Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yakın ilişkiniz için gergin bir gündesiniz. Partnerinizle fikir ayrılıkları yaşayabileceğiniz bir gün. Çevrenizdeki konuşmalardan etkilenebilir, rahatsız olabilirsiniz. Reaksiyon göstermemelisiniz.

Bugünkonularında akılcı bir tutum izlemeli ve duygularınızı geri plana bırakmalısınız. Çalışmalarınızı hızlandırmak zorunda kalmanız sizi strese sokabilir. Bu yüzden karamsar bir tutum içine girebilirsiniz.

Parasal konularda iniş çıkışlar yaşayabileceğiniz bir gün. Maddi konularda duygusal kararlar almamaya dikkat etmeniz gerektiği söylenebilir. Girişimci yönünüzü ortaya koyabileceğiniz alanlar arayışında olabilirsiniz.

Parasal konularda çok daha dikkatli olmanız gerekiyor. Kayıplara uğrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Belli gizlilikler içinde sürdürmeye çabaladığınız bir ilişkinizde, sizin dışınızdaki bazı açıklamalar problem yaratabilir. Kendinize fazlaca yöneldiğiniz geçmiş dönemlerde, eksik bıraktığınız konular ve ihmal ettiğiniz ilişkilerle ilgili olarak, bugünlerde yüzleşmelere zorlanabilirsiniz. Aile ilişkilerinizdeki bazı duygusal gereksinimlerin çözümünde siz varsınız.

22 Mart 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, 22 Mart -6 Nisan tarihlerinde Merkür burcunuzda ilerleyecek. Fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade etmenizi sağlayacak. Ancak ikili ilişkilerde partnerin düşüncelerini almanız, beklenmedik tepkilerden bulunmadan önce dengeyi iyi muhafaza etmeniz gerekiyor. Birbirinize karşı anlayışlı olmaya çalışınız. Her ikinizin de, hedef ve kişilik farklılıklarına saygı duyunuz. Denge, saygı, sevgi ve anlayışın iletişimde önemi bir hayli fazla. Çekişmelerin, bencilliklerin hiç kimseye faydası olmaz. Saat 04:07 Ay-Satürn görünümü,veya özel hayatımızla ilgili bazı durumların bizi endişeye sürüklemesi halidir. Daha fazla meselelerin üzerinde dururuz. Saat 04:27 Ay-Jüpiter kavuşumu, sabah saatlerinde  işlerimizi  günlük plan dahilinde halledebiliriz. Saat 05:55-23 Mart saat 07:23 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Kafanız karıştığında, bir şeye sinirlendiğinizde veya birileri sizi anlamamakta ısrar ettiğinde elden geldiğince sakin olalım. Çünkü stres sizi çok daha fazla zorlayabilir. Ay boşluk etkisi altında, sağlık kontrolü, kişisel bakım, temizleme, hijyene dikkat etme, çanta ve dolabınızı düzenlenme, mesajlarınızı gözden geçirmek, eksik kalan işleri tamamlamak gayet olumludur. Saat 13:54 Ay-Kuzey düğüm kavuşumunda, karmaşık ne varsa çözmek, düzenlemek isteriz. Gelişim adına atılması gereken adımların farkında olmak lazımdır. Çalışacağız, mücadele edeceğiz ve kendimizi yetersiz görmeyeceğiz. Gün boyunca her işimizi dikkatli, tedbirli bir şekilde yerine getirmemiz dileğimle,  

22 Mart 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, Güneş ve Ay'dan olumlu etkiler alıyorsunuz. Sosyal ve kişisel yaşamınızda istediğiniz enerjiyi yakalarken, partnerinizle birlikte ortak çalışmalara katılacaksınız. Grup çalışmalar ve toplu organizasyonlar için her türlü girişimciliğinizi kullanacaksınız. Motivasyon gücünüzü oldukça yüksek. Yolculuklar söz konusu olacaktır.

