Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Mart 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle aranızda oluşan problemler geçen süre içerisinde eski önemini kaybedecektir. Bu yüzden duygusal bakımdan bazı kısıtlayıcı etkiler de üzerinizden kalkacaktır. Yine de duygularınızın denetimini bırakmamalısınız.

Aldığınız etkiler bu gün özellikleyaşantınızdaki dengeleri korumakta zorluk çekebileceğinizi açıklıyor. Fakat arkadaş çevrenizden ve yakınlarınızdan, aradığınız desteği bulabilirsiniz.

Alışveriş yapmak isteyebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Sonrasında huzursuzluk yaşamanız olası.

Yakın çevrenizdeki gelişmeler huzursuzluk yaratabilir. Bugün daha esnek olmaya bakmalı, yeni başlangıçlar yaparken çevresel şartlara önem vermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaş çevreniz ve onlarla ilişkileriniz tüm sosyal tatminlerinizi karşılayabiliyor. Ama bu yoğunluk birtakım zaaflı kişilikleri sizden gizleyebiliyor. Dostluk adına üstlendiğiniz yükümlülüklerin bir kısmını, yoğun sevgi ortamınızdan arınarak değerlendirmeniz yararlı olacak. Aileniz sizden bir konuda destek bekliyor, bunu fark etmelisiniz.

26 Mart 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Cumartesi günümüz saat 12:33 itibariyle etkili olacak Güneş-Mars görünümüyle adım atıyoruz.  Kişisel hedefler belirleme, bunların üzerine istek ve cesaretle gidebilme gücü sağlayan bu enerji yenilikleri takip etmenin, dış dünyada olup bitenlere göre bir yön belirlemenin de göstergesidir. Saat 13:12 Venüs-Pluto görünümü,  huzur ve emniyetin ne kadar kıymetli olgular olduğunu hatırlatıcıdır. Ne durumda olursanız olun, güven duygunuzu ayakta tutmamız, hayattan umudumuzu kesmememiz  gerektiğini hatırlatır.  Amacınız toplumdaki yerinizi belirginleştirmek ve güç kazanmak ise,  şu aralar gerekhayatınız, gerek maddi ve manevi anlamdaki meseleler üzerinde  aklı başında düşünmemizde yarar var. Saat 17:25 Ay-Neptün olumlu görünümü, maddi-manevi anlamda kazançlı çıkmak, hayallerinize uygun bir şekilde yaşamak arzunuzun işaretçisidir. Size moral ve inanç, azim ve kararlılık yönünde kuvvet sunuyor. Güzel bir gün geçirmeniz dileğimle,

26 Mart 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Başkalarının fikriyle hareket etmek istemediğiniz için, kendinize zaman tanımalısınız. Çalışma hayatınızda sizden yüksek performans bekleniyor. Bugün kırıcı davranışlardan uzak kalmalısınız. Israrcı yönlerinizi ortaya çıkaran sözcükleriniz, olayların seyrini değiştirebilir. Çevrenize yanlış yansıma verebilirsiniz.

26 Mart 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Durumunuzu gözden geçirmeli, gereken uyarlamaları yapmalı ve ilerlemeye bakmalısınız. Diğerlerinin yaptıklarıyla ilgilenerek zaman kaybediyorsunuz. Ne yapmak veya neyi başarmak istediğiniz konusunda eminseniz, başka hiçbirşeyle ilgilenmemeli ve önünüze bakmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gün boyu boşlukta olan Ay belirsizlikler, kararsızlıklar, uykusuzluk, halsizlik ve isteksizlik şeklinde ruh hallerine neden olabilir. Bir türlü ilerlemeyen durumlarla uğraşabiliriz. Ancak, bir taraftan da, fikirlerimizi cesurca ortaya koyabileceğimiz, kısa dönemli planların veya işlerin hızla halledilebileceği bir gündeyiz. İlişkiler açısından pamuk ipliğine bağlı bir haftada olduğumuzu söylemiştik hafta başında malum. Dişimizi sıkmaya devam ediyoruz. Dolayısıyla, ilişkilerimizde vebirliklerimizde dikkatli cümleler kurmaya , kelimelerimizi dikkatle seçmeye ve olayları büyütmemeye özen gösterelim. Tutulmaların etkileri aynen sürüyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

26 Mart 2016, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün oldukça kararlı davranabilir ve özellikle beraberliklerinize odaklanabilirsiniz. Gereksiz endişelerden uzak durmaya bakmalısınız.

