Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Aşkta aşırı duyarlılık ya da gerçekçi olmayan eğilimler söz konusu

Grup çalışmalarında arkadaşlarınızla birlikte hoş bir gün geçirebilir, olumlu çalışmalar yapabilirsiniz. İş hayatınızdaki gelişmeler kariyeriniz açısından etkisini gösterebilir. İşlerinizi tek başınıza çözmeye çalışmak organize çalışmalarda problem yaratabilir.

Meslek yaşantınızda kendinize güvenle hareket edeceğiniz bir gün. Kazanımlar söz konusu. Yine de para konularında temkinli davranmalısınız.

Arkadaş çevreniz ve sosyal konular ilginizi çekse bile bu alanda çok rahat şartlar yok. Farklı düşünceler ya da sürpriz gelişmeler, amaçlarınızı değiştirebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gece dost toplantıları sizi çok cezp ediyor. Bildik, güvenli davranışlar tekdüzelik gibi gelmiyor. Oysa değişik düşünceler, yeni davranışların insanısınız. Bugünlerde bazı duygusal alışverişlerde biraz daha planlı, programlı görünmeye ihtiyacınız var. Yakın çevrenizdeki, özel koşullara bağlı hassasiyetleri önemsemeniz gerekiyor.

29 Mart 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 03:11 Güneş-Ay arasındaki olumlu görünüm, bireysel gücünüzün farkına varmanızda, toplum içindeki yerinizi belirlemenizde, özgürce hareket etmenizde destekleyicidir. Saat 06:49 Ay-Neptün görünümü, yenilikleri dikkatlice gözden geçirmenin önemli olduğunu gösteriyor. Saat 11:39 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, çalışma yaşantımız, sağlığımız ve günlük hayatta düzene sokulması, derlenip toparlanması gereken işlerin göstergesidir. Biz bunları göz ardı etmemeliyiz. Ancak fiziksel ve ruhsal açıdan hassas olduğumuz için, zaman zaman geriye çekiliriz. Oysaki bilinçli şekilde işimize gücümüze bakmalıyız. Saat 15:55 Ay-Merkür olumlu görünümü, iletişimde bulunma, fikirlerinizi özgür bir şekilde ifade etmenizi sağlıyor. Bilgilenme, yolculuk, uzaklarda bulunan kişilerle irtibat yönünde de gayet olumlu bir günü işaret ediyor. Saat 16:55 Ay-Jüpiter görünümü, bir yanıyla özgür yaşama arzumuzun işaretçisi olurken,  diğer yanıyla birçok meseleyi kritik etmemize neden olabilir. Fiziksel sağlığımızı önemsememiz, kilo kontrolümüzü mutlaka sağlamamız gerekir. Çünkü bunlara önem vermediğimizde rahat etmemiz mümkün olmaz. Saat 18:17 Ay-Satürn kavuşumu, duygularımızı ciddileştiren, sorumluluklarımızı hatırlatan bir etkidir. Kendimizi güvende hissetmekte bir miktar zorlanabiliriz. İnsanların fikirlerimize, görüşlerimize saygı göstermesini isteriz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Canı gönülden sevgilerimle,

29 Mart 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün arkadaşlarınızla beraber olma isteği içinde olsanız bile, onların fikirlerinden etkilenmeniz söz konusu olacaktır. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı arzu ettiğiniz konuda kullanacaksınız. Yaşam kalitenizi daha da arttıracak ve kişiliğinizi ortaya koyacak işlere damganızı vuracaksınız.

