Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Mart 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinize karşı çok açıksınız. Onun üzerine çok fazla düşüyor ve onu çok fazla şımartıyorsunuz. Biraz daha mesafeli olmalısınız. Bu gün akşama doğru sevgilinizle beraber hoşça vakit geçirecek, kalabalık ortamlara gireceksiniz.

Bugün içinizde güçlü bir heves duyacak yaptığınız işte daha başarılı olmak için tüm enerjinizi kullanacaksınız ve yaptığınız işlerde başkalarının dikkatini üzerinizde toplayacaksınız.

Parasal yönden oldukça rahatsınız. Fakaf çok fazla bonkör olmanız yüzünden zaman zaman sıkıntıya düşüyorsunuz. Kendinizi daha fazla düşünmeli, bu kadar verici olmamalısınız.

Çevrenizdeki insanlara karşı onların hak etmediği kadar anlayışlı ve vericisiniz. Biraz daha faklı tutumlar sergilemeli , sizi kullanmalarına müsade etmemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayata bakışınızdaki iyimserlik etkileyici. Bu özelliğinize hayranlık ölçüsünde ilgi duyan insanlarla ortak planlar içine gireceksiniz. Bugünlerde bir mülk işiyle ilgili koşuşturmalarınız olabilir. İşin gittikçe belirginleşen para boyutu, çabalarınıza ivme katabilir. Sınırsız özgürlükten yanasınız. Ama bu konuda eleştirel bakılan çifte standart uygulamalarınız da var.

30 Mart 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 20:44 olana dek  Ay-Boşluk etkisi altındayız. Sizi bir şeylerin baskı altına aldığını düşünerek kendinizi çaresiz hissetmeyiniz. Olan bitenden sürekli olarak kendinizi sorumlu tutmayınız. Saat 05:36 Ay-Chiron görünümü,  sizi olumsuz yönde etkilenmesi, zayıf düşürmesi muhtemel durumlarla karşılaşabileceğinizi düşünürsünüz. Saat 06:02 Merkür-Satürn görünümü, fikirlerimiziveya özel anlamda rahatlıkla ifade etmemizi sağlıyor. Bu saatlerde güven duygumuz gayet yüksek. Kendimizden eminiz ve hangi konuda ileri adım atmak istiyorsak bunu başarabiliriz. Ne için harekete geçtiğimizi ve neyi yaparsak başarılı olacağımızı iyi bilecek durumdayız. Karışık durumları kolayca çözebilir, yeni bir bakış açısıyla geçmişi de gözden geçirebiliriz. Beklediğimiz haberler gelebilir veya bu konuda umutlarımız yükselir. Saat 12:08 Venüs-Chiron kavuşumu bilinçaltımızın derinliklerine sızan, geçmişte yaşanmış veya hala yaşanmakta olan,  zorlandığımız- fedakarlıkta bulunduğumuz- bazen takıntılı ve bağımlı bir şekilde tutunduğumuz- kurtulamadığımız belki de kurtulmak istemediğimiz meseleleri, duyguları ele almamızı gerektiriyor. Kendimizi yargılamadan, hayatı suçlamadan, üstünü örtmeden, boş vermeden olan bitene bir bakalım. Saat 17:54 itibariyle etkili olacak Merkür-Pluto mücadeleci görünüm,hayatımızı ilgilendiren konularda stratejik düşünmenin önemini vurguluyor. Sorumluluklarımızın farkında olmamız ve disiplinli bir şekilde çalışmamız gerekebilir. Eğer bir yenilik düşünüyorsak, şu andaki mevcut şartlara bir bakalım. Her durumu sert, taviz vermez veya sanki üzerimizde baskı uyguluyorlarmış gibi ele almayalım. Gün boyunca dikkatli, tedbirli, bilinçli şekilde hareket etmemiz dileğimle,

30 Mart 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür burcunuzda ilerliyor ve zihinsel enerjinizde inanılmaz bir artış mevcut. Duygusal dengelerinizi bozmak istemiyorsunuz. İsteklerinize bir gem vurmalı ve partnerinizle olan ilişkilerinize belli bir düzen getirmelisiniz. Uç noktalarda dolaşmanız ilişkinizin zorlanmasına neden oluyor.İsteklerinize fren yapmanız bir gün.

