Koç Burcu

Koç Burcu

21 Mart - 20 Nisan
Günün Mottosu

Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Nisan 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün aşk konusunda ani ve hoş gelişmeler yaşamanız mümkün. Ay bir yandan duygularınızı yüzeye daha çok çıkarıyor, bir yandan da önlemci olmanızı öğütlüyor. Güzel paylaşımlarınızın gölgelenmemesi için bazı şeyleri görmezden gelmeniz gerekebilir.

Meslek yaşantınızda üstleriniz tarafından desteklenebileceğiniz bir gün. Risk alabilme konusundaki cesaretiniz kariyeriniz açısından kazançlı çıkmanızı sağlayabilir. Kendinizi ruhsal yönden gelişime açık hissedeceğiniz bir gün. Bireysel çalışmalar sizin açınızdan çok daha verimli olacak.

Masraflarınızı arttırabileceğiniz bu dönemde ayaklarınız yere sağlam basmanızda fayda var. Yinede parasal kaynaklarınızın arttığı söylenebilir. Hukuksal kazanımlar söz konusu olabilir.

İkili ilişkilerinizde, özellikle içine parasal konuları da alıyorsa bazı değişiklikler yapmanız gerekebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İlerleyen saatlerde küçük bir grupla geçmiş bir sorun üzerinde yeniden konuşmalarınız olabilir. Bütün bu konuşmaların sonucunda, üzerinde düşünmekte olduğunuz konular hakkında karalara varabilirsiniz. Sorumluluk duyup ele aldığınız konularda şansınız yanınızda olacak. Kimi tartışmalarda gösterdiğiniz dik başlı tavır, bazı özel fırsatları yakalamanızı engelleyebiliyor.

1 Nisan 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Koçlar saat 01:56 Ay-Jüpiter görünümü, sorumlulukların farkında olarak, işlerinizi dikkatle yapmanın göstergesidir. İyi niyetli düşünmeye gayret edersiniz. Bazı meseleler sizi yorar, düşündürür. Ancak siz üstünüze düşen bir şey varsa, insanlara gönülden yardımcı olursunuz. Saat 05:37 Ay-Pluto kavuşumu, geçmişe ait bazı meseleleri hatırlatıcı ve üzerimizde baskı oluşturucudur. Saat 10:19 Ay-Uranüs görünümü, dış dünyada ılımlı düşünmenin önüne geçebilir. Çünkü kişi, bireysel olarak kendini ortaya koymaktan yanadır. Ancak üzerindeki sorumluluklar buna engel olabilir. Her şeyden uzak durmak ve özgürce hareket etmek arzumuz bir hayli yüksektir. Baskı altında kalmaktan hoşlanmayız.  Saat 12:12 Ay-Merkür görünümü,görüşmelerinde soğukkanlı, bilinçli şekilde konuşmak gerektiğini gösteriyor. Eğer bir probleminiz varsa, bu saatte çözmekte zorlanabilirsiniz.  Saat 19:39-2 Nisan saat 04:37 arasında Ay boşlukta ilerleyecek. Bu süre içinde kendinizi baskı altında hissedersiniz. Sanki dış dünya sürekli olarak üzerinize geliyor gibi sanırsınız. Kendinize fazla yüklenmeden, şöyle sakince ne gibi problemler var? Bunları bilinçli bir şekilde gözden geçiriniz. Bu kafidir.Tebessüm yüzünüzde, sevgi yüreğinizde, sevdikleriniz hep yanınızda olsun. Her ne işiniz varsa olumlu şekilde sonuçlanması dileğimle,

1 Nisan 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçsel çatışmaların size hiçbir yere götürmeyeceği bir gerçek. Çelişkilerden yola çıktığınız zaman, duygularınızla mantık arasında istediğiniz dengeyi kurmanız zorlaşabilir. Amaçlarınızn dışına çıkmadığınız için, çevreniz sizi zor kişi olarak tanımlayabiliyor. Bugün anaç duygularınız atağa kalkıyor.

