Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mart 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkilerinizde aceleci hareket etmeye ve spekülasyona meyilli olabileceğiniz bir gün. Sorunlarınızı tek başınıza halledemeyeceğinizi kabullenmek, sevdiğinizle ilişkinizi rahatlatabilir.

Günlük çalışmalarınızda aşırı yük altına girmiş gibi hissedebilir ama zorlukların üstesinden organizasyon yeteneğinizi kullanarak gelebilirsiniz. İş yerindeki yoğun çalışmanın sağlığınız üzerinde olumsuz etki yapması muhtemel.

Kaynaklarınızı ve maddi varlıklarınızı daha etkin kullanma yolları arayabilirsiniz. Maddi konularda atılım yapmak ve risk almak isteyebileceğiniz bir gün. Yaptığınız tasarruflar ya da yatırımlar üzerine yeniden düşünün. Değişikliklere gidebilirsiniz.

İleriye dönük düşünebilmelisiniz. Şu anki şartlar elverişli olsa bile önümüzdeki günlerde belirsizlik yaşayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gözünüz çeşitli sosyal etkinliklerde, ama yakınınızdakilerin koşulları ve moral durumları size ayak uydurabilecek yeterlilikte değil gibi. Akşam saatlerinde yapacağınız bir programa dahil olmak isteyenler olabilir. İkili ilişkilerde sorunları içerde çözme yolunu seçmelisiniz. İnsanların derde derman olan merakı, sorunları kördüğüm haline getirebilir.

27 Mart 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar, saat 08:20 Ay-Pluto görünüm etkisinde,  üzerinizde baskı kurmasına izin vermezsiniz. Çıkarlarınızı ister istemez düşünür ve durumları ona göre değerlendirebilirsiniz. Sizden hiç bir şeyin gizlenmesine, hele konu para-cinsellik ve ilişkimizi kapsıyorsa, hiç mi hiç  hoşlanmazsınız. Saat 10:25-28 Mart 09:46 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman dilimi içinde, olayları derinlemesine analiz ederiz. Ancak birilerine güven duymak kolay değildir. Söylenen sözler, karşılaşılan insanlarla aranızda belli bir mesafe bırakmayı tercih edebilirsiniz. Saat 15:44 Ay-Kuzey düğüm görünümü, doyurucu olmayan ilişkilere, işlere zaman ayırmak yerine gerçekten sizin için fayda sağlayan, tatminkar olana yönelirsiniz. Gönlünüzce bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,  

27 Mart 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğanızda var olan dürüstlük kavramını bugün, çevrenize ispat edeceksiniz. Size anlatılan konuların farklı yönlerini görerek, çevrenizi anlamlı bir şekilde uyarmak zorunda kalabilirsiniz. Merkür'ün verdiği etkiyle, bulunduğunuz ortamlarda konuya hakim olmayı başaracak ve olaylara olumlu bir çözüm getireceksiniz.

27 Mart 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geri harekete geçen Satürn nedeniyle, bu haftadan itibaren 14 Ağustos tarihine kadar, uluslararası konular, yabancılarla ilişkiler, seyahatler, akademik kariyer, yayıncılık, medya alanlarında daha gerçekçi olmanız gerekebilir ve daha yavaş ilerlemek durumunda kalabilirsiniz. Gerekli düzenlemeleri yapmanız gerekebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Perşembe gününden itibaren Ağustos ayının üçüncü haftasına kadar, Yay burcunda geri harekete başlayan Satürn bu süreçte, felsefeler, dinler, inanç sistemleri, etnik başlıklar, uluslararası konular, farklı kültürler, seyahatler, göçmenler, medya, iletişim, ideolojiler, hukuk, ithalat ihracat, turizm, yabancılarla ilişkiler, pasaport vb başlıklar, eğitim ve fikirler gibi içeriklerle anılabilecek konulara yeni bir gözle bakmamızı sağlayacak, bizim için önemli, iş, ilişki veya projeleri gözden geçirmemiz, eksikleri gidermemiz, sorunları ortadan kaldırmamız ve gerekli uyarlamaları yapmamız için kısıtlanmış hissedebileceğimiz bir iyileştirme dönemi vaat ediyor. Yukarıda sizler burcunuza göre hangi alanları toparlıyorsunuz bunları ele aldım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Mart 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün duygusal ihtiyaçlarınızı daha iyi anlayacak kişilerle karşılaşabilirsiniz. İçerisinde gizlilik taşıyan konular da gündeme gelebilir.

27 Mart 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Üzerinizdekiyükünü paylaşma fırsatlarını değerlendirin. Her şeyi kendiniz halletmekte diretmeyin. İş bölümü ile çok daha verimli çalışacaksınız...

27 Mart 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca çalışma hayatınız ve görüşmeleriniz açısından güçlü bir destek alma imkanınız olacak, ancak ilişkilerinizde sözlerinizi seçerek kullanmanızda fayda var. Akşam saatlerinde aileniz ve değer verdiğiniz insanlarla son derece iyileştirici, pozitif ve sevgi dolu zamanlar geçirebileceksiniz

27 Mart 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Sizi harekete geçiren konular oldukça yaşadığınızı hissediyorsunuz. Bir seyahat veya eğitim işinizi halledebilirsiniz. Ortaklaşa para konularında içinizden geldiği gibi harcama yapamamak sizi zorluyor.

27 Mart 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizin oldukça düşük olacağı ve evden pek çıkmak istemediğiniz bir pazar günü geçirebilirsiniz. Hayatınızdaki krizler ve stresler karşısında daha sağduyulu davranmaya çalışabilirsiniz. Özellikle ilişkiniz veya ortaklığınızla ilgili parasal sıkıntıları aşabilmek mümkün olacaktır. Okült konularla ilgili terapi ve çalışmalarla yakından ilgilenebilirsiniz. Genel olarak ise; bugün sabah 10:26'da Ay boşluğa girecek. Akrep burcunda geçişini sürdüren Ay boşluk etkisi ile birlikte duygusal krizlerden ve stresten etkilenebilirsiniz. Kuşku, kıskançlık, baskı ve aşırı sahiplenici tavırlar sergilemekten, esnek olmayan, dediğim dedik davranışlardan kaçının. Pazar gününü Ay Akrep burcunun araştırmacı yönüne, gizemlere, sırlara, okült, korku, gerilim, bilinmeyene olan merakından faydalanarak bu konulara ilginizi yöneltebilirsiniz. Konuşmalar daha derin, karanlık ve etkileyici bir tona bürünecektir.

27 Mart 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji seviyenizin yüksek, motivasyonunuzun da yerinde olması, sizi, bugün büyük düşünmeye, büyük planlar üzerinde çalışmaya itebilir. Yine de aşırı özgüven sorun yaratabilir; gereksiz risklere girmekten kaçının.

27 Mart 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 50' 27" R
Ay
Başak
21° 53' 38"
Merkür
Koç
17° 03' 19"
Venüs
Koç
18° 51' 44"
Mars
Balık
22° 06' 58"
Jüpiter
Boğa
21° 40' 46"
Satürn
Balık
15° 39' 29"
Uranüs
Boğa
21° 47' 38"
Neptün
Balık
28° 35' 42"
Plüton
Kova
02° 04' 05"
Chiron
Koç
20° 05' 35"
Lilith
Başak
22° 14' 44"
True Node
Koç
15° 37' 60"
Son Güncelleme : 20/04/2024 13:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>