Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Mart 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yay burcuna geçen Ay size daha büyük bir özgürlük, yeni deneyimlere açık olma ve heves getirmekte. İletişim ve yabancı kişilerle temas gündemde olabilir. sevgi konularında beklenmedik yenilikler yapabileceğiniz görülüyor

Organizasyon konusunda güçlük çekebileceğiniz bugün,yaşantınızda arkadaşlarınızın etkisinde kalabilir ve ani kararlar alabilirsiniz. Sosyal ortamlarda etkileyici kimselerle tanışabileceğiniz görülüyor.

Kişisel gelirinizi arttırmak için başkalarının fikirlerinden yararlanabilirsiniz. Alabileceğiniz haberler, yeni kaynaklar sağlayabilir. İlişkileriniz yardımıyla yeni yatırımlar yapabilir ya da en azından ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz. Borçlarınız varsa rahat koşullar sağlayabilirsiniz.

Duygusal bakımdan karmaşık hissedebilirsiniz. Anlaşılma isteğinizin yoğun olması, diğer konulara sabırsızlıkla yaklaşmanıza yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı konulardaki değişiklik düşünceleriniz, elverişli ortamlarda düzenlemeler gerektirecek. Dostluk ilişkilerinizde, değişmez ilkelerinizin yarattığı problemleri bugünlerde ciddiye almanız gerekiyor. Yenilik merakınız sizi yeni arayışlara yöneltebilir. Bugünlerde yeni ortamlarda kendinizi belli konularda sınama ihtiyacı duyabilirsiniz. Aşk yaşamı : Birtakım düzenleme niyetleri içindesiniz. Sizi kararsızlıklara düşüren gelişmeler yapıcı eğilimleri olan duygularınızın önüne geçiyor. Biraz daha zaman geçmesini bekleyebilirsiniz.

18 Mart 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 06:08-09:54 Ay-boşluk  etkisi altında günümüz başlıyor.  Güven duygumuzu kaybetmeden sabah saatlerinde  rutin işlerimizi bitirelim. Boşluk etkisi Yengeç burcunda oluştuğu için, evimiz, ailemizle yakından alakalı konular üzerinde daha hassas davranabiliriz. Dışarıdan bakıldığında sert ve taviz vermez görüntümüze karşılık, iç dünyamızda bir hayli alıngan olabiliriz. Bazen kızarız, içerleriz, sıkılırız ancak biliriz ki, köklerimizden kopmamız zordur. Güven içinde yaşamak bizim için son derece önemlidir. Saat 09:54 Ay-Aslan burcu geçiş etkinliğinde, ifade gücünüzün doruklarındasınız. Sizi durduracak hiçbir engel veya terslik mümkün değil gibi gelecektir. Güne uyandığınız an, kendinizi coşkulu hissedebilirsiniz. Probleminiz olsa bile bunları bir şekilde çözebileceğinizi düşünürsünüz. Kendinizi güçlü göstermek, insanları etkilemek ve ilgi görmekten keyif alırsınız.Saat 17:46 Ay-Mars görünümü, aşk hayatınızı ilgilendiren yeniliklerin işaretçisidir. Bay ve Bayan Koçları çekici kıldığı gibi, karşı cins üzerinde bir hayli etkili olmalarını sağlayan olumlu bir enerjidir. Sizleri şanslı, aktif, bir hayli güçlü kılar. Yolculuk, dış dünya ile bağlantı, hedefinizi gerçekleştirme, yeni birileriyle tanışma, harekete geçme anlamında da bir hayli kuvvetli kılacaktır.Çanakkale Zaferimizin 101. yıldönümünde, başta yüce Atatürk  olmak üzere, tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve  aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyoruz.

18 Mart 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal yaşantınızla ilgili kendinizi tanıma fırsatı veriyor. Çevresel koşullarınızı kendiniz yaratıyorsunuz. Bugün yaşantınıza yeni olaylar ilave içinde olabilirsiniz. Uzun süredir görmediğiniz dostlarınızın çağrılarına cevap vereceksiniz. Başarı grafiğinizle ilgili, tablonun yükselmesi söz konusu.