29 Mart 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda kontrolü ele alan ve başlatan taraf siz olmalısınız. Evraklarınızı, ürünlerinizi, özgeçmişinizi ya da gerekli olan ne varsa toparlayıp gereken değişiklikleri yapmalısınız. Net ve kararlı olmanız durumunda gereken her şeyin olurunu sağlayabilirsiniz. Diğerlerinden beklentilerinizi dile getirirken basit ifadeler kullanıp anlaşılır olmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Yaratıcılık gerektiren işleri öğle sonrasına bırakmakta fayda var. Zira, aklımız iyi çalışmaya başlıyor. Rapor, tez hazırlamak, önemli mailleri atmak ya da konuşmaları yapmak için uygun saatlerde olacağız. Ancak, bazı beyanatlarda bulunmadan önce abartılı ifadeler kullanmamaya veya sansasyon yaratmamaya dikkat edelim. Zira, aşırılıklar istenmeyen sonuçlar doğurabilir. Engellenmiş ve sınırlandırılmış hissedebiliriz. Hızlı hareketlerden ve ani tepkilerden sakınalım derim Niobe'ce. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

29 Mart 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizin için farklı olan konulara ilgi duyabilirsiniz. Gündeminizde olan konuları daha iyi anlamaya çalışabilirsiniz. Harcamalarınızda gözden kaçan unsurlar olabilir. Aşk konusunda keyifsiz olaylar yaşayabilirsiniz. Etrafınızdaki kişilerle paylaşım içinde olmak sizi rahatlatabilir. Fikirlerinizi savunurken daha sakin olmanızda fayda var.

29 Mart 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizle ilgilenebilir ve ev içinde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Daha önce ihmal ettiğiniz arkadaşlarınızı arayıp evinize davet edebilirsiniz.

29 Mart 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi güçlü ve yüksek bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani ve sürpriz fırsatlarla karşılaşabilir, size gelen teklif ve davetleri değerlendirebilir ve devam eden ilişkilerinizde romantik bir gün geçirebilirsiniz. Finansal konularda problem yaşayabileceğiniz bugün, enerjinizi spora yönlendirebilir, eğlenceli aktivitelerde yer alabilirsiniz.

29 Mart 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, uzaktaki akrabalarınızdan birtakım haberler alabilirsiniz. Değişik yerlerde ve ortamlarda bulunmak biraz nefes almanızı sağlıyor. Bu aralar yerinizde duramıyorsunuz.

29 Mart 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün felsefi olarak bilinmeyenleri keşfetmeye odaklı olabilirsiniz. Gün içerisinde depresif bir ruh haline sahip olabilirsiniz. Bunun geçici olacağı fikrini zihninizde tutarsanız günü daha rahat enerjilerle sonlandırma şansı bulabileceksiniz. Zihninizdeki fikirlere çözüm ve cevap bulamama gibi bir çaresizlik içine düşebilirsiniz. Genel olarak ise; Ay tüm gün Yay burcunda kalacak. Düne ait konuların ve temaların devamını sağlayacak olumlu enerjilere sahip olacaksınız. Satürn ile aylık karşılaşmasını yaşayacak olan Ay, kısa bir süreliğine depresif hissettirse de bu durumun geçici olacağını bilip yolunuza sevgi ve umutla devam edebilecek nedenleri arayacaksınız.

29 Mart 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görev ve sorumluluklarınızın ön plana çıkacağı ve vaktinizin çoğunu alacağı bir gün geçirebilirsiniz. Eğer geçmişte bazı şeyleri ertelediyseniz veya ihmal ettiyseniz, bu konular veya kavramlarla bugün ilgilenmeniz gerekli olabilir.

29 Mart 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 18' 05" R
Ay
Akrep
29° 45' 57"
Merkür
Koç
15° 59' 31"
Venüs
Koç
25° 46' 17"
Mars
Balık
26° 27' 03"
Jüpiter
Boğa
22° 58' 14"
Satürn
Balık
16° 11' 31"
Uranüs
Boğa
22° 06' 23"
Neptün
Balık
28° 46' 36"
Plüton
Kova
02° 05' 36"
Chiron
Koç
20° 25' 02"
Lilith
Başak
22° 52' 01"
True Node
Koç
15° 33' 30"
Son Güncelleme : 26/04/2024 04:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>