26 Mart 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sadece mantığınızla karar vermeye çalışırken bazen kendinize zarar verebiliyorsunuz. Kararlarınızdan pişman olmamak için bakış açınızı genişletin. 1

26 Mart 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gerçekler ve gerçek olmayan her olayın birbirine karışması ve çarpışma dönemidir. Bugüne kadar gerçekleştirilmeyen ütopik hayaller hayata geçirilmek istenir. Fakat sonuçta hayatınızı karıştırmaktan başka hiçbir işe yaramaz. İstediğiniz bazı şeylerin artık olamayacağını düşünerek boş hayallerinizden vazgeçmelisiniz.

26 Mart 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi harekete geçiren konular oldukça yaşadığınızı hissediyorsunuz. Bir seyahat veya eğitim işinizi halledebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında içinizden geldiği gibi harcama yapamamak sizi zorluyor.

26 Mart 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Mesleki sorumluluklarınızın bir parça bilinçaltınıza ve içsel derinliğinize motive edici baskı yapması mümkündür. Yeni projeler veimkanları için kafa patlatmanız olağandır. Genel olarak ise; Ay tüm gün Akrep burcunda olacak. Gökyüzünde oldukça yoğun ve tutkulu enerjiler var. İradeniz ve arzularınız yoğun olacak. İçsel anlamda olayların izlerini daha yoğun hissedeceğiniz ve etkili fikirlerle dolu olacağınız bir gün. İlişkiler de bir anlamda güne damgasını vuracak etkili temalar getiriyor. Plüton ve Venüs arasındaki destekleyici açı güçlü kişilerin size desteğini ve güvenini temsil ediyor. İş ve para konularına yoğunlaşmanız beklenebilir. İlişkilerin derinliği, yoğunluğu ayrıca tutku ve sahiplenme duygusunun yüksek olduğu bir gün. Güç toplamak ve yapacağınız işlere veya ilişkilere odaklanmak konusuna eğilim göstermenize yardımcı olacak bir diğer açı da Güneş/Mars arasında yer alan olumlu açı olacak. Derin ve sizi değiştiren, bazen zorlayan veya manipüle eden durumlarla ve kişilerle karşılaşabilirsiniz. Yüksek enerjisi ile yerinde duramayan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Fikirlerin, planların ardı arkası kesilmez. Siz de isteminizi rahatlıkla ortaya koyabilirsiniz. Kişiliğinizin güçlü yanlarından faydalanıp ikna yeteneğinizi arttıracak etkiler var. Ay Akrep günlerinde arınma, detoks, fazlalıklardan kurtulma, epilasyon, zararlı alışkanlıklardan kurtulma ve hayatınızda gereken dönüşümleri yapmak için iradenizi kullanabileceğiniz bir süreçte olursunuz.

26 Mart 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün zihniniz, oldukça faal olabilir. Uzaktaki hedeflerinizi net biçimde değerlendirmeniz, uzun vadeli planlarınıza daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşıp kurgularınızda bazı değişikliklere gitmeniz, günün ana konuları arasında yer alabilir.

26 Mart 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 42' 49" R
Ay
Yay
05° 07' 07"
Merkür
Koç
16° 01' 03"
Venüs
Koç
26° 17' 36"
Mars
Balık
26° 46' 41"
Jüpiter
Boğa
23° 04' 08"
Satürn
Balık
16° 13' 52"
Uranüs
Boğa
22° 07' 49"
Neptün
Balık
28° 47' 24"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 30"
Lilith
Başak
22° 54' 50"
True Node
Koç
15° 32' 09"
Son Güncelleme : 26/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>