30 Mart 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki plan ve fikirleri paylaşmanız durumunda düşüncelerinizi paraya çevirme şansı bulabilirsiniz. Maddi durumunuzu veya finansal evraklarınızı ilgilendiren konularda ihmaller resmi kurum ve kuruluşlarla sorun yaşamanıza neden olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Geçmişle bağlantılı konular, kişiler, eski hesaplaşmalar veya eskilerin yardımları söz konusu olabilir. İkili ilişkilerde zaman zaman problemler yaşayabileceğimiz günlerdeyiz. Sabit fikirli veya takıntılı kişiler dikkat gerektiriyor. Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir. Neyse ki, Ay'ın konumu halsizlik ve isteksizlik etkisi yaratarak enerjimizi düşürecektir. Tartışmalardan kaçınmayı ve eleştirilere ya da kullanacağımız kelimelere dikkat etmeyi başarabilirsek, yeni fikirlerimiz olabilir ya da ya da üzerinde yoğunlaştığımız konularda ilerleme sağlayan veya çözüm getiren düşüncelerimize yer açabiliriz. Ani tepkilerden ve hızlı hareketlerden kaçınalım, ama dahi yönümüzü serbest bırakalım. Beklenmedik durumlar uğraştırıcı olabilir birkaç gün için. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

30 Mart 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni girişimlerde bulunmak isteyebilirsiniz. Farklı konularda daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Görüştüğünüz kişilerde yanlış anlaşılmalardan dolayı tartışmalar çıkabilir. Tepkilerinizi vermeden önce olayları algılamaya çalışın. Gün içinde bilemediğiniz durumlardan dolayı kendinizi keyifsiz hissedebilirsiniz. Duygusal mücadele içinde olabilirsiniz.

30 Mart 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanlara hak ettiği değeri vermeyip, hak etmeyen insanlara verdiğiniz değerden dolayı kendinize kızacaksınız. Yeni arkadaşlıklar edinmeye çalışın.

30 Mart 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca günlük rutin işlerinizi tamamlamak üzere hareket edebilir, ev, dolap, eşyaların temizliği gibi konulara öncelik verebilirsiniz. Çalışma hayatınızda işlerinizi kolayca tamamlayabileceğiniz bugün, öğleden sonraki saatlerde ilişkilerde kıskançlık, kontrol etme ve incitme gibi duygulara açık bir etkiden geçeceksiniz.

30 Mart 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konuştuklarınızı uygulama aşamasına sokabilir, gerekli bilgiyi kendinizde ve beraber çalıştığınız kişilerde bulabilirsiniz. Bugün, anlık ve farklı düşünceler size ilham verecek.

30 Mart 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Öncelikli olarak fikirsel ve zihinsel konularda atılım yapabileceğinizi, sorumluluk alabileceğinizi fark etmelisiniz. Ancak bu süreçte geliştirdiğiniz fikirleri kendinizde tutmak isteyebilirsiniz. Coşkulu ancak ketum davranış biçimleri geliştirebilirsiniz. Amaçladığınız konuda kararlı, sorumlu ve tedbirli davranmayı deneyimleyebileceksiniz. Genel olarak ise; bugün Ay saat 04:55‘te boşluğa girecek ve 20:47‘de Oğlak burcuna geçiş yapacak. Bugün öne çıkan gökyüzü açısı Merkür ve Satürn arasında gerçekleşecek olumlu açı olacak. Merkür gününde bu açı önemli bir etki yaratacak. Planlı ve programlı hareket etmek için gayret gösterebilirsiniz. Zihinsel anlamda daha hızlı düşünebilir, fikirlerinizi öne çıkarıp bu doğrultuda hızlı ve kararlı biçimde hareket edebilirsiniz. Hızla hareket ederken detaylara dikkat etmeyi unutmayınız. Diğer yandan Merkür, Plüton ile kare açı yaparak daha mücadeleci ve zorlayıcı etki alacağı için planlarınızda ve kararlarınızda daha iyi organize olmalı ve tedbiri göz ardı etmemelisiniz. Ketum olabilir ve çok fazla düşüncelerinizi açıklamaktan zevk almayabilirsiniz. Ancak bu anlamda tutumunuz size artı bir takım kazançlar getirebilir. Ustaca hedeflerinize yönelik planlamayı yaparak işte rakiplerinize fark atabilirsiniz. Disiplinli ve sistematik bir biçimde çalışarak, işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Genel anlamda ilişkilerde daha ağırbaşlı ve olgun bir tavır takınabilirsiniz. Ay Oğlak burcuna geçtikten sonra daha ciddi, sorumlu, gerçekçi ve biraz daha içine kapanık bir ruh haline bürünebilirsiniz.

30 Mart 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Eşinizin ailesinden sizi kızdıran, kıran bazı kişilerle de kesin bir yüzleşme içine girebilirsiniz. Bu yüzleşmeden galip gelen taraf olduğunuz gibi karşı tarafın kendi hayatında yaşadığı sıkıntılarını da ona karşı duyduğunuz tüm olumsuz duygulara rağmen gidermekte başrolü oynayacaksınız.

30 Mart 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 20' 13" R
Ay
Akrep
04° 46' 03" R
Merkür
Koç
16° 04' 33"
Venüs
Koç
23° 17' 02"
Mars
Balık
24° 53' 27"
Jüpiter
Boğa
22° 30' 14"
Satürn
Balık
16° 00' 11"
Uranüs
Boğa
21° 59' 35"
Neptün
Balık
28° 42' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 09"
Chiron
Koç
20° 18' 04"
Lilith
Başak
22° 38' 35"
True Node
Koç
15° 38' 14"
Son Güncelleme : 24/04/2024 03:44

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>