Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Mart 2016, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizde beklemediğiniz yoğun bir iletişim dikkat çekici olabilir. Özellikle öğleden sonra saatlerinde değişik sürprizlere sevinebilirsiniz.

Çalışmalarınızda yakın çevrenizden ihtiyaç duyduğunuz desteği görebileceğiniz bir gün. Pozitif yaklaşımlarınız yeni işlerinizi halletmenizde önemli rol oynuyor. Yazılı ve sözlü iletişimde başarılı olabileceğiniz görülüyor.

Bugün parasal konularda olumlu haberler alabilir aynı zamanda kişisel gelirinizi arttırıcı faaliyetlerde başarı sağlayabilirsiniz. Alışveriş için uygun bir gün.

Bugün kendinizi huzursuz hissederek yılgınlık duygusuna kapılabilirsiniz. Gelişmeleri fazlasıyla sorgulamamaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı durumlara kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık. Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz.

31 Mart 2016, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar Perşembe günümüz,  saat 18:16 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün etkisinde başlıyor. Bu oluşum, mesleki konularda liderlik gücümüzü göstermek ve dış dünyada  başarılı bulunmak arzumuzun simgesidir. Öncü bir burçta oluşması kişiyi hırslandırabilir  ve kısa süreli bir kriz yaratabilir. Bu krizin en önemli nedeni,  kendi bildiği şekilde ilerlemekten yana olan bireyin  birileri veya sorumlulukları yüzünden engellenmesi sonucu yaşadığı gerilimdir. Böyle durumda olanlar öncelikle izledikleri yolun ne denli güvenli olduğunu ve isteklerini yerine getirme halinde ne denli kazançlı çıkacaklarını iyice tespit etmelidirler. İşte bu tespiti yaparken dikkat edilmesi gereken ve edilmediği takdirde rahatsız edici olan en önemli nokta gerginlikten uzak durmak, birilerini, kuralları, sizi engelleyen şartları mantıklı bir şekilde gözden geçirmektir. Eğer tam tersine hiddetlenir, istediğinizi elde edemediğiniz için isyan ederseniz  şansınızı zorlamış olursunuz. Sakin olun, aklı başında hareket etmeye özen gösterin.  Böylelikle daha sağlıklı bir şekilde ilerler, eksiklerinizi görür ve birilerinin dikkatini çekebilirsiniz. Saat 23:49 itibariyle gerçekleşecek Merkür-Uranüs kavuşumu gerek çevre ilişkilerinde ve gerekse çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde zihnimizin hızlı çalışacağını, çözüm bulmaktan yana olacağımızı, yenilikleri uygulama hevesliliğimizin güçlü olduğunu gösteriyor. Şu sıralarda bir belirsizlik yaşıyorsanız, tarafsız bir bakış açısıyla sektörün ve şartların farkında olmamız gerekiyor. Ayrıca özel hayatımız, evimiz ve ailemizle ilgili konularda da benim düşüncelerim doğru demek yerine, başkalarının da görüşlerini dinlememizde yarar var. Gönlünüz ve niyetinizin her dem size güzellikler yaşatması dileğimle,

31 Mart 2016, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün Ay tepe evinizde ilerlerken, yaratıcılığınızı daha da ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacak ve toplumsal başarınızı ön plana çıkarmak isteyeceksiniz. Özellikle kişisel tavırlarınız karşılaşacağınız olaylar üzerinde belirleyici olacak. Enerjinizi yanlış kullanmak istemiyor olmanız yüzünden, zaman kaybı yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

31 Mart 2016, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı kişiler ağzınızdan laf alabilmek veya bazı konularda bilgi toplayabilmek için size gereğinden fazla iltifatlarda bulunabilirler. Sırlarınızı veya kişisel bilgilerinizi paylaşmamaya özen göstermelisiniz. Başkalarının değil, kendi bilgilerinize güvenmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dahiyane fikirler, yüksek yaratıcılık ya da fikirleri farklı şekilde ortaya koyma ihtimalinin yüksek olduğu günlerdeyiz. Ancak, aynı ölçüde ani çıkışlar, ani tepkiler veya hareketler sorunlara neden olabilir. Planlarda değişiklikler, ani gelişmeler, olayların bir anda farklı bir yöne ilerlemesi ya da sürpriz açıklamalar veya sürpriz haberler bugünlerde gündemde olabilir. Zorlu durumlarla karşılaşabiliriz ya da altından kalkmamız gereken işler enerji isteyebilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

31 Mart 2016, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatında başarılı olmak için mücadele edeceğiniz bir gündesiniz. Gelecek yönünde kararlar alabilirsiniz. Hedeflerinize ulaşmak için daha fazla sorumluluk yüklenebilirsiniz. Üstlerinizle görüşmeleriniz önem kazanabilir. Ticari konularda ani değişiklikler olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle ilişkilerinize özen göstermenizde fayda var.