22 Mart 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İki haftalık süreçte, özel hayatınıza ilişkin cesur adımlar atmakisteyebilirsiniz. Aynı zamanda sizin için önemli gelişmelerinyaşanabileceği bir zaman dilimindesiniz. Bir ihtimal, ortaklıklar,evlilikler veyabirlikleri açısından da bir deneme-yanılma sürecigeçirebilirsiniz. Salt duygularla hareket etmekten kaçının. Yalnızolan Koçlar, evlenebilir ya da yeni işbirlikleri ve ortaklıklargündeme gelebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dini, spritüel ve inançlarla bağlantılı konular, kitlesel veya toplum vicdanını ilgilendiren olaylar, toplumsal gelişmeler, ahlaki mevzular, etnik ve kültürel farklılıkları içeren başlıklar, sular, kimyasallar, her tür sıvılar, deniz ve okyanuslarla ilgili başlıklar, deniz kenarlarındaki yerleşim yerlerini, yardıma muhtaç kişileri, güçsüz, yoksul, hor görülen veya kurban durumuna düşürülen kişiler için insanlık onuru adına yapılması gereken şeyleri, hizmet ve sağlık sektörünü ilgilendiren olaylar, çalışan kesimi, hizmet sektörünü ilgilendiren başlıklar, toprakla bağlantılı konuları ve karmaşaları, hatta spritüel veya mistik konularla ilgilenen, insanların zaaflarından yararlanan dolandırıcılar ön plana çıkmaya devam ediyor. Sahte peygamberler, medyumlar, görevini kötüye kullanan din adamları ya da ruhani liderler v.b kişiler artabilir. Ülkenin yönetimini ve yöneticilerini ilgilendiren gelişmeler, sınırlar, komşular, güvenlik, yabancı ülkelerle ilişkiler, turizm, kanunlar, hukuki ya da eğitimle ilgili başlıklar, fedakarlık ya da özveri dozunun ayarlanamamasından kaynaklanan sorunlar, dikkatsizlik, kafa karışıklıkları ya da yanılgılara bağlı yanlış adımlar, seyahatler ve ulaştırma başlıklı konulardaki aksilikler bir süre daha gündeme gelmeye devam ediyor. Bu durumu Güneş tutulması'ndan beri yaşoıyoruz zaten. Dolayısıyla, yeni bir durum değil, ama tekrarlandığı için sürekli her etkileşimde dile getirmek durumunda kalıyorum Niobe'ce. Birbirimizi üzmemeye çalışmamız ve kelimelerimizi dikkatli seçmemiz gereken günlerdeyiz. Yarın meydana gelecek Ay tutulmasının etkileri de gündemde. Dünkü yazımızdan okuyabilirsiniz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Mart 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızda daha fazla söz sahibi olmak isteyebilirsiniz. Ticari konular ön plana gelebilir. Sorumluluklarınızdaki artış sizi yorabilir. Planlı olmanız gereken konulara özen göstermelisiniz. İşlerinizde yeni kararlar alabilirsiniz. İlişkiler gündeme gelebilir. Yaşadığınız olaylar farkındalığınızı arttırabilir. İşler tamamlanabilir.

22 Mart 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz ortamda hemen fark ediliyorsunuz. Alımlı duruşunuzla ilgi odağısınız. Hareketlisiniz. Fikirlerinizi uygulamak için tam günündesiniz.

22 Mart 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İlişkilerdeki olası tüm sorunlar bu süreçte ortaya dökülecektir. İlişkinize dışarıdan müdahalelerde gündeme gelebilir ve partnerinizin sizi kandırdığını, bazı şeyleri gizlediğini ve sizi yeterince savunmadığını düşünebilirsiniz. Özellikle kadın figürleri ilişkinin gündemine düşebilir.

