU

13 Mart 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

13 Mart 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
25° 50' 04" R
Ay
Başak
03° 47' 11"
Merkür
Boğa
00° 37' 51"
Venüs
Boğa
20° 36' 23"
Mars
Koç
11° 56' 17"
Jüpiter
Boğa
27° 42' 04"
Satürn
Balık
17° 49' 53"
Uranüs
Boğa
23° 16' 05"
Neptün
Balık
29° 20' 33"
Plüton
Kova
02° 03' 43"
Chiron
Koç
21° 31' 04"
Lilith
Başak
25° 06' 13"
True Node
Koç
14° 52' 44"
Son Güncelleme : 16/05/2024 08:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>