31 Mart 2016, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İŞ yerinizdearkadaşlarınızdan biriyle çok uyumlu çalışacak ve yapmanız gereken işleri kısa sürede halledebileceksiniz.

31 Mart 2016, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kendinize güveninizin tam olduğu ve sahip olduğunuz maddi manevi değerlere teşekkür edeceğiniz bugün, sosyal ortamlarda yer alarak keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Enerjiniz yüksek olacağı için ilişkilerinizde ılımlı davranmanız yararlı olacaktır. Mutlu seneler.

31 Mart 2016, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kafanıza göre hareket edeceksiniz. Değişik olan her plan daha çok işinizi görecek. Maddi konularda aldığınız kararları uygulamadan önce gereksiz harcama yapmamaya özen gösterin.

31 Mart 2016, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tam kariyer evinizde tamamıylaortamını ve enerjisini taşıyan Oğlak burcunda ilerleyen Ay‘ın etkisiyle düzen oluşturmaktadır. Uzun vadeliplanları için çok uygun bir gündür. Ayrıca kişisel hedefleriniz ve alacağınız kararları uygulamaya koymak konusunda çok olumlu fırsatlara sahipsiniz. Genel olarak ise; bugün Ay Oğlak burcunda olacak. Kararlı, gerçekçi, hırslı ve başarı odaklı olabileceğiniz bir gün. Resmiyet gerektiren, geleneksel, senli benli olmayan ortamlarda bulunabilirsiniz. Otoritesi olan kişilerle veyahayatınızdaki üstleriniz ile iletişime geçebilirsiniz. Verimliliğinizin artacağı bir zaman dilimi olacağı için bekleyen işleri hızla bitirebilirsiniz. Uzun vadeli planlarla başarıyı yakalamaya yönelik düşünebilirsiniz. İş sunumları yapmak, öneriler sunmak, bir durumun kontrolünü yapmak, bir işin uygulamada nasıl verimli olduğunun kontrolünü yapmak, rapor yazmak, müdürler, patronlar ve işverenlerle konuşmak, indirimlerden yararlanmak, resmi evraklarla ve yazışmalarla uğraşmak, ciltle ve dişlerle ilgilenmek için uygun bir gün. Gökyüzünde bugün Merkür/Uranüs kavuşumu var. Hızlı hareket ettiğiniz ve heyecanlı bir ruh hali taşıyabileceğiniz bir transittir. Hızlı düşünme kapasiteniz yüksek, orijinal ve dahice fikirler aklınıza gelebilir. Gizemlere, okültizm veya astroloji gibi konulara merak oluşabilir. Zekanız işlek ve yeniliklere açık olabilir. Yeni deneyimler yaşamaya hazır olabilirsiniz. Zihinsel faaliyetlerdeki artış nedeniyle sinirsel gerginlikler olabilir. Gergin olabilir, ani çıkışlar yapabilirsiniz. Sürpriz kararlar ve planlarda beklenmedik değişiklikler olabilir. Özgür düşünce kalıpları olan, isyankar ve disipline girmez birileri ile karşılaşabilirsiniz.

31 Mart 2016, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yakın çevrenizle olan ilişkileriniz ve kalabalık sosyal gruplar içinde yürütülen faaliyetler, hayatınızda daha büyük bir önem kazanmaya başlayabilirler. Toplum yararına faaliyet gösteren sosyal bir kuruma da katılmanız ihtimal dahilindedir.

31 Mart 2016, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 48' 03" R
Ay
Yay
06° 15' 21"
Merkür
Koç
16° 01' 29"
Venüs
Koç
26° 24' 14"
Mars
Balık
26° 50' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 05' 22"
Satürn
Balık
16° 14' 22"
Uranüs
Boğa
22° 08' 07"
Neptün
Balık
28° 47' 34"
Plüton
Kova
02° 05' 41"
Chiron
Koç
20° 26' 48"
Lilith
Başak
22° 55' 26"
True Node
Koç
15° 31' 51"
Son Güncelleme : 26/04/2024 16:29

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>