1 Nisan 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kimsenin üzerine gitmemenizde fayda var. Zira, herkes size aynı türde tepki gösterebilir. Sempatikliğinizi kullanmanız ve kibar davranmanız durumunda rekabet ortamlarında öne çıkmanız daha kolay olabilir. Motive ve planlı olmanız durumunda istediğinizi alamamanız çok zor. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde planlarda ani değişiklikler yapılması gerekebilir, işlerimizi ilgilendiren yeni durumlarla uğraşmak zorunda kalabiliriz veya takıntılı kişiler ya da düşünceler zaman alabilir. Bugünlerde, bazı konuları kişiselleştirerek, her şeyi üzerimize alarak kendimizi zor duruma düşürebiliriz. Gizli kapaklı işlere merak sarabilir, gizli bilgiler veya haberler alma konusunda takıntılı bir ruh hali geliştirebiliriz. Görünenin dışındaki gerçekleri görmemek için çaba harcasak dahi, bu bile stres yaratabilir. Zorlayıcı tartışmalar söz konusu olabilir, ama zorladıkça tartışmanın asıl konusundan uzaklaşılacaktır. Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir. Dolayısıyla, endişeleriniz veya şüpheleriniz varsa, sabırlı olmalı ve daha rahat tartışma platformu oluşturabileceğiniz öğle sonrası saatlere bırakmalısınız. Akşam saatlerinde kararsızlıklar ve belirsizlikler söz konusu, ama öğle sonrası saatlerde birbirimizi daha kolay anlayabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

1 Nisan 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünhayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumluluklarınızda artış olabilir. İletişimde olduğunuz kişilerle tartışma yaşayabilirsiniz. Bu durum sizi zor duruma sokabilir, dikkatli olmanızda fayda var. İlişkiler ön planda. Akşam saatlerinde değiştirici ve dönüştürücü etkiler söz konusu. Acele hareket etmekten kaçınmalısınız.

1 Nisan 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İhtiraslı ve açık sözlüsünüz. İşteki tüm aksilikleri bu sayede aştınız. Artık bir oh demelisiniz. Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizi gözden geçirme zamanı geldi.

1 Nisan 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ev ve yerleşime ait konular ile aile içi iletişimde iyileştirici ve etkisi iyicil konularla karşılaşacaksınız. Bugün sizin için ruhunuzu iyileştiren, hayata sevgi dolu gözlerle bakmanızı sağlayacak son derece olumlu bir etki söz konusu. Bu etki altında arkadaşlık ilişkileri, gruplar ve geleceğe yönelik beklentileriniz konusunda şanslar elde edecek ve son derece keyifli bir gün geçireceksiniz.

1 Nisan 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün,alanlarınızda yakalayacağınız fırsatları iyi değerlendirmelisiniz. Fikirlerinizin etrafınızda onay görmesi yüzünüzü güldürebilir. Dengeyi kendi içinizde sağlamaya özen gösterin.

31 MART 2016 KOÇ BURCU YORUMU

1 Nisan 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha çok sevilmek, daha çok gözde olmak isteyebilirsiniz. Diğer taraftan kariyerinizle ilgili yeni bir hedefe yönelebilir, spesifik konularla ilgili bilgilendirmeye sahip olmak için destek alabilirsiniz. Akşam saatlerinde enerjiniz düşebileceğinden kendi hayatınıza çekilip cuma akşamının huzurunu deneyimlemeniz mümkündür. Genel olarak ise; Ay bugün Oğlak burcunda olacak. Saat 19:39‘da boşluğa girecek. Bu saate kadar önemli, ciddi ve plan gerektiren işlerimizi bitirmekte fayda var. Boşluk süresince ciddi kararlar almaktan kaçınmalısınız. Daha bilindik, önceden denenmiş yerlere gitmek akıllıca olur. İş çevreniz ile profesyonelce davranabileceğiniz ve sosyal çevreniz ile fazla laubali olmak istemeyeceğiniz bir gün olabilir.

1 Nisan 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes herşeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için çok önemli.

1 Nisan 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 31' 25" R
Ay
Akrep
07° 06' 31" R
Merkür
Koç
16° 03' 12"
Venüs
Koç
23° 31' 12"
Mars
Balık
25° 02' 21"
Jüpiter
Boğa
22° 32' 54"
Satürn
Balık
16° 01' 17"
Uranüs
Boğa
22° 00' 13"
Neptün
Balık
28° 43' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 12"
Chiron
Koç
20° 18' 44"
Lilith
Başak
22° 39' 52"
True Node
Koç
15° 37' 56"
Son Güncelleme : 24/04/2024 08:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>