Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Mart 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Venüs ün desteğiyle aşkl yaşamınızda güzel gelişmeler yaşamanız mümkün. Aşk konusunda kendinize olan güveniniz artarken sevdiğiniz kimseyi çekiciliğinizle etkileyebilir ve ilişkinizi geliştirebilirsiniz.

Bugünyerinizdeki paylaşımlarınız konusunda dikkatli olmanız gerektiği söylenebilir. Maddi konular gündemde olabilir. Bu devredehayatınızda değişimler gerçekleştirmek isteyebilir ve girişimlerde bulunabilirsiniz. Enerjinizi doğru yönlendirmeyi başarırsanız her istediğinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Maddi konulara verdiğiniz önemi artabilir. Seyahatler ve eğitim ile ilgili harcamalar gündemde olabilir. Yatırımlarınız ve girişimlerinizde doğru hedefleri belirleyin.

Bugün eğer biraz daha dikkatli ve kontrollü hareket ederseniz son derece başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Evle ilgili konularda olumlu adımlar atılabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler, beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

19 Mart 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz Ay-Aslan burcu geçiş etkinliği altında başlıyor. Bir yandan özel ihtiyaçlarınız, diğer yandan zorunluluklarınız dolayısıyla gün boyu  hızlı ve aktif bir şekilde hareket edebilirsiniz. Her sözünüzde ve davranışınızda doğal yapınızda bulunan özgürlük göze çarpar. Saat 17:08 Ay-Satürn görünümü, yeteneklerimizi değerlendirmede ve istediğimiz alanda başarılı olmada yardımcıdır. İnsanları etkilemek, takdir edilmek, farklı biri olduğumuzu göstermek isteyeceğiz. Bunu fazlasıyla arzulayacağız. Önümüzdeki yolu göreceğiz. Bilgimizi, tecrübemizi fikirlerimizi, davranışlarımızla dışarıya yansıtacağız. Bizi neyin mutlu ve güçlü hissettirdiğini anlayacağız. Başkalarıyla iletişimde bulunarak güçleneceğiz, takdir edileceğiz. Saat 22:43-20 Mart saat 19:39 arasındaki Ay-boşluk etkisinde  aşk hayatınız, çocuklarınız, spekülasyon, eğlence kısaca hayatı güzel algılamanızı sağlayan  konularda  kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Sanatsal çalışmalar için olumludur. Ancak yeni bir karar vermeden önce her türlü konuda iyice düşünmekte yarar var. Duygularınızı açık ve net bir dille ifade edebilmeniz kolay olmayabilir. Bir iş, bir karar veya fırsatı tüm olasılıklarıyla ele alınız. Keyifli bir Cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

19 Mart 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Bugün inatla kendi fikirleriniz savunmak isteyeceksiniz. Sevdiğiniz kişiyle ters bir şey yaşamak istemiyorsanız olayları çok fazla irdelemekten vazgeçmelisiniz. Duygusal derinliğiniz konusunda gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygu ve düşüncelerinizi açıkça dile getirebilirsiniz. Bu sayede diğerleri de ne düşündüğünüzü ve ne noktada durduğunuzu net olarak görmüş olabilirler. Arkadaşlarınız size istediğiniz alanlarda doğru kararlar almanızda yardımcı olabilirler. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Aslan burcundaki Ay'ın olumlu açıları dışa dönük, enerjik, sosyal ve kendimize güvenimizin tam olacağı bir güne işaret ediyor. İşler istendiği gibi ilerleyebilir, eğlenceli planlar yapabiliriz veya bazı kişilerin vereceği tavsiyeler sayesinde olumlu ve kalıcı adımlarımız söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde sürprizler veya ufak tefek hoşluklar gündeme gelebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Mart 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün dışa dönük uğraşlar ve kendinize zaman ayırabileceğiniz uğraşlar açısından uygun koşullar var. Yaratıcı işler, çocuklarla ilgili konularla da ilgilenebilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk ilişkinizi ön planda tutacağınız bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişi sürekli aklınızda olabilir. Kendisine daha da fazla açılmak isteyebilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca duygusal olarak, kendi içinizde engellerle karşılaşabilir, kendi yarattığınız sınırları sorgulayabilir ve maddi konularda ilerleme kaydedebilirsiniz. 17.40 sonrasında seyahatler, eğitim ve iletişim konusunda şanslarınız sözkonusu. Akşam saatlerinde ilişkiler açısından uyumlu ve dengeli bir görünüm söz konusu olacak. Bugün beklentileri yüksek tutmak yerine, zamanın akışına uyum sağlamak faydalı olacaktır.

19 Mart 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sevdiğiniz insanla sosyal ortamlara girebilirsiniz. Zaman zaman aranızda tatlı sürtüşmeler oluşabilir. Planlarınızı hayata geçirmek için çok az bir zaman daha beklemeniz gerekebilir.

19 Mart 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İş ve hizmet ortamınızda maruz kaldığınız bir tutum, davranış veya sistemle ilgili fikir değişikliği yapma zamanı gelmiş gözüküyor. Olay kangrene dönüşmeden bakış açınızı ve konuya yaklaşımınızı değiştirebilirsiniz. Hukuki engel teşkil eden bir konu olabildiği gibi zihinsel bir önerme de söz konusu olabilir. Genel olarak ise; Ay bugün saat 23:43′te boşluk etkisine girene kadar tüm gün Aslan burcunda olacak. Günün bir diğer astrolojik görünümü ise Jüpiter ve Satürn arasındaki açı olacaktır. Sizin için artık monoton olmuş, tadı kaçmış, size mutluluk vermeyen ve size yarardan çok zarar getiren bir takım durumlar veya yürümeyen ilişki kalıpları varsa hem daha gerçekçi ve ciddi bir tavırla konunun üzerine gidebilirsiniz hem de isterseniz bu kişi ya da durumla aranıza mesafe koyabilirsiniz. İş veya özel hayatla ilgili size akılcı tavsiyelerde bulunacak birine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu dönemde genişlemek için bir takım sınırlamalar yapmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Hayatınıza olumlu yansımaları olacak fırsatların geciktiğini ve işlerin çaba ile ilerlediğini görebilirsiniz. Durumunuzun gerçekçi bir analizini yapmak, gerçekleri olduğu gibi kabul etmekten kaçınmamak akıllıca olur. Yeni bir işe geçmekle ilgili düşünceleriniz olabilir veya var olan işinizde sorumluluklarınız artar. Gece 23:43′e kadar önemli konuları halletmiş, ilişki sorunlarını çözmüş veya söylemek istediklerinizi söyleme işini bitirmiş olun bu saatten sonra Külkedisi’nin mutfağına dönme zamanı gelmiş demektir. Bu önemli fırsatı yakalamışken bırakmamalısınız.

19 Mart 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, yakın ilişkilerinizle ilgili olumlu etkiler alabilirsiniz. Sıcak iletişimler, kendinizi oldukça hafiflemiş hissetmenizi sağlayacaktır. Yakınlarınızın sorunlarını dinlemek ve çözmek konusunda çok büyük isteğe sahip olabilirsiniz.

19 Mart 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 15" R
Ay
Oğlak
19° 09' 10"
Merkür
Koç
16° 43' 53"
Venüs
Boğa
00° 26' 39"
Mars
Balık
29° 22' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 07"
Satürn
Balık
16° 32' 08"
Uranüs
Boğa
22° 19' 17"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 00"
Lilith
Başak
23° 17' 16"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>