22 Mart 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün Merkür, Koç burcuna geçecek ve 2 hafta boyunca sizin kişisel alanınızda dolaşacak. Önemli görüşmeler, konuşmalar ve anlaşmalar gündeme gelebilir. İfadeniz rahatlıyor

22 Mart 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sağlıkla ilgili kontrollerinize ve işlemlerinize devam edebilirsiniz. İşinizle ilgili bitirilmesi gereken konuları temizleyebilirsiniz. Ancak bir parça enerji düşüklüğü hissedebilirsiniz. Sağlık konusunda gereksiz vesveselere kapılabilirsiniz. Bilhassa Merkür'ün sizin burcunuza girişiyle fevri ve anlık tepki verebileceğiniz durumlar oluşabilir. Genel olarak ise; Ay bugün 06:55'te boşluğa girecek ve tüm gün boşlukta kalacak. Eldeki işlere odaklanmak yeni sorumluluklar üstlenmemek gerekir. Detaylı ve titiz birçıkarmak için sıkı çalışabilirsiniz. Ancak üzerinizde baskı hissederek endişelenebilirsiniz. Aşırı eleştirel olmaktan kaçınmalı, besin seçimlerinde huysuzluk edebilir, zor beğenen bir tutum sergileyebilirsiniz. Merkür Koç burcuna geçiş yapınca her birimizin hareket geçme, konuşma hızı artar ve el kol hareketleri canlanır. Herkeste bir telaş, sabırsızlık, acelecilik görülür. Bu konumda söylemek istediklerinizi dolandırmadan, direkt ve dürüst olarak ifade edebilirsiniz. Hızla ve cesaretle, risk almaktan korkmayarak karar alabilirsiniz. Konuşmalarda tepkiler ve reaksiyonlarda aynı hızla olacağı için çok da düşünmeden söz sarf etmemeniz akıllıca olur. Bir grubun sözcülüğünü rahatlıkla üstlenebilirsiniz. Merkür Koç burcu yerleşimi detaylarla titizlikle uğraşmak anlamında çok harika bir yerleşim sayılmaz. Özellikle çabuk pratik ve özetle bir şeyleri yazmak ve halletmek yoluna gidilir. Siz karşınızdaki kişiden çok ince, mükemmel, titiz bir çalışma bekliyorsanız bu transitin geçmesini bekleyiniz. Fikirlerde ve ilgi alanında maymun iştahlılık görülebilir. Merkür Koç burcuna geçtiği zaman konuşmalar hararetli olur. Kişi kendi düşüncelerine başkalarınınkinden daha çok önem verebilir ve kimseden akıl veya öğüt almak istemeyebilir. Yeni bir konuda hobi ve ilgi alanlarını genişletmeye çalışabilir, hız gerektiren spor ve aktivitelerde başarılı olabilir. Düşündüklerini söylemekten kaçınmayacaktır.

22 Mart 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın ilişkiler kurduğunuz kişilere uyum içinde olacağınız bir gündesiniz. Onların yarattığı samimi hava sayesinde oldukça neşeli olabileceğiniz gibi, zihninizi meşgul edip duran bir konu hakkında yardım da isteyebilirsiniz.

22 Mart 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
26° 57' 59" R
Ay
Aslan
04° 39' 08"
Merkür
Koç
19° 14' 17"
Venüs
Koç
13° 58' 14"
Mars
Balık
19° 02' 35"
Jüpiter
Boğa
20° 46' 33"
Satürn
Balık
15° 15' 46"
Uranüs
Boğa
21° 34' 40"
Neptün
Balık
28° 27' 40"
Plüton
Kova
02° 02' 29"
Chiron
Koç
19° 51' 39"
Lilith
Başak
21° 48' 20"
True Node
Koç
15° 33' 47"
Son Güncelleme : 16/04/2024 14:30

Astroloji Gündemi

25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri 30 Mart 2024, Cumartesi 25 Mart 2024 Terazi Burcunda Ay Tutulması - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 25 Mart'taki Terazi burcundaki Ay Tutulması ile bazı defterleri yeniden ama son ke... Devamını Oku >>