Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sosyal yaşantınızda hareketlenme gözleyebileceğiniz aktif bir gün. Desteklenmeye ve beğenilmeye ihtiyaç duyabilir ve bu duygularınızı sevdiğiniz insanla paylaşmak isteyebilirsiniz.

Bugün hayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz. Zihinsel yönden uyanık olabileceğiniz bugün, aktivitenizden rutin işlerinizi düzenlemede faydalanabileceğiniz görülüyor.

Sevdikleriniz ve güvenliğiniz için masraf yapma isteğiniz bu devrede artabileceği gibi alım ve satımla ilgili konular gündeme gelebilir. Geçmişten kalan bazı maddi sorunlar, tekrar gündeme gelerek huzursuzluğa neden olması mümkün.

Yakın çevrenizdeki değişikliklerden ötürü kararsızlık çekebileceğiniz bir gündesiniz. Detaylara özellikle dikkat etmelisiniz. Unutkanlıklar zarar verici olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İyi ilişkiler içindesiniz. Doyumlu birliktelikler ve yararlı dayanışmalar size zengin bir sosyal yaşam sunuyor. Bu sıralar alacağınız bazı davetlerde, ilginç bulacağınız kişilerle yeni başlangıçlara adım atabilirsiniz. Yakın geçmişte bir konuyla ilgili olarak gözden kaçırdığınız ayrıntılar, bugün dikkat gerektiren görüşmelerde ortaya çıkabilir.

16 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Çarşamba gününe, saat 02:57 itibariyle etkili Ay-Yengeç burcu seyriyle uyanıyoruz. İç dünyamızın derinliklerinde güvence arzumuz gayet yüksek. Bize kendimizi iyi hissettiren insanlarla bir arada olmak isteyeceğiz. Huzur arayacağız. Ailemizi, sevdiklerimizi, değerlerimizi korumaktan yana olacağız. Bastığımız yerin güvenliği, nefes aldığımız ortamın eminliği bizim için gayet önemli olacak. Saat 11:44 Ay-Venüs olumlu görünümü, ister ailenizle yaşayan genç biri,  ister evli barklı  veya kendi düzenini yalnız sürdürmekte olan biri olun  farketmez. Hem  yuvanız sınırları içindeki güvenliğinizi  hem de bağımlısı olduğunuz kişilerle olan sevgi alış verişinizi yücelticidir. Saat 21:09 Ay-Neptün görünümü,  manevi anlamda destekleyicidir. Neye ihtiyacımız olduğunu ve bunu elde etme, sahip olma isteğimizi gerçekçi şekilde ele alırsak doğru seçimlerde bulunmamız mümkündür. Saat 22:06 Jüpiter-Pluto görünümü, verimli, sağlıklı ve gerçekten yararlı olanın tespit edilmesi ve buna göre hayatımızın düzenlenmesi yönünde kuvvet verir. Jüpiter gerilediği için, bütün bunlar içsel anlamda zaten ele aldığımız, üzerinde ciddiyetle durduğumuz, derinlikli düşündüğümüz konulardır. İrademizin güçlenmesini sağlar. Hem başkaları adına hem kendimiz için gerekli olanı tespit edebiliriz. Duruma göre düzenlenmesi gerekenleri saptarız ve  bu doğrultuda bir yön belirleyebiliriz. Başkalarına karşı görev ve sorumluluklarımızın farkında oluruz. Mevcut düzen ve şartlarımızı derinlikli olarak gözden geçiririz. Gözlem gücümüz bir hayli yükselir. Bu bize doğru iş, sağlıklı yaşam, başkalarına faydalı olmak ve sorumluluk alma yönünde kuvvet kazandırır. Ruhsal anlamda bizi geliştirir. Bir alan ve konuda uzmanlaşma, başkalarıyla uyum içinde çalışma anlamında da güçlü istek uyandırır. Sorunlarımızın bir an önce çözülmesi dileğimle,

16 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Mars ve Ay'dan oldukça etkileniyorsunuz. Duygusal yönlerinizi saklamak ve kendi iç dünyanızda yaşamak isteyebilirsiniz. Farklı düşüncelerin olabileceğini bilmenize rağmen, kendi fikirlerinizle ilgili ödün vermekten hoşlanmıyorsunuz. Üzerinizde hissettiğiniz güçlü enerji istemeden bazı hatalar yapmanıza neden olabilir. Kendinizi dağıtmamalısınız.