18 Mart 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İletişim trafiğiniz artıyor, cevaplanması gereken epostalar, mesajlar, telefonlar v.b hafta sonu da devam ediyor. İletişim kanallarıyla veya konuşarak kendinizi hızla ve net şekilde ifade edebileceğiniz günlerdesiniz. Bazı yüklerden kurtulmak isteyebilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda, romantik duyguların yükseldiği, yaratıcılığın arttığı, kalıcı ilişkiler kurmaya ya da uzun vadeli girişimlerde bulunmaya açık günlerdeyiz. Kendimizi göstermek istiyoruz. Bu esnada, hayallerden, hayalperest kişilerden uzak durup, gerçekçi olmaya çalışmamızda fayda vardır. Bugüne baktığımızda ise, enerjik, dış dönük, hedeflerimize odaklanacağımız ve kendimize güveneceğimiz bir gündeyiz. Çalışmaktan veya enerji harcamaktan kaçınmayacağız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

18 Mart 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün keyif aldığınız işlere yönelebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerinizde riskli durumlar oluşabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız konulardan iyiçıkarabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili konular zamanınızın büyük bir kısmını alabilir. Gün içinde ihtiyacınızdan fazlası için harcama yapmamaya özen gösterin. Hobileriniz için kendinize zaman ayırın.

18 Mart 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Kutsal Adam... Bugünkü kartınız eğer erkek iseniz paylaşımcı ve hoşgörülü olduğunuzu sunuyor. Eğer siz bayansanız gerçeklere yaklaşarak şansınızı deneyin.

18 Mart 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile, iletişim gücünüz yükselirken, kendinizi topluluklarda ve ilişkilerde rahatça ifade edebilir, olumlu iletişim kurabilirsiniz. Yolculuklar, yakın çevre yardımları ve paylaşımları, eğitim süreçleri ve davalarla ilgili sonuçlar için pozitif bir gündesiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ilişkileriniz açısından yeni başlangıçları ve aşkı vurgulamakta.

18 Mart 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, kendinizi çok iyi bir şekilde ifade edebilir, yapacağınız işlerde ortaya koyabilirsiniz. Her konuda düşüncelerinizi haklı görmeye müsait olacaksınız. Bu durum yanlış adımlar atmanıza neden olabilir.

18 Mart 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sıcak bir eğlence ortamına merhaba diyorsunuz. Enerjik, hevesli, neşeli, candan ve cömert davranacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Herkesin gittiği gözde mekanlara giderek özgüven yüklü bir şekilde boy gösterebilirsiniz. Kendinizi güçlü ve şanslı hissettiren hobilerinizle vakit geçirebilirsiniz. Çocuklarınıza cömert davranabileceğiniz etkinliklere girişebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay bugün saat 07:09′da boşluğa girecek. Kısa bir süre sonra 10:55'te Aslan burcuna geçecek. Haftanın songününe Aslan enerjileri ile başlamak hafta sonuna yönelik beklentilerinizi artırabilir. Neşelenmek, arkadaşlarla eğlenmek, eğlence mekanlarını gezmek, flört etmek ve eğlenmek için önünüzde harika birkaç gün var. İyi değerlendirin! Çünkü gelecek aya kadar Ay‘ın Aslan burcundaki konumu hafta sonuna denk gelmeyecek.

18 Mart 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal tarafınız bugün ön plana çıkabilir ve bir çeşit duygusal karmaşa içerisinde kalmanıza, ilişkilerinizde de alıngan olmanıza sebebiyet verebilir. Hislerinizi bastırmak için çabalamayın ama onları ifade ederken de abartıya kaçırmayın.

18 Mart 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 09" R
Ay
Oğlak
21° 12' 59"
Merkür
Koç
16° 47' 04"
Venüs
Boğa
00° 37' 56"
Mars
Balık
29° 29' 43"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 15"
Satürn
Balık
16° 32' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 48"
Neptün
Balık
28° 53' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 31"
Lilith
Başak
23° 18' 17"
True Node
Koç
15° 21' 49"
Son Güncelleme : 30/04/2024 02:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>