16 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Zamanı doğru değerlendirmeli ve etrafınızda olan biteni ya da ortaya çıkan haberleri anlamaya çalışmalısınız. Yargılayıcı olmamanız durumunda çevrenizdeki kişilere olduğu kadar kendinize de daha fazla şans tanımış olursunuz. Olumlu düşünmeye çalışmalı ve objektif olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Duygularımız, sevdiğimiz kişilerle ilişkilerimiz, ev, aile, ülke başlıklı konular, manevi duygularımızla ilgili başlıklar iki gün için ön planda. Romantik etkiler, aşk hayatını canlandıran durumlar söz konusu olabilir. Yaratıcılığımız yüksek ve sanatsal, estetik başlıklı konular ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgilenebilir ve kendimizi gösterebiliriz. Ancak, kendimizi doğru ifade etmekte zorlanabiliriz veya karşı tarafı anlamamız daha zor olabilir bugün de. Hayalperest yaklaşımlardan veya hayalperest kişilerden uzak duralım. Jüpiter ve Pluton arasındaki olumlu açı ise, gelecek vaat eden girişimlerde bulunabilir, tecrübeli, önem verdiğimiz veya makam sahibi kişilerden akıl ya da destek alabiliriz. Finansal başlıklı konular, muhasebe yapmak, pratik uygulamalarda en ince detayı dahi hesaplamak ve önemli toplantılar ve görüşmeler için uygun açılar altındayız. Askıda kalmış veya uzun zamandır çözülemeyen konuları çözmek ya da önemsediğimiz konularda ilerlememizi sağlayacak kişi, kaynak veya koşulları bulmak için de güzel bir etkidir.Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

16 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev hayatınızdaki konularla ilgilenebilirsiniz. Güvenlik konuları gündeme gelebilir. Toprak veya emlak konularında karar almanız gerekebilir. Çalışma hayatınızdaki koşullarda değişiklikler olabilir. Sizden daha güçlü kimselerlebirliği içinde olabilirsiniz. Gün içinde elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz.

16 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DÜŞÜNCELERİNİZİ ifade etmekte başarılı olacaksınız. İkna kabiliyetiniz yüksek. İşiniz konusunda alacağınız kararlarda temkinli hareket etmelisiniz.

16 Mart 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, sağlık konusunda sindirim sistemi ve sinir sistemi problemlerine dikkat etmeli, dengeli beslenme planına geçmeli ve pozitif enerjili ortamlarda bulunmalısınız. Problemli ilişkiler için ayrılık kararı verebileceğiniz, bekar olanların ise yeni tekliflerle karşılaşabileceği bir zaman dilimi geçirmektesiniz. Bu süreçte günlük çalışma temponuzun yükseldiğini fark edebilir, yeniteklifleri alabilirsiniz.

16 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi kariyerinize vehayatınıza daha iyi kanalize edebileceksiniz. Sadece kendiniz için değil, etrafınızdaki insanlar için de bir şeyler yapmak önemli olacak. Aile hayatınızda huzurlu yapınız devrede.

16 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve yakın çevreniz ile bir arada olmak, eski günleri anmak ve nostalji yaşamak isteyebilirsiniz. Ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, ebeveyninize sevgi göstermek arzusu taşıyabilirsiniz. Bugün kariyerinizle aile gelenekleriniz arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz. Geleceğinizi belirleyen konularda ikilemlere düşmeniz mümkündür. Genel olarak ise; bugün Ay saat 03:58′de evcimen, duygusal, besleme-bakma arzusu yüksek Yengeç burcuna geçiş yapacak. Ay Yengeç burcundayken annelik etmek, sevdiklerimize bakmak, beslemek ve çocuklarla ilgilenmek gibi konulara ilgimiz artar. Aileyle ve yakın çevremizle bir arada olmak isteriz. Duygularımız ve sezgilerimiz güçlenir. Hayal gücümüz, sanatçı ve yaratıcı tarafımız beslenir. Anılara dönmek, geçmişe özlem duymak, çocukluk günlerini yad etmek, hatırası olan eşyalara bakmak, eski arkadaşlarla bir araya gelmek, ev işleriyle ilgilenmek, yemek pişirmek, anne-babanıza ilgi ve sevgi göstermek arzusu duyabilirsiniz. Dışa dönük olmaktan çok içe dönük olmayı isteyebilirsiniz. Sizi hep rahatlattığını bildiğiniz, alışık olduğunuz ve karşınıza ne çıkacağından emin olduğunu yerler, mekanlar ve tanıdıklarla bir arada olmak en akıllıcası olacaktır.

16 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yoğun temponuza bir ara vermek ve dinlenmeye vakit ayırmak için uygun bir gündür. Eğer imkanınız varsa, hoşlandığınız, sizi dinginleştiren bir yere gidin. Sessizlik içinde dinlenmek, size tahmininizden çok daha iyi gelebilir.

16 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 08' 33" R
Ay
Oğlak
21° 18' 37"
Merkür
Koç
16° 47' 13"
Venüs
Boğa
00° 38' 27"
Mars
Balık
29° 30' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 53' 21"
Satürn
Balık
16° 32' 59"
Uranüs
Boğa
22° 19' 50"
Neptün
Balık
28° 53' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 33"
Lilith
Başak
23° 18' 20"
True Node
Koç
15° 21' 48"
Son Güncelleme